- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi gurbaaprenses93
GelincikBende de var ama tuğralı değil.
Bende gelin sayılıyor muyum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GelincikBende de var ama tuğralı değil.
Bende gelin sayılıyor muyum![]()
Doğum hediyesi tuğralı istiyorum dersin şöle en kalınından sjksjksjkBenimki şimdi doğurmamı bekliyor
Ne gelecek sanki füze mi göndereceğiz marsa![]()
Gelincik![]()
Takım var ablam ya, heveslik almışım zamanında onları bile takmıyorumNe kadar acısanda bir kadının azda olsa takıları olması lazım,arada takınca zengin gibi hissediyorsun kendini![]()
![]()
Bizim zamnımızda 7 taş vardı,eşimden onu istemiştim nasıl modaydı o yıllarda varya,takınca havalı havalı geziyordum:))Takım var ablam ya, heveslik almışım zamanında onları bile takmıyorum
Mune apla bence bilmemek en iyisiBen Trabzon set falan bilmiyorum
Ahretlik senin kızı isterlerken trabzon olmazsa vermem kızımı demen lazım ona göre iyi para ediyor onlarG gurbaaprenses93 ,
memurmuşsunuz çalışıyormuşsunuz, neden evlenmeden önce birikim yapmadınız? Düğünü, mobilyaları aileye bırakınca çiftler mutsuz oluyor nedense, eşinizle nişanlıyken el ele verip her şeyi kendiniz yapabilirdiniz, aileler biz yapacağız dediğinde biz kendimiz yaparız deyip kibarca geri çevirebilirdiniz, ki sizin ailenizin durumu yokmuş zaten, insanların zorlanacakları belliymiş, bunu bildiğiniz halde yapmadılar diye ailenizi de aramıyorsunuz, yaptığınız ayıp değil mi sizce?
Ben Trabzon set falan bilmiyorum, çok mu önemli takı takılması? Daha çok yeni evlisiniz ama umarım zamanla anlarsınız, insanın değeri ne takılarla ne eşyalarla ölçülmüyor.
Çiftler birbirini sevmezse, omuzunuza kadar bilezik taksalar, eviniz tıklım tıklım eşya dolsa bir işe yaramıyor.
Bir şey olsa da kavga çıksa ayrılsam dediğiniz eşinize olan sevginizi eşyalara ve takılarınıza endekslemişsiniz, adamı sevmiyorsunuz o zaman bahane aramanıza gerek yok, bugün de ayrılabilirsiniz lakin siz suçu başkası üstlensin istediğiniz için açık arama çabasına girmişsiniz.
Kayınvalideniz patavatsız, hatta annenize düğün günü laf söyleyecek kadar hadsiz biriyse görüşmezsiniz, annenize söyledikleri için özür dilemesini sağlarsınız, resti çekmiş olursunuz lakin siz de istediğiniz gibi evlendirmediler diye ailenize yüz çeviriyorsunuz, suçu yokken eşinizin açığını aramaya çalışıyorsunuz.
Evet dediğiniz gibi bu gidişle evliliğiniz uzun sürmez çünkü siz evliliğiniz sürsün istemiyorsunuz.
Haklisinizyoo degil. uzulebilir de bunu boyle sanki kendisi zorla evlendirilmis veya kendi kazandigi para elinden alinip car cur edilmis gibi drama yaparak anlatmasi normal mi?
iki tarafin ailesi de zengin degil ve ellerinden bu gelmis. insanlar parayi yaratamazlar ya, olani buymus. fazlasini isteyen totosunu kaldirir calisir basit yani.
AA okadarini bilmiyordum.İyi de konu sahibi eşine de, evine de alıtana da takık.. Birşey olsa da evden gitsem diye bekliyormuş![]()
İki çocuğum var Allah sizin gibi zihniyetlerden korusun. Yazık.Tek sorunum bu değil ama herşey üst üste gelince o bari olmaydı diyorum .Evimde de hiç bir şey yeni değil bi salon bi yatak odası alındı.Evli moduna giremedim eşimden soğudum yaşadıklarımdan dolayı .Galiba çok uzun sürmez evliliğim de![]()
Ya ahahaha ksjdjsjs 2 sıra olsa bile yeter19 sıra değil 5 sırayada fitim![]()
O da çocukların hakkına girmek olur.Allah kültürlü medeni merhametli ve inançlı insanlarla karşılaştırsın.Küçük düşünceler ne yaparsın.Bende bir değil iki oğlan var, yaş üç bile yok. Evlendirmem ben diyorum şimdiden. Kızımı da babası vermiyor. Maa aile yaşlanmak niyetimiz![]()
Hahahahaaa bak ben uçtum gene illa 5 sıra olacakYa ahahaha ksjdjsjs 2 sıra olsa bile yeter
altın fiyatları uçmuş, babam bana evlendiğimde trabzon seti takacağına söz verdiğinde bu set 17-18bin falandı, şunu bi atayım da yüreğine insin...
Mune apla bence bilmemek en iyisiEki Görüntüle 2723856
Ahretlik senin kızı isterlerken trabzon olmazsa vermem kızımı demen lazım ona göre iyi para ediyor onlar![]()
Altını sevmiyorum, hele bu set19 sıra değil 5 sırayada fitim![]()
Abla sen en iyisi bu konuyu akşam kocana bi açHahahahaaa bak ben uçtum gene illa 5 sıra olacak![]()
aman dur yollama sakın evermekten vazgeçer sonra
![]()