DÜĞÜNE 1.5 AY KALA CENAZE

Merhaba kızlar 29 aralıkta düğünüm var ve 5 gün önce kayınpederimin babası vefat etti düğünü ertelemeli miyim? karşı taraftan böyle bir talep gelmedi daha ama ben kara kara düşünüyorum isterlerse ne demeliyim diye bide bende düğünümde insanları mutsuz bir şekilde hatırlamak istemiyorum ama düğünümü de ertelemek istemiyorum yine kafam karışık yardım lütfen
Benim düğünümde kaynanamın yeğeni ve amcası da olmak üzere 5cenaze vardı hepsi de düğünümden 10gün önce filandı ortalama. Yaptık düğünü. Kaynanam kendisi iptal ettirmedi.. Gençler düğüne yaşlılar cenazeye dedi..
5gün önce doğum yaptım, 7gün önce de kayınbaba mın kardeşi öldü.. Hayat işte..
Evlenenler, doğanlar, ölenler.. Yapacak bir şey yok..
Ertelemeyin düğününüzü

Merhaba kızlar 29 aralıkta düğünüm var ve 5 gün önce kayınpederimin babası vefat etti düğünü ertelemeli miyim? karşı taraftan böyle bir talep gelmedi daha ama ben kara kara düşünüyorum isterlerse ne demeliyim diye bide bende düğünümde insanları mutsuz bir şekilde hatırlamak istemiyorum ama düğünümü de ertelemek istemiyorum yine kafam karışık yardım lütfen

Arada zaman varmiş.. benimde dugune 2.5 ay kala kvnin annesi ölmüştü.
Ben erteleyebilecegimizi söyledim. Kv kabul etmedi. Dügün ve ölüm hep olacak dedi.

Canım bahsettiğin kişi yaklaşık 70 li yaslardadir. Onlardan bir talep.gelmezse erteleme bence. Çünkü dugunde yasli olmaz kimse
70'li yaşlarda olunca insanın içi acımıyor mu? Annem 72, babam 70 yaşında. Bu durumda onlar hayatını kaybedince ben yas tutamayacak mıyım? Polemik olmasın ama bu mesajınız bana çok talihsizce geldi. Düzeltme şansı vermek için yazdım. Unutmayın hepimiz bir gün yaşlanacağız.

Konu sahibi size gelince. 1, 5 ay çok kısa bir zaman değil. Gerçi bu biraz ailenin birbirine ne kadar bağlı olması ile alakalıdır ama gene de düğünün matem havasında geçeceğini sanmıyorum. En fazla kayınvalidesi, kayınpederi pistte çok fazla gözükmezler o kadar.

Not: dedeciğimi bundan 16 yıl önce 80'li yaşlarında kaybettim. Hala kuzenler bir araya geldiğimizde en çok o ölüme üzüldüğümüzü konuşur hüzünleniriz.

Yok artik 1.5 ay var. Ohoooo
Ertelemeye falan gerek yok. Ben de bunu anlamiyorum ya ölüm normal bisey yani. İnsanlarin planina karismaya ne gerek var. 1 hafta degil sonucta.
Zaten ben dusunecek olsam kimseye sormam ertelerim.
Dillendirmeyin bence

bu konu bende derin yara :KK12: 1 ay kala eşimin bi akrabası vefat etti. kan bağı olmayan biri. kuzeninin eşi. genç öldü.
bi anda ortalık ayaklandı düğünü erteliyoruz diye. ne bi sorma var ne bi danışma
herşey ayarlanmış uçak biletleri salon ertelenmiyor, işyerlerinden izin alınmış iptal etmesi bi dert. balayı yurtdışında vize kısıtlı o boşa düşcek falan
ben nişanı attım o hengameyle, ama yine ertelendi o düğün
olan bize oldu 20 bine yakın zarar ettik
hemde 1 ay sonraya ertelendi
1 ay için 20 bin ve o kadar rezillik cabası.. neymiş 40ı çıkacakmış..
Evlenmeye nasıl ikna ettiler sızı, maddi zararınızı karsıladılar mı?

Ertelenecek kadar yakın değil düğün tarihi, bence saçma olur.
Daha yeni bir düğün oldu, babası vefat edeli 4 ay oldu olmadı o kişinin.

Abartı olur iptal vefat eden kayınpeder değil ,dede bir aydan fazla süre var ,
Dayım vefat etti 25 gün sonra düğün yapıldı ölümde düğünde zamanında

Valla benim kAyinpederim öldü kendi kardeşlerinin çocukları öz amcaları için hiç böyle bir şey düşünmedi bile 20 gün sonra iki düğün yapıldı arka arkaya aynı ay içinde biz gitmedik tabiki sizinki uzak bir akraba bence ertelemeniz gereksiz gelmemeleri normal ama siz ertelemeyin

bu konu bende derin yara :KK12: 1 ay kala eşimin bi akrabası vefat etti. kan bağı olmayan biri. kuzeninin eşi. genç öldü.
bi anda ortalık ayaklandı düğünü erteliyoruz diye. ne bi sorma var ne bi danışma
herşey ayarlanmış uçak biletleri salon ertelenmiyor, işyerlerinden izin alınmış iptal etmesi bi dert. balayı yurtdışında vize kısıtlı o boşa düşcek falan
ben nişanı attım o hengameyle, ama yine ertelendi o düğün
olan bize oldu 20 bine yakın zarar ettik
hemde 1 ay sonraya ertelendi
1 ay için 20 bin ve o kadar rezillik cabası.. neymiş 40ı çıkacakmış..
Benzer seyleri bende yaşadım tam ayrilacaktim eşim bırakmadı kuranli yaptık düğünü sonuç yine hüsran o gün bugündür kaza yapmış adamı sanki bn öldürdüm gibi davranıyorlar hâlâ

Back
X