- 22 Ağustos 2011
- 919
- 102
- 73
- Konu Sahibi seray_arda
-
Erkeklerin beyni bizimki gibi çalışmıyor maalesef. Yani "beni arama" dediğinizde siz "ara beni eşek herif özür dile hem de 30 kere ara ben açmam.. ama olsun sen ara" demek istediniz muhtemelen ama o tam anlamıyla "beni arama" olarak algıladı, aramıyor.
Birde yapmayın gözünüzü seveyim, pire için yorgan yakmayın inada bindirmeyin..uykusuz kalmayın bu yüzden. Güzel güzel konuşun madem kıskanıyorsunuz açık açık söyleyin ama onu bile söylerken sevimli olun "tontiğim gitme öyle hatunun evine, kıskanırım ben" diyin. Direkt dırdıra bağlamayın olayı bacılar! Hormonlarınıza sahip çıkın. İsterseniz blöf yapın ama adam resti çekerse o zaman "depresyondayım" diye başlık açmayın yakın zamanda? Ki ben olsam çekerim resti " bizim hatun şu mubarek ramazan gununde bir ramazan kolisi taşıdım diye beni şimdiden boşadı nasıl olacak ömür boyu evlilik" diye düşünür insan...
Ara kardeş sevdiceğini iki ay sonra oturup bizim adam bir hatuna yardım olsun diye ramazan kolisi taşıdı, ben de yüzüğü attım diye 7 sülalene nasıl nişanı attığını anlatırken bu yaptığının aslında nasılda gereksiz bişi olduğunu düşünürken bulma kendini...
Erkeklerin beyni bizimki gibi çalışmıyor maalesef. Yani "beni arama" dediğinizde siz "ara beni eşek herif özür dile hem de 30 kere ara ben açmam.. ama olsun sen ara" demek istediniz muhtemelen ama o tam anlamıyla "beni arama" olarak algıladı, aramıyor.
Birde yapmayın gözünüzü seveyim, pire için yorgan yakmayın inada bindirmeyin..uykusuz kalmayın bu yüzden. Güzel güzel konuşun madem kıskanıyorsunuz açık açık söyleyin ama onu bile söylerken sevimli olun "tontiğim gitme öyle hatunun evine, kıskanırım ben" diyin. Direkt dırdıra bağlamayın olayı bacılar! Hormonlarınıza sahip çıkın. İsterseniz blöf yapın ama adam resti çekerse o zaman "depresyondayım" diye başlık açmayın yakın zamanda? Ki ben olsam çekerim resti " bizim hatun şu mubarek ramazan gununde bir ramazan kolisi taşıdım diye beni şimdiden boşadı nasıl olacak ömür boyu evlilik" diye düşünür insan...
Ara kardeş sevdiceğini iki ay sonra oturup bizim adam bir hatuna yardım olsun diye ramazan kolisi taşıdı, ben de yüzüğü attım diye 7 sülalene nasıl nişanı attığını anlatırken bu yaptığının aslında nasılda gereksiz bişi olduğunu düşünürken bulma kendini...
sen şimdi bu adama bir haftadır neden aramıyorsun hiçmi vijdanın yok desen
oda sana sen arama dedin der çıkar işin içinden
Demekki kız git at kendını camdan dese e sen at dedın bende attım mı dıyecektı..
Erkekse erkek, trıp atmasın,hayret bi,şey
Ben de tam bundan korkuyorum konu sahibi adına.Çünkü hala seviyor.benim arkadaşım düğününe bir ay kala maddi konulardan tartışırken nişnalısına bitti dedi
teli kapadı nişanlısıda bir daha ne teli açtı nede geri döndü((
sonradan çok üzüldü pişman oldu ama işişten geçti
yapmayın arama bir daha bitirdim boşanalım gibi kelimeleri kullanmak bukadar basit olmamalı
Ben de tam bundan korkuyorum konu sahibi adına.Çünkü hala seviyor.
Bence arayınca hiçbir şey olmamış gibi hazırlıklara devam edecekler.
sana tabi iyi davranmayacak adamın cebinde para kalmıyor annesi kesin seni karalıyordur sen herşeyin markalısını isteyince erkekler beleşten kadına sahip olmak ister
acıma kız , gönlünden ne geçiyorsa aldır ucuza kapatmasınlar , daha şimdiden erkek nazı mı çekiyorsun, ay bendede düğüne ertelemek istemişlerdi kaynana para harcamamaktan yanaydı bende plan uyguladın nişanlıma dedim ki 6 ay içinde evlenemiyorsak yüzüğü atarım haberin olsun dedim sonra düğün hazırlıklar hızlandı eğer 6 ay sonra evlenemesek babamın nişanı bozacağını ekledim , bunlar bir telaşa düştüler ben niye üzüleyim onlar üzülsün ama dimi?!kızlar akıllı olun
evleneceğin erkeğin parası olacak yoksada biriktirsin kızı çok sevseydi olurdu isteği , iyi olmuş kızın evlenmemesi , parasız adam gereksiz adam , evlilik sevgili olmaya benzemezmalesehf herkesde işlemiyor bu kadar kolay
arkadaşımın babasıda eğer sizi borçla harçla evlendirirlerse
düğün günü bile olsa seni çıkarmam evden dedi
ama yinede nişanlısını ailesi elini cebine atmadı
nişanlısı kredi çekelim alalım herşeyi dedi
hatta annesinin babasının düğünde giyeceği kıyafete kadar
arkadaşımda madem öyle bende beşi biryerde istiyorum demiş
vay efendim nasıl istermiş kıyamet koptu kızda tamam bitti demiş kapamış
teli
erkekler nişanlanınca bir öküze bağlanıyorlar evlenince geçiyor.ama bir hafta aramaması da normal değil tabi.eğer haklıysan bence sen sakın arama.
nasıl ya nişanlıyken öküz evlenince insan oluyolar... bu evrim nasıl gerçekleşioo;?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?