- 22 Ekim 2019
- 23
- -1
- 1
- Konu Sahibi karsiyaka35
hakikaten ne kaynanalar varmış varmışayy cok guldum bu mesaja :) cok yasayın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hakikaten ne kaynanalar varmış varmışayy cok guldum bu mesaja :) cok yasayın
Benim düğünümde kaynanamın yeğeni ve amcası da olmak üzere 5cenaze vardı hepsi de düğünümden 10gün önce filandı ortalama. Yaptık düğünü. Kaynanam kendisi iptal ettirmedi.. Gençler düğüne yaşlılar cenazeye dedi..Merhaba kızlar 29 aralıkta düğünüm var ve 5 gün önce kayınpederimin babası vefat etti düğünü ertelemeli miyim? karşı taraftan böyle bir talep gelmedi daha ama ben kara kara düşünüyorum isterlerse ne demeliyim diye bide bende düğünümde insanları mutsuz bir şekilde hatırlamak istemiyorum ama düğünümü de ertelemek istemiyorum yine kafam karışık yardım lütfen
Sabah açtığım konuda yılbaşı yemeği için danışmadı bana diye bi ton laf ettileroff nedır bu es aılesınden cektıklerımız ,
Evet gayet herkes kalktı göbeğini attıçok üzüldüm senin adına peki 2 ay sonra düğün olunca herkes normal eğlenebildi mi
darısı basıma dıyeyım , partı verırım .cıddıyımhakikaten ne kaynanalar varmış varmış
ya kımse yasamadan bılemez ,Sabah açtığım konuda yılbaşı yemeği için danışmadı bana diye bi ton laf ettiler
Düğün ertelemek için bile danışmadılar.
Kaç kişi kabul ederdi acaba bu kadarını
O artık patlama noktası olduCok kotu bi durum ama nisan atmak biraz dogru olmamış![]()
iyi bari buna sevindimEvet gayet herkes kalktı göbeğini attı
Ölen kişinin eşi gelmedi sadece kuzeni yani
Harici herkes tam kadro geldi
Merhaba kızlar 29 aralıkta düğünüm var ve 5 gün önce kayınpederimin babası vefat etti düğünü ertelemeli miyim? karşı taraftan böyle bir talep gelmedi daha ama ben kara kara düşünüyorum isterlerse ne demeliyim diye bide bende düğünümde insanları mutsuz bir şekilde hatırlamak istemiyorum ama düğünümü de ertelemek istemiyorum yine kafam karışık yardım lütfen
70'li yaşlarda olunca insanın içi acımıyor mu? Annem 72, babam 70 yaşında. Bu durumda onlar hayatını kaybedince ben yas tutamayacak mıyım? Polemik olmasın ama bu mesajınız bana çok talihsizce geldi. Düzeltme şansı vermek için yazdım. Unutmayın hepimiz bir gün yaşlanacağız.Canım bahsettiğin kişi yaklaşık 70 li yaslardadir. Onlardan bir talep.gelmezse erteleme bence. Çünkü dugunde yasli olmaz kimse
darısı basıma dıyeyım , partı verırım .cıddıyım
bence sız bekleyın bısey demeyın onlar dan erteleme talebı gelecekmı bakalım ona gore aılenıze danısırsınız .
Allah razi olsun sizde cok yasayin insallahayy cok guldum bu mesaja :) cok yasayın
Evlenmeye nasıl ikna ettiler sızı, maddi zararınızı karsıladılar mı?bu konu bende derin yara1 ay kala eşimin bi akrabası vefat etti. kan bağı olmayan biri. kuzeninin eşi. genç öldü.
bi anda ortalık ayaklandı düğünü erteliyoruz diye. ne bi sorma var ne bi danışma
herşey ayarlanmış uçak biletleri salon ertelenmiyor, işyerlerinden izin alınmış iptal etmesi bi dert. balayı yurtdışında vize kısıtlı o boşa düşcek falan
ben nişanı attım o hengameyle, ama yine ertelendi o düğün
olan bize oldu 20 bine yakın zarar ettik
hemde 1 ay sonraya ertelendi
1 ay için 20 bin ve o kadar rezillik cabası.. neymiş 40ı çıkacakmış..
Hayır tabikiEvlenmeye nasıl ikna ettiler sızı, maddi zararınızı karsıladılar mı?
Benzer seyleri bende yaşadım tam ayrilacaktim eşim bırakmadı kuranli yaptık düğünü sonuç yine hüsran o gün bugündür kaza yapmış adamı sanki bn öldürdüm gibi davranıyorlar hâlâbu konu bende derin yara1 ay kala eşimin bi akrabası vefat etti. kan bağı olmayan biri. kuzeninin eşi. genç öldü.
bi anda ortalık ayaklandı düğünü erteliyoruz diye. ne bi sorma var ne bi danışma
herşey ayarlanmış uçak biletleri salon ertelenmiyor, işyerlerinden izin alınmış iptal etmesi bi dert. balayı yurtdışında vize kısıtlı o boşa düşcek falan
ben nişanı attım o hengameyle, ama yine ertelendi o düğün
olan bize oldu 20 bine yakın zarar ettik
hemde 1 ay sonraya ertelendi
1 ay için 20 bin ve o kadar rezillik cabası.. neymiş 40ı çıkacakmış..