- 9 Mart 2011
- 12.292
- 10.487
- 498
- Konu Sahibi seray_arda
-
Mutsuz geçirdiğim bu günlerim güya benim en güzel günlerim olacaktı..beni 1 haftadır arayıp sormayan nasılsın ne yaptın demeyen adam bundan sonrada aramasın daha nişanlıyen bunu yapan evliyken neler yapmaz..istemiyorum düğün evlilik filan... Soğudum herşeyden..demekki nasibim değilmişsin çünkü 5 sene içinde bukadar soğuduğumu hatırlamıyorum..artık yeter..bozuyorum nişanı..allah yolunu açık etsin..daima mutlu ol .hoşçakal..
Deyip gönder..aradığında açma..sende duygularına kapılıp arama..bu süper bi taktik bacım..görsün bakalım nasıl oluyormuş arayıp sormamak..
Bak lütfen bu mesajı çek ve kenarı çekil..azıcık etekleri tutuşsun..
Mutlaka ama mutlaka bu mesajı çek canım.. şimdi hemen..
Bu çok riskli bir mesaj. Zaten hemen tepki veren çok inatçı bir nişanlı var karşımızda. İşi inada ve gurura bindirip "bozarsan boz nişanı" der yüzüğü atarsa ne olacak?Mutsuz geçirdiğim bu günlerim güya benim en güzel günlerim olacaktı..beni 1 haftadır arayıp sormayan nasılsın ne yaptın demeyen adam bundan sonrada aramasın daha nişanlıyen bunu yapan evliyken neler yapmaz..istemiyorum düğün evlilik filan... Soğudum herşeyden..demekki nasibim değilmişsin çünkü 5 sene içinde bukadar soğuduğumu hatırlamıyorum..artık yeter..bozuyorum nişanı..allah yolunu açık etsin..daima mutlu ol .hoşçakal..
Deyip gönder..aradığında açma..sende duygularına kapılıp arama..bu süper bi taktik bacım..görsün bakalım nasıl oluyormuş arayıp sormamak..
Bak lütfen bu mesajı çek ve kenarı çekil..azıcık etekleri tutuşsun..
Mutlaka ama mutlaka bu mesajı çek canım.. şimdi hemen..
iyi yapmıssın dyp kapatmalıydın, 1 ay sonra evlenecegın adama güvenmiyor musun ?
Her gün arabayla evine bıraktıgı bir kadının eşyalarını evine çıkarmışsa ne var ki?
Her gün niye arabana alıyorsun diye de kız o zaman.
kıskanmış olabılır,sonucta ev özel bi yer. yokmu bu kadının abısı babası kardesı fılan.Adam servıs soforu konumunda sonucta.
Belkıde arkadas fazla kıskanc bı yapıdada olabılır,bunuda nısanlısı bılıyordur ve oyle hareket etmesı gereklıdır.
bır hafta aramaması bence hıc hos degıl.
Bu çok riskli bir mesaj. Zaten hemen tepki veren çok inatçı bir nişanlı var karşımızda. İşi inada ve gurura bindirip "bozarsan boz nişanı" der yüzüğü atarsa ne olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?