• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünden önce boşanan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kızlar
Hiç böyle bi konu açacağımı tahmin etmezdim
Kime soracağımı bilemedim kendimi burada buldum
Nikah yapıp düğün olmadan boşanmaya karar veren var mı?
Ya da düğüne çeyrek kala bitiren?
Ya da düğünden hemen sonra ayrılan?
Çok mu zorlayıcı oluyor? Yaşayanlar etraftan gözlemleyenler anlatabilir mi rica etsem?
Benim bu konuya gelme sebebim ise; evlendiğim kişinin ailesine annesine karşı hiçbir şekilde laf iması bile yapmamama rağmen saygıda kusur etmememe rağmen annemi sevmiyorsun diye kafasında senaryo yazması. (Yalaka ağzı laf yapan iltifat eden bi insan değilim sadece içimde art niyet yok saygıda kusur etmem güleryüzlüyümdür) Ama düşündüm de bi ömür böyle geçmez herşeyde konuyu ailemi sevmiyorsuna getiren bir adamla geç de olsa yapamayacağımı anladım..
Benim arkadaşım var öyle olan sonrasında biraz zaman geçtikten sonra önceki eski sevgilisiyle evlendi 2 tane de çocuğu oldu

Keşke özelden sorsaydın 🤪
Tabir-i caizse süründü
Ailesinin haberi yokmuş bu kavgadan
Tamamen benim herifin b.k yemesi
Benim kararlı olduğumu görünce gelip yalvardı çiçek baklava tekrar istedi gibi oldu shdksjd
Ben kinci biriyim, içimin soğuması 1 haftayı buldu ama o da harap oldu
Haketti hepsini, neticede erkek 🥴
En ufak hatasında soluğu adliyede alacağıma kadar herşeyi söyledim
Şimdilik sorun yok gibi
Ama kendimi test etmiş oldum, vazgeçebilecek kadar güçlüymüşüm💪😊
Ay kusura bakma keşke öyle yapsaymışım 😅
Cok sevindim halletmenize, mutlu olmanı cok istedigim üyelerdensin. Tekrar aynı problemleri yasamamanız dilegiyle. Evinizden mutluluk eksik olmasın. 🥰❤️😍

Ay kusura bakma keşke öyle yapsaymışım 😅
Cok sevindim halletmenize, mutlu olmanı cok istedigim üyelerdensin. Tekrar aynı problemleri yasamamanız dilegiyle. Evinizden mutluluk eksik olmasın. 🥰😍
Oy sağol kuzum Allah razı olsun😍🌺🌺

[Qsen UOTE="M e g g, post: 64629568, member: 175823"]
İnan hiçbir şey istemedim
Sana baştan itibaren anlatsam oha ne masrafsız gelinmişsin derler
Nişan oldu nikah oldu saç makyaj kendim yaptım o pahalı çiçeklerden aldırmadım 100 200 tlye. 20 tllik çiçek alıp evde süsledim ve daha bi sürü şey.. istemedim ya kötü gelin oldum işte
[/QUOTE]
Sen kesin altın da cok az istemişsindir eminim

Nişan oldu nikah oldu saç makyaj kendim yaptım o pahalı çiçeklerden aldırmadım 100 200 tlye. 20 tllik çiçek alıp evde süsledim ve daha bi sürü şey.. istemedim ya kötü gelin oldum işte
[/QUOTE]
Oldu olacak başlık parası süt hakkı da istesin. Altın istemek nedir?

[/QUOTE]
He valla istemedim hahaha

[/QUOTE]
Bi tanıdığın annesi süt hakkı istemiş damattan
Bilezik yapıp vermişler 22 gram
Olmaz demiş adana burma olcak alın bunu tekrar yapın
Yapıp tekrar vermişler
Yani var öyle sipariş veren değişikler

Keşke özelden sorsaydın 🤪
Tabir-i caizse süründü
Ailesinin haberi yokmuş bu kavgadan
Tamamen benim herifin b.k yemesi
Benim kararlı olduğumu görünce gelip yalvardı çiçek baklava tekrar istedi gibi oldu shdksjd
Ben kinci biriyim, içimin soğuması 1 haftayı buldu ama o da harap oldu
Haketti hepsini, neticede erkek 🥴
En ufak hatasında soluğu adliyede alacağıma kadar herşeyi söyledim
Şimdilik sorun yok gibi
Ama kendimi test etmiş oldum, vazgeçebilecek kadar güçlüymüşüm💪😊
Hayırlı olsun. Allah pişman etmesin.

Amacı neymiş ki?

Erkekler vermek ister, istmeyen kadın onların verme psikolojisini bozar ve istemeyen kadına değer vermezler...
Evet şunu öğrendim ki erkeğe para harcatacaksın borca sokacaksın ondan anlıyorlar. Geç oldu ama öğrendim. Hala birşey olduğunda tam gerek yok diyeceğim zaman kendi ağzıma çakasım geliyor 🥴

Hayırlı olsun. Allah pişman etmesin.

Amacı neymiş ki?
Benim şaka yaptığımı onlarda onu bekliyor olduğumu sanmış. Gelmiş bakmış onlarda yokum. Sinirlenmiş. Süpriz yapıyorum sanmış. Gel al beni dediğimde onlarda bekliyorum ayak yapıyorum sanmış kafasından kendine süpriz hazırlamış yani dangoz ya. Ama burnundan getirdim. Ayaklarıma kapandı (mecazen değil)

Yapıp tekrar vermişler
[/QUOTE]
Bana çok varoş geliyor istemek falan. Mal mıyım ben değerimi karşılasın? Ben erkek olsam kadın isterse terk ederdim. :)

Yapıp tekrar vermişler
Bana çok varoş geliyor istemek falan. Mal mıyım ben değerimi karşılasın? Ben erkek olsam kadın isterse terk ederdim. :)
[/QUOTE]
Bende isteyemem asla valla
Sayı mayı da söylenmez
Ama bazı yörelerde takı karşılanmazsa söz bile atılıyor yani fazlaca var bu durum

Sayı mayı da söylenmez
Ama bazı yörelerde takı karşılanmazsa söz bile atılıyor yani fazlaca var bu durum
[/QUOTE]
Benim arkadaşım sevgilisini istemeye gitti. Karşı taraf biz birşey istemeyiz “şerefiniz kadar takın” demiş ajdfmdkfmfmfkfkf keşke isteseydiniz be smdnfdkkf arkadaşım vazgeçti o akşam eve dönünce ayrıldı.

[/QUOTE]
Altın kadının mehridir hem islam hukukunda hemde türk yasa kanununun da hakkıdır bunu bilmeyecek kadar cahil olan sen neyin kafasını yaşıyorsun

Sayı mayı da söylenmez
Benim arkadaşım sevgilisini istemeye gitti. Karşı taraf biz birşey istemeyiz “şerefiniz kadar takın” demiş ajdfmdkfmfmfkfkf keşke isteseydiniz be smdnfdkkf arkadaşım vazgeçti o akşam eve dönünce ayrıldı.
[/QUOTE]
Of lafa bak :D
Duymuştum bu lafı hatta bi yerde de karşı taraf bu lafı söylemiş erkek tarafı da biz şerefimiz kadar takarız da siz taşıyabilir misiniz emin olamadık demiş iş bozulmuş sdffhhkjk :KK53:

[/QUOTE]
Ya ne alaka ki ben de hiç altin istemedm, nikahta da mehir istemiyorm dedim oyle olmaz dediler 1 gram dedim şeytan kulağna kursun el üstünde tutar esim de ailesi de. Bu olay adamla ilgili tamamen en bastan set koy mutlaka bu saçma taleplerine karşı.

Altın kadının mehridir hem islam hukukunda hemde türk yasa kanununun da hakkıdır bunu bilmeyecek kadar cahil olan sen neyin kafasını yaşıyorsun
[/QUOTE]
Aç gözlülük işte. Mehr dediğiniz şey 50 gram altın üzerine de 100 gram üzerine de nikah kıyılır. Yani gayet düğün takılarının toplamını mehir olarak alabilirsiniz zaten Türk medeni hukuka göre de düğün takıları kadına aittir. Açgözlülüğü bilgeliğe yormakta moda oldu.

Yapıp tekrar vermişler
[/QUOTE]
Sen evlendin mi istemezsın madem! Bedavadan gelin olırsun tamammı islam kadına o kadar deger veriyorki mehir olarak altın gümüş vs. En tabi hakkınız isteyin diyor bugunın yarını da var neyin kafasındasınız anlamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X