Sevgili arkadsim,daha acin cok yeni suanda,seni belki ben anlayamam ,ama benim bir dostumun basina da gelmisti hatta kardesimden de ötedir,onun kinasi da yapildi,nikahida kiyildi,dügüne 2 gün kala bitti hersey

(Evini gidip ellerimizle dizmistik,apar topar geri topladik onlari,gelinligi hazirdi,davetiyeleri.Arkadasim herkese ve herseye inat cok ii topladi kendini,cok Cabuk ayaga kalkti,isine sarildi dört elle,calisor musun bilmiyorum ama isine dört elle saril,okuyorsan da okulunu ihmal etme.Hatta hic unutmam dügün gecesi kizkiza hepberaber cikip bir güzel eglenmistik sen de öyle birsey yapabilirsin meselaayni sein durumun gibi arkadasim kayinvalidesine hic yaranamdi,cimriden de cimri,huysuz gecimsiz,artik öyle ki,oglum senden vazgecek demeye bile baslamisti dügüne haftalar kala,siz benden rahat göremezssinz,hergün gelicem,oglumu benden ayiramayacaksin falan diyordu ,saka gibi bi kadindi,simdi 1 seneye yakin Zaman gecti iyiki de olmamis dioruz.
Arkadasimin en büyük tesellesi,nisanlisi olacak adamin ona sahip cikmayip resmen annesinin etegine girmesi.
Kisacasi gercekten bugünlerde gecicek,ama sen sakin ama sakin kendini koy verme,cevreyi de hic umursama sen mutsuz olsan,evlenip bosanip gelsen,cevre susacak mi sanirdin.Allah yardimcin olsun .Büyük bela atlatmissin basinda,evlenseydin bile huzurun yerinde olmazmis bence.