Düğünde taciz ve yaptıklarım

Anlaşıldı ki arkadaşlar konuya karşı çıkanların tek sebebi çarşaflı kadina laf soyleniyor oluşu eger çarşaflı degil 40 yaşlarında siyah saçlı bir kadın bana bunu söyledi deseydi yerden yere vurulmasina kimsenin itirazı olmayacaktı

Konunun amacı buysada iyi bir şey ortaya çıkardı çarşaflı yada türbanlıysan suçlu bile olsan suclu degilsindir
Çarşaflı kadına laf söyleniyor olması değil
Bende söylüyorum o kadın için allah akıl fikir versin bu düşüncede olan kadın erkek bütün insanlara ama hiç çarşaflı diyerek onu ortaya çıkartarak değil buradaki çoğu yorum tamamen çarşaflıları genelleyerek yapılan talihsiz yorumlar

Konunun başında ki mesajları okumadım. Pat diye dalıcam.
Anneler, askeri okulu bitiren oğullarının yemin törenine başı kapalı diye alınmazlardı.

yanlış.
çok yerde başı örtülü anneler de çocuklarının törenini izlerdi. 1-2 yerdeki manyaklar yüzünden genel bir yasak var diye yazmayın.

Boşuna yazmayın size de inanmazlar. Kapalı kadınlar asla bunu yapmaz gibi bir algı oluşturmaya çalışıyorlar.
Biri kapalı diye kadınlara laf söyler. Diğeri açık diye laf söyler.
Ne zaman bu sıfatlara takılmadan insanca yaşamayı öğrenicez acaba?
Ocu bucu diğe ayırmak, ötekileştirmek yerine birleştirici olsak keşke.
Dünya daha güzel olurdu eminim

İnsanlarla anlasabilmenin en kolay yolu farkliliklara saygi duymaktir. yazan taraflari bir suredir takip ediyorum saygi gittikce azaliyor. Karsit goruslere de saygi duyabilmeliyiz, saldirdikca, laf sokmaya calistikca sadece baskinlik kuruluyor, sonuc yok. belki banlanacak sadece susmak zorunda kalacaksiniz arkadaslar bunun bir sonu yok.

yanlış.
çok yerde başı örtülü anneler de çocuklarının törenini izlerdi. 1-2 yerdeki manyaklar yüzünden genel bir yasak var diye yazmayın.
Biliyorum da yazıyorum. Boş atmıyorum. Hadi 1, 2 yerde manyak vardı. Peki niye başörtülü diye kadınlar üniversiteye alınmadı?

Konunun başında ki mesajları okumadım. Pat diye dalıcam.
Anneler, askeri okulu bitiren oğullarının yemin törenine başı kapalı diye alınmazlardı.
Asker kiziyim ve annem kapanmak istese yasakti, kapali akrabalar kolay kolay iceri alinmazdi.. Kapali eşi olan kac tanıdığımız sorusturma gecirdi ve eşi açılanlar oldu, veya açılmayıp işten atilanlar.. Vs vs.. örnekler ne acı ki çok..
Daha yaklasik 2 sene önce orduevine çay icmeye giremedim basortulu oldugum icin.. Hangi birine kılıf bulunacak.. Bi konuda hakli cikacam diye bu kadar da reddetme, sacmalama olmaz ki..

Acik yada kapali olsun farketmez.. Allah bizi geri kafalilarin gazabindan korusun.. senin yerinde olsam daha mini giyer hic kafama takmazdim sapik herif.

Boşuna yazmayın size de inanmazlar. Kapalı kadınlar asla bunu yapmaz gibi bir algı oluşturmaya çalışıyorlar.
Öyle güzel yaparlar kii..ya yuruyemedim diyorum o salonda 3 karış bacak görünüyo diye inanın erkekler kadınlar gibi olamiyo bazen.kime kafamı cevirsem gozgoze geliyorum ve utanip sıkılmadan yanindakine bişey söylüyo. E adım kadar eminim beni konuşuyolar. Napmali bu zihniyetleri bilemiyorum.:KK14:

Biliyorum da yazıyorum. Boş atmıyorum. Hadi 1, 2 yerde manyak vardı. Peki niye başörtülü diye kadınlar üniversiteye alınmadı?

aynı şekilde genel bir yasak yoktu başörtüsüyle okuyan çok sayıda öğrenci bilirim.
siz tabii asker-politikacı ilişkisini bilmediğiniz için o orduevindeki manyaklardan okullarda da olduğunu da bilmezsiniz. asker ne yaparsa ona uyan tipler vardı bugün nasıl bazı poitikacılar ne yaparsa ona uyanlar gibi.

Öyle güzel yaparlar kii..ya yuruyemedim diyorum o salonda 3 karış bacak görünüyo diye inanın erkekler kadınlar gibi olamiyo bazen.kime kafamı cevirsem gozgoze geliyorum ve utanip sıkılmadan yanindakine bişey söylüyo. E adım kadar eminim beni konuşuyolar. Napmali bu zihniyetleri bilemiyorum.:KK14:
Benim yaptığımı yap. S.... et :)

Evet kapalı kadınlara çok acı çektirdiler. Kopya ile devlet memurluğuna geçirilenler, atananlar, üniversite giriş sınavının cevaplarının verildiği kadınlar sarışın mini etekli kadınlardı . :skandal::skandal::skandal:
hala ayrıştırıyorsunuz ama. İkisi de yanlış. Ben yanlışa yanlış derim çok şükür. Ama kopya ile birilerinin atanmasının sebebi okula başörtülü olduğu için alınmayan genç kızlar değil.

aynı şekilde genel bir yasak yoktu başörtüsüyle okuyan çok sayıda öğrenci bilirim.
siz tabii asker-politikacı ilişkisini bilmediğiniz için o orduevindeki manyaklardan okullarda da olduğunu da bilmezsiniz. asker ne yaparsa ona uyan tipler vardı bugün nasıl bazı poitikacılar ne yaparsa ona uyanlar gibi.
Hangi yıllardı genel yasak olmayıp başörtüsüyle okuyan öğrenciler o_O
Peki başörtüsü uğruna okulu bırakmak zorunda olanlar için ne dicez keyiften değildi heralde o kadar mücadele

Back
X