Bana yardım edin çıkmazdayım. Kv daha şimdiden takılacak altınların derdinde benim takılarımı kaynanam almıştı ben de seninkileri alıcam diyor. Günlerdir ağlıyorum yataklara düştüm mutlu olmam gereken günlerde yemeden içmeden kesildim.Annem nişanı bozmayı düşünüyor bir yandan onu sakinleştirmeye çalışıyorum. Nişanlım Sorun çıkmasın diye verelim ne olacak diyor beni iknaya çalışıyor çalışır kazanırız diyor. Benim gözüm yok parada altında ama onlar biZe gelen hediyeler mendil bile gelse bizim o ikimizin kimsenin değil o altınlarla evin kredisini öderiz diye düşünüyorduk zaten başka bir isteğim de yok.Bir de takılan altınlar kayınvalidemin şimdiye kadar gittiği düğünlerde taktıklarının geridönüşüymüş o yüzden onunmuş. Ne yapıcam ben![]()
Merhabalar.. Bence bu durumu ailenle paylaş.. Sakın böyle bir hataya düşme.. Benim de düğünümden sonra takılarımı eşimin ailesi aldı.. ve geri vermediler.. Neymişmiş evde altınları çaldırırmışım da öylede böyle de.. Alamadım takılarımı ve de Allaha havale ettim... Evliliğin ilk aylarında maddi anlamda sıkıntılar çektik.. Kimseden hiçbir beklentimiz olmadı.. Evlendikten 3 4 ay sonra kayınvalidem düştü ve kolu kırıldı.. 6 ay çekti kolundan.. Kimseye bir şey diyemedim ama Allahın takdiri... Sonrada böbreklerinden rahatsız yaşadı... Şimdide diğer oğlundan çekiyor.. 2,5 yıldır evliyim hiç iyi olduğunu görmedim..