Evet karşınızda aynı salak durumuna düşmüş bir kızcağaz daha durmakta

geçen sene düğünümüz oldu ve düğün sonrası balayına çıkacağımız için kayınvalidem aynı gerekçelerle altınları onların evine bırakmamız gerektiğini sonra döndüğümüzde bize vereceğini söyledi.bende düğün yorgunluğu ve sevdiğim insanla evlenmiş olmanın verdiği mutluluk sersemliği ile peki dedim.sonra nemi oldu.kadın biz onları bozdurup düğün için yaptığımız masraflara verdik dedi

inanmadım tabi ama çokda sinirlendim.Düşünsenize koluma taktıkları bilezikleeri bile geri vermediler.hediye bilezikleri altınları vs. hepsine el koydular.şuan birtek alyansımı taşıyorum altın namına.eşim bana nasıl mahçup oldu anlatamam.sonrası malum.eşim gitti 2 ayrı kredi çekti 5 binliralık ve sanırım 8 binliralık falan.altınlarla almayı planladığımız eksiklerimizi aldık.şimdi kredileri ödüyoruz ve inanın çok ama çokk yıprandık bu kısa sürede.en rahat geçirceğimiz günleri borçla harçla geçiriyoruz.ŞİMDİ ÇOKK PİŞMANIMM.Keşke sıcağı sıcağına deseydim kayınvalideye."hayır sen onları bozdurmadın yalan söylüyorsun.hemen altınlarımzı bize iade et " diyee

artık zaman geçti ve konuyu kapattım.çünkü eşim çok demorilize oluyordu.eşimin sağlığı sıhatti yerinde olsun yeter dedim sustum.
Ama MEKSELİNA sana tavsiyem kesinlikle sıcağı sıcağına tavrını koy ve onlara kaptırma bunu.çünkü sen ömür boyunca istemeyerekde olsa bunu eşinin başına kakacaksın ve hep aranızda çözülemeyen bri soun olacak.yarın öbürgün başını taşlara vurup niye istemedim dememek için koy tavrını.Heee baktın eşin bu duruma çok üzülüyor ozamanda onu sakın yıpratma ve boşver gitsin.Önemli olan mutluluğunuz bunu sakın unutma.
Şimdi diyorumki; tahmini 30 binliralık düğün takısı onlarda kaldı.ama eşimle huzursuz olsaydım, yanlış bir evlilik yapmış olma pişmalığı yaşasaydım hangi 30 milyarlık 50 milyarlık altınlarla satın alabilirdimki bu mutluluğu bu aşkı

Hem konuyu uzatmayıp eşimi mahçup etmediğim içinde eşim tarafından çok takdir edildim ve bana minnettar olduğunu her fırsatta söyler oldu.
Burdan henüz evlenmemiş arkadaşlarada tavsiye.bunları okuyun ve sakın bu kaynana tuzaklarına düşmeyin

Elimde kalan ve benim için gerçek altın değerini taşıyan tek alyansıma bakarak avunuyorum bende işte

HEPİMİZE GÜZEL MUTLULUK DOLU BİR EVLİLİK HAYATI DİLİYORUM CANLAR....