• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğüne 1 gün kala ayrılmak ne acı ..acım dinermi ?

eminim hem mahcubiyet hem uzuntu ayni anda yasamissinizdir..insan birde o anda kendinden ziyade ailesini dusunur..Rabbim kimseye vermesin sanada gonul rahatligi versin…

suanda ne kadar manasiz gelsede, verilmis sadakan varmis evet..

umarim karsina “iyiki onla olmamis” dedirten bi insan evladi cikar…

2 yıllık ilişki ardından nişanlandık..herşey çok güzeldi taki nişana kadar ondan sonra problemler başladı..ailesi beni hiç sevmedi istemedi
çevremde herkes evlenme bu insanlardan aile olmaz..Allah korkusu yok bunlarda dediysede..biz seviyoruz dedim :((
ailesi hep doldurdu doldurdu hep sabrettim evlenince şehir dışında yaşıyacağız atlatırız mutlu bi yuvamız olcak dedim ama son 1 gün kala kadın bizi ayırmayı başardı..beni çok seven adam annesine ara ben istemiyorum sogudum dedirtti kadın da çvünerek anlattı anneme..deliye dönmüştüm dünya durmuştu sanki...Allah böyle bir acıyı düşmanıma yaşatmasın..inşallahh pişman olur vicdan azabı çeker başka birşey diyemiyorum :( herkes teselli ediyo evlendikten sonra ayrılsan dahamı iyiydi diye ama :((

Böyle insanlar olduğu müddetçe mutluluk hep yarıda kalacak gibi gözüküyor.
Hiç konuşmadınız mı nişanlınla? Karakterini belli etmiş en azından.. Allah yardımcın olsun canım.
Yaraların elbet kabuk bağlar, inşallah bi daha açılmaz.

Böyle insanlar olduğu müddetçe mutluluk hep yarıda kalacak gibi gözüküyor.
Hiç konuşmadınız mı nişanlınla? Karakterini belli etmiş en azından.. Allah yardımcın olsun canım.
Yaraların elbet kabuk bağlar, inşallah bi daha açılmaz.

konuştuk ertesigün mesaj atmış bana sen beni seviyormusun vs bilmem ne ..sanki ben yaptım hataları...çıldırdım resmen..Allah a havale ediyorum onu..

resmen adamın beyin ölümü gerçekleşmiştir, seni o kadar kötülemiştir o kadar ayrıl ayrıl demiştir kiadam da artık lanet olsun tama ayrılayım demiştir, annesine karşı dursa senle evlense ne olucaktı evlenince boşan diyecekti adamın kafasını yicek adam gelicek senin kafanı yicek kavga gürültü, ayy iyiki ayrılmışsın gözünüz aydın ailecek.........

hepinizden Allah razı olsun azda olsa yorumlarınız içimi rahatlattı..umarım ilerde daha da iyi olacağım..hakkımda hayırlı değilmiş ki bitti..
'mesleğimi senin dualarınla kazandım Allah senden razı olsun diyen bi adamdı..hala soru işaretleri var kafamda ne ? neden..? nasıl olur? gibi..galiba şoktayım..bana dua edin nolur..nefes alamıyorum kabullenemiyorum o kadının yaptıklarını..

Çok kızıyorum ve üzülüyorum böyle şeyler duyunca, ahmak herif senin karar vermek için beynin yok mu diyorum, veya nişanlanana kadar aklın nerdeydi
Kesinlikle bunda bir hayır vardır, daha iyileri karşına çıkacaktır, mesela ben 20 li yaşlarımda çok istediğim kişiyle evlenseydim şuan mutsuzdum, sonra bir baktım Allah karşıma eşimi çıkardı ve hep şükrediyorum..Seninde böyle olabilir değil mi..

evlenip boşansaydınız çocugunuzdaolsaydı daha mı ıyı olacaktı..size bunları yaşatan biradam sevıyorolabılır mı? kendi kararlarını kendi alamayan adamla bakkala bile gitmem gerisini sizdüşünün artık..kendinize iyi davranın

hepinizden Allah razı olsun azda olsa yorumlarınız içimi rahatlattı..umarım ilerde daha da iyi olacağım..hakkımda hayırlı değilmiş ki bitti..
'mesleğimi senin dualarınla kazandım Allah senden razı olsun diyen bi adamdı..hala soru işaretleri var kafamda ne ? neden..? nasıl olur? gibi..galiba şoktayım..bana dua edin nolur..nefes alamıyorum kabullenemiyorum o kadının yaptıklarını..
oyy canım yaa ...ne desek boş...ama baştan belliymiş...genç kızken kimse anlamıyor...yıllar sonra dank ediyor kafasına insanın...

biraz zaman ...bak göreceksin anlayacasın ki hakkında hayırlısı buymuş...istenmeyen gelin olmak zor...çok zor.agzınla kuş tutsan yaranamıyorsun...iyi niyet fedakarlık vs vs ...yıllar geçince kendine ben ne yaptım diyorusn koca bir hiç kalıyor elinde...

eş adayın dengesini yitirmiş besbelli...büyüden tut dırdıra kadar herşey olabilir.Ama sen bu sebeplere sıgınma sakın...Sana hayatının kazıgını atanı asla affetme...

ben seni seviyorum sen seviyormusun vs ? alttan alsan ne olur du ki? çocuk mu bu ? evlilik ne kadar önemli hayati bir olay...koca sülaleyi rezil etmişsin sevdigin kadının yaşamının yanında...altından kalkamayacagı işe hiç bulaşmasaymış keşke...

GENÇ KIZLAR İSTENMEDİGİNİZ AİLELERE GELİN OLMAKTA ISRAR ETMEYİN.SEVGİ DEDİGİNİZ ŞEY GENCECİK BİR FİDAN .BAKMAZSANIZ ÖYLE TEZ SOLUYOR Kİ ELİNİZDE YIKILAN HAYALLERİNİZ VE GÖZ YAŞINIZ KALIYOR...
NE OLU KENDİ KIYMETİNİ BİLİN NE OLUR...HAYAT BU KADAR BEDAVA OLMAMALI...OLMAMALI..

canım okuyunca konunu acını anladım...ya yüreğimi sızlattın yeniden..Allah sabrnı bol versin..

ama bu dünya etme bulma dünyası..sakın unutma..Allah 'a güven , daha hayırlısı bulur seni hatta bilemezsin yine bu kişi olur...

dua et bol bol..ben hiç beddua etmedim bana benzerini yapanlara direk Allah ' a havale ettim ve dualarımda Allah'ım beni mutlu et dedim..sen de sakın beddua etme, zaten o bu yaptığını hem bu dünyada hem öteki dünyada ödeyecek...

anne, baba, kardeş, amca ,teyze ,abla ,hala ..ya anlamıyorum sanki bu kişilerde mi o evde yaşayacak? nasıl karışırlar birilerinin huzuruna, mutluluguna, seçtiği eşe...yazıklar olsun böyle insanlara ya biraz Allah korkusu olan yapmaz bunu heleki kendi evladına ..

Rabbim senin kalbinden de çıkarıp atsın sevgisini hayırlısı o değilse ...acı hafifliyor elbet ama insan yediği kazığı unutmuyor sadece..o yüzden ki sen alıcaksın onların pişman oldugu haberini,Allah göstericek ya da duyuracak sana bunu..o zaman hafifler belki o acın,canım..

ama kimse unutulmuyor deil yani, hele böyle kazık atarak gidenler var ya onları unutmak öyle kolay oluyor ki..

Daha iyisini çıkarsın Rabbim karşına ..ki iyki o olmamış de..(amin)

Canm çok zor günler geçiriyorsundur insanın hayalleri yıkılması kadar kötü birşey olamaz.. Bir aile bir yuva yapılmasını daha engelledi.. Ah be dünya imtihan yeri işte..

Bende istenmeyen gelin adayıyım ne yapsam yaranamıyorum. Nişanlı olsak benim başıma da gelebilirdi böyle birşey.. Kimbilir.. RABBİM yardımcın olsun canm.

Her şerde bir hayır vardır sakın yıpratma kendini daha güçlü ol hayata dimdik dur düştün mü daha dimdik dur..

kendimi yerinize koyarak yasadığınız acının nasıl buyuk oldugunu anca böyle anlayabilirim..(allah korusun) kimin ne olacağı belli değil bende belki böyle bir durumla karsılasabilirim ya da dugunu olacak baska bir kişi de.....insanoğlu tuhaf anlamak mumkun değil..kimin basına ne geleceğini kestirmek zor..bu noktaya gelmesi böyle bitmesi kesinlikle çok acı can yakar..haklısınız da..ama bi yandan da allahın sevgili kuluymussunuz bence bugun burda bu olduysa bir ömür boyunca nelerle karşılaşabileceğinizi dusunun..
(en iyi ihtimalle) belki gercekten seviyodur o kişi de sizi , hatta pişmandır da.. ama öfkeyle bile böyle davranabiliyosa , bu noktadaysanız gercekten bugun bulundugunuz yer yine sizin için çok hayırlı bence..
mahcubiyetinizi anlıyorum ama emin olun evlenseniz de arkanızdan konusanlar olucaktır evlenmeseniz de..ve yine bu durumda sonradan olacaklar için gelecekte yine arkanızdan konusacaklardı..
Allah yardımcınız olsun , sabır ve güç versin..

canım benim allah yardımcın olsunn .. ama hiç üzülmee inanki evlilik çok farklı bişeyy öyle bi adamla hel ki ana kusuusuu bi adamla evlenseydin bile çok huzursun olurduun evlendikten sonraa sevgi sevgilik yaşamıı tam tersine dönüyoo herşey saygı ve ailelerle yürüyoo inanki senin için hayırlısı böyleymiş gerçekten o laff çok önlemli evlendikten sonra boşanmak çok zor katlancağın şeylerin sonunda bardağın taa taşıncaya kadar savbrediyosunn yani boşansan daha kötü olurduu senin için en ama en hayırlıı böyleymişş lütfenn allaha havale ett rabbim görüyo nasılsaa bundan sonra o kadının gelini olacak kızın allah yardımcısıı olsunn senn kendine bakk sonrasında daha iyi olucak senin içinn ama umutsuzlukla bakmassan geleceğee kendine ii bak....

şuan cok üzülüyorsun biliyorum ama üzülme Allahın sevgili kuluymuşsun.
bende aynı yollardan geçtim ama ayrılmadım çekeceğim varmış herhalde şimdi bir bebekle birlikte ayrılıyorum.
gerçekten sevin oyna hatta. hayatının mahvolmasından iyidir. hiç birşey yokken hiç bir hatam yokken ayrılmak daha kötü.
ama ben bile şükrediyorum hayırlısı buymuş gencim bir çocuğum var bir iki olmadan en iyisi. bizide kayınvalidem ayırdı büyücüden cıkmıyordu.

canım benim Allah sabrını versin , kayınvalidem büyücüden çıkmıyordu deyince yazayım dedim..benim eski nişanlımın anneside böyle cok dindar gözüküyordu, beş vakit namazlı , bir de cemaate üye felan,herkes hoca diyordu kadına,kendine büyü yapılıdıgında şüpheleniyormuş bu gittiği hoca öyle demiş..bu işlerle uğraşanlar varya ıslah etsin rabbim onları oruc ağzı beddua etmek istemiyorumda şimdi günahı boynuna kadının ,hoca tesadüfen ne hikmetse oğlunda da büyü var diyor, onuda ben yaptırmışım..kendine başkası yatırmış..yani milletin işi gücü yok büyüye fala inanıyorlar ya..

sakın sen bunlara inanma eğer eşin senin kıymetini bilip değer verse ve sevseydi ki çoçuğunuz da varmış..bunlar olmazdı..o yüzden gözünle görmediğin hiç bir şeye inanma

canım benim Allah sabrını versin , kayınvalidem büyücüden çıkmıyordu deyince yazayım dedim..benim eski nişanlımın anneside böyle cok dindar gözüküyordu, beş vakit namazlı , bir de cemaate üye felan,herkes hoca diyordu kadına,kendine büyü yapılıdıgında şüpheleniyormuş bu gittiği hoca öyle demiş..bu işlerle uğraşanlar varya ıslah etsin rabbim onları oruc ağzı beddua etmek istemiyorumda şimdi günahı boynuna kadının ,hoca tesadüfen ne hikmetse oğlunda da büyü var diyor, onuda ben yaptırmışım..kendine başkası yatırmış..yani milletin işi gücü yok büyüye fala inanıyorlar ya..

sakın sen bunlara inanma eğer eşin senin kıymetini bilip değer verse ve sevseydi ki çoçuğunuz da varmış..bunlar olmazdı..o yüzden gözünle görmediğin hiç bir şeye inanma

aynen ben de Allah ıslah etsin diyorum. ya arkadaş bu kadar mı ..... olunur....hoca müsveddelerine para kaptırmaktan başka bir şey değil bu. ve büyü hacı hoca işi tam bir sektör olmuş durumda. bu hoca bozuntularının aileleri karmakarışık, yüzlerinde meymenet yok.
kocası ile geçinemeyen suçu kendinde aramak istemiyor da sanki kendi dört dörtlük , gidip büyüye buluyor mazereti. yazık ya çok yazık. büyüye hacı hocaya dadanıp da psikolojilerini bozacaklarına Allaha yalvarıp ve de tevekkül edip olayları her yönüyle anlamaya çalışsalar belki de ruh sağlıkları daha iyi durumda kalacak.

dikkat edin hiçbir hoca bu adam sana dönmeyecek vazgeç kızım demez. dönecek dönecek de büyü var onu bozmak lazım derler....

inanmayın Allah aşkına

(yani içim doluymuş bu konuda sözüm büyüden medet umanlara)

Son düzenleme:
Sevgili arkadsim,daha acin cok yeni suanda,seni belki ben anlayamam ,ama benim bir dostumun basina da gelmisti hatta kardesimden de ötedir,onun kinasi da yapildi,nikahida kiyildi,dügüne 2 gün kala bitti hersey:((Evini gidip ellerimizle dizmistik,apar topar geri topladik onlari,gelinligi hazirdi,davetiyeleri.Arkadasim herkese ve herseye inat cok ii topladi kendini,cok Cabuk ayaga kalkti,isine sarildi dört elle,calisor musun bilmiyorum ama isine dört elle saril,okuyorsan da okulunu ihmal etme.Hatta hic unutmam dügün gecesi kizkiza hepberaber cikip bir güzel eglenmistik sen de öyle birsey yapabilirsin meselaayni sein durumun gibi arkadasim kayinvalidesine hic yaranamdi,cimriden de cimri,huysuz gecimsiz,artik öyle ki,oglum senden vazgecek demeye bile baslamisti dügüne haftalar kala,siz benden rahat göremezssinz,hergün gelicem,oglumu benden ayiramayacaksin falan diyordu ,saka gibi bi kadindi,simdi 1 seneye yakin Zaman gecti iyiki de olmamis dioruz.Arkadasimin en büyük tesellesi,nisanlisi olacak adamin ona sahip cikmayip resmen annesinin etegine girmesi.

Kisacasi gercekten bugünlerde gecicek,ama sen sakin ama sakin kendini koy verme,cevreyi de hic umursama sen mutsuz olsan,evlenip bosanip gelsen,cevre susacak mi sanirdin.Allah yardimcin olsun .Büyük bela atlatmissin basinda,evlenseydin bile huzurun yerinde olmazmis bence.

kilit cümle bu işte. Biz annelerine saygısızlık mı yapıyoruz, onları atalım mı diyoruz... Nedir bu anneci tavırları??? Rabbim diğer tarafta hepsine sorsun bunları...

özür dilerim sen de sanırım büyü işine inanmışsın. açıkça sana sataşmak gibi bir niyetim olmadığını belirtmek isterim. senin durumuna da ayrıca üzüldüm. Allahtan sabır diliyorum.
ama ne olur büyüye değil de belki eşinin karaktersizliğine belki de başka sebeplere inan. insanız hepimiz hata yapabiliriz.

bu mesajı yazıyorum çünkü seni ben de üzmek istemem ve belki kullandığım kelime ağır olmuştur. saf, temiz niyetli diyelim senin için.

ha bir de kızlar büyü yoktur demiyorum var ki Kuranda geçiyor ve büyük günahlar arasında ama öyle kolay değil. sözüm kendini büyü yapar gibi gösteren düzenbazlara.

ben nazara da çok inanırım ve nazar değmiş de olabilir diyorum ve de gidiyorum.

aynen ben de Allah ıslah etsin diyorum. ya arkadaş bu kadar mı ..... olunur....hoca müsveddelerine para kaptırmaktan başka bir şey değil bu. ve büyü hacı hoca işi tam bir sektör olmuş durumda. bu hoca bozuntularının aileleri karmakarışık, yüzlerinde meymenet yok.
kocası ile geçinemeyen suçu kendinde aramak istemiyor da sanki kendi dört dörtlük , gidip büyüye buluyor mazereti. yazık ya çok yazık. büyüye hacı hocaya dadanıp da psikolojilerini bozacaklarına Allaha yalvarıp ve de tevekkül edip olayları her yönüyle anlamaya çalışsalar belki de ruh sağlıkları daha iyi durumda kalacak.

dikkat edin hiçbir hoca bu adam sana dönmeyecek vazgeç kızım demez. dönecek dönecek de büyü var onu bozmak lazım derler....

inanmayın Allah aşkına

(yani içim doluymuş bu konuda sözüm büyüden medet umanlara)

büyü vardır cinde vardır bunlar kuranda hadislerde mevcut olan şeyler.
büyü yaptıran cehennemliktir.
bir insan hem karaktersiz hemde büyü yapılmış biri olursa tam bir zalim oluyor!
sizden tek ricam bu konu konuşulurken hoca lafı ile değilde medyum veya büyücü diye bahsedin. cunki bir hoca asla büyü yapmaz, ancak bozar.
bizim türk müslüman kardeşlerimiz inanmak istemese bile kısaca bahsedeyim.
yahudilerin kabbala diye bir kitapları vardır saçmalık ve büyülerle dolu.
biçok büyücü onu öncü edinmiştir kendilerine.
ve mossad gibi devlet ajan sistemi diyeyim bu yöntemle biçok işi yönetmeye ogrenmeye calışır.
ben eşimin huyunu, biliyorum elbetteki biliyordum yani. ama evlenmeden once anne babasına düşman gibiydi sonra evlenince anlatsam yazı yetmez kalem yetmez.
karakter meselesine gelince dediğinde cok haklısın ama yüzde elli yüzde elli diyorum.

arkadaşım anlatmak isteidğini anlattım sana şunu soyleyeyim.
eşimin annesi ona yemesi için yemek niyetine pötibör bisküvi getirirdi evlendikten sonra pastalar börekler fındıklar vs vs vs. daha neler neler.
anlıyormusun hep yedirme peşindeydi anladımda tedbir aramakta geciktim.
başka şeyler derken bundan sonra ne olursa olsun benim için farketmez be kardeşim.
ha başka bir kadın olmuş ha da kendi şahsiyetsizliği!
ben kurtuldum varsın başkasına musallat olsun..

Yasadıklarını yasamıs bırı olarak senı cok ıyı anlayabılıyorum..Evet dayanılmaz gelıyor ılk basta..Nefesın kesılıyor sankı dunya basına yıkılmıs ve sen altında kalmıssın gıbı...Dugune Ha 1 gun once ayrılmıssınız ha 1 ay once fark olmaz sanmıyorum...Benım dugunume 1 ay vardı davetıyeye kadar hersey tamamdı sonra bırseyler oldu kayınvalıdem vs hepsı ustume geldı ve ayırmayı basardılar...Sonra aradan 2 yıl gectıı bırıyle tanıstım(Suan onunla evlıyım)...Ve ınan canım dıyorsun kı bosuna aglamıs uzulmusum...Eger eskı nısanlımla evlenseydım suan yasadıgım sartlar altında olmayacaktım (Genel olarak soyluyorum) ... Hıc uzulme hayırlısı buymus de gec...Sımdı herkes bırsey soyleyecek duyma kımseyı,sorular gelecek hayırlısı de gec...Inan ılerıde ıyı kı bıtmıs dıyeceksın ınanıyorum ben buna...

Back
X