Düğünde takılan takılar kimin

Emin misiniz buna ? Ben daha hiç satılan altının kanıtlandığını görmedim.
CD de kaydı varsa, kasa eşine de ait olsa bankaya yazı yazılır Mahkemece, Mahkeme bitene kadar altınlar kalır. Mahkeme sonunda da kadına verilir. Yargıtay ın da bu konuda emsal kararı var. Tabii ki avukat dava dilekçesinde tüm bunları talep etmeli hangi bankada hangi şubede kimin adına. Ayrıca düğün CD si de sart. İyi bir avukatla hepsi hallolur.

Isterse görümceye takılsın düğünde takılan paralar kadınındır.
Mehir de senindir. Ayrılsan bile ödemek zorunda.
Bu Dünya'da ödemezse ahirette hesaplaşırız dersin sende olur biter.

( şimdi görümceye takılan nasıl senin olur diye anlamayıp alıntılayanlar olacaktır ironi Yaptım boşuna alıntılamayın. )
O ironi değil gerçek malesef. Benim düğünümde millet kaynanamın masraf yaptığını bu yğzden takının onun hakkı olduğunu söyleyip kendi tarafı altınları kaynanama takmış ;) halbuki tek masrafı iki bilezik o da ele gğne rezil olmayalım diye çünkü kendi tarafında geline setler metler takılıyor ;) Allahtan insaflı kadın da çıkardı verdi onları

O ironi değil gerçek malesef. Benim düğünümde millet kaynanamın masraf yaptığını bu yğzden takının onun hakkı olduğunu söyleyip kendi tarafı altınları kaynanama takmış ;) halbuki tek masrafı iki bilezik o da ele gğne rezil olmayalım diye çünkü kendi tarafında geline setler metler takılıyor ;) Allahtan insaflı kadın da çıkardı verdi onları

Ya evet var öyle saçmalıklar neyse ki insaflı çıkmış sizin Kv

Ya evet var öyle saçmalıklar neyse ki insaflı çıkmış sizin Kv
Sağolsun.. Bilip bilmeden insanlar sanıyo ki hep düğünü yapan kv kp olur. Bizde tam tersi üstüne onların yaptığı saçmalıkları da ödedik. Kp in içki masrafını millete düğünde saçtığı paraları bile biz verdik...

Sağolsun.. Bilip bilmeden insanlar sanıyo ki hep düğünü yapan kv kp olur. Bizde tam tersi üstüne onların yaptığı saçmalıkları da ödedik. Kp in içki masrafını millete düğünde saçtığı paraları bile biz verdik...

Inşallah tez zamanda kurtulursunuz. Eşiniz imamsa onun daha hassas olması gerekiyor bu Tür konularda

Düğünde takılan altınlar ayrı, mehir ayrı.

Düğünde takılanlar sizindir.

Bugüne kadar boşanırken mehir veren koca görmedim. İmam nikahında mehir kesiyorlar ama sanırım bizimkiler iş olsun diye yapıyor.

Benim düğünde 500 gr altınım oldu, 300 gr da mehrim. Boşansam altın zengini olcam :KK70: tabi mehir kesin yalan olur, o ayrı ;)

Merhaba. Kocamdan boşanmak istiyorum ve bunu ona dile getirdğimde direk kabul edeceğini düşünüyorum. Yani anlaşmalı boşanma olur. Dini nikahımız kıyılırken 125 gr (sadece takılan bilezikler) mehir istemiştim. Tabi ona da karşı çıkmıştı isteme falan diye. Ama ben yine de istedim. Şimdi boşansam o mehri vereceğini sanmıyorum kendisi imam bu arada. Peki ben boşanma davası açsam boşanma sonucu sadece 125 gr değilde takılan tüm bilezikler kolye künye ceyerk altın VS bunları mahkeme bana verir mi.
Bu arada herşeyi banka kasasına koyduk. Kasa onun adına girip alamıyorum. Ama anahtar ve kart bende. Yani ben olmadan gidip alamaz.
Mehir senin vermek zorunda onu!düğünde takılan altın da kadının diye biliyorum ben

Altın, takı, para, bilezik, kolye, aklına gelen ne varsa gelinin
Hukuki olarak mi ,dini olarak mi... bi arkadasim evlendi takilar ona verildi ama ceyreklerin hepsini kaynanasi almis 🤷‍♀️ borcumuz var diye ve de bunlar bizim eski dugunlerde taktigimizin geri donusumu demis

Back
X