millet nişanlısının nazıyla oynuyoo benimkinin
evet düğünüme iki ay var ve benim nişanlımm koltuk rengi neden sarı olmuyomuş diyee dün bana ilk defa ağzına geleni saydıı ne aptallığım kaldı ne beni
seçtiği için onun aptallığıı onu beğenmiyosam evlenmicekmişim zorla değilmiş yaa parası içinmi onunla evleniyomuşum (kii sözlenirken ne işi vardı ne cebinde beş kuruşuu söz çiçeğimin parasını bile ben verdimm )
ben hep pahalı şeyler beğeniyomuşum aileside beni kıramıyomuşş (aradım eltimi, kv demi kesinlikle böyle bişey yok kimse en ufak birşey söylemedi dediler)
millet nişanlısının nazıyla oynuyoo benimkinin bana yaptığına bak annem bugün koltuk rengi için seni bu kadar ağlatan yarın ne yapmaz diyoo bu sözlerin altında kalmak istemiyorumm ne yapmalıyım şaşkınımm kırgınım üzgünümm
olay sadece koltuk rengi değil ki.. koltuk renginden patlak vermiş. sizin bunu bizden daha iyi bilmeniz lazım..
herkes de bu kelimeyi diyorben dahil olmak üzere. millet nekadar iyi davranıyor. millet bir dediğini iki etmiyor..
kim bu millet bir çıksın ortaya
Düğün stresi deniyor buna genelde, koltuk rengi bahane yada son damla olmuş. Ayrıca, eltinizi ve kayınvalidenizi arayıp sormanız pek çok hoş olmamış bence. Varsa ki, senin hep pahalı şeyler beğendiğini düşünüyorlar, sen sorunca "evet öyle düşünüyoruz mu diyecekler". Kol kırılır yen içinde kalır, nişanlınızla kavga ettiyseniz, bunu kendi aranızda çözmeliydiniz, her iki tarafa da yansımamalıydı bu durum. Hee yok gerçekten bittiyse, yüzükler atıldıysa onu bilemem. Tabi ki o durumda aile büyükleri bilmeli. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Düğün stresi deniyor buna genelde, koltuk rengi bahane yada son damla olmuş. Ayrıca, eltinizi ve kayınvalidenizi arayıp sormanız pek çok hoş olmamış bence. Varsa ki, senin hep pahalı şeyler beğendiğini düşünüyorlar, sen sorunca "evet öyle düşünüyoruz mu diyecekler". Kol kırılır yen içinde kalır, nişanlınızla kavga ettiyseniz, bunu kendi aranızda çözmeliydiniz, her iki tarafa da yansımamalıydı bu durum. Hee yok gerçekten bittiyse, yüzükler atıldıysa onu bilemem. Tabi ki o durumda aile büyükleri bilmeli. Hakkınızda hayırlısı olsun.
evet düğünüme iki ay var ve benim nişanlımm koltuk rengi neden sarı olmuyomuş diyee dün bana ilk defa ağzına geleni saydıı ne aptallığım kaldı ne beni
seçtiği için onun aptallığıı onu beğenmiyosam evlenmicekmişim zorla değilmiş yaa parası içinmi onunla evleniyomuşum (kii sözlenirken ne işi vardı ne cebinde beş kuruşuu söz çiçeğimin parasını bile ben verdimm )
ben hep pahalı şeyler beğeniyomuşum aileside beni kıramıyomuşş (aradım eltimi, kv demi kesinlikle böyle bişey yok kimse en ufak birşey söylemedi dediler)
millet nişanlısının nazıyla oynuyoo benimkinin bana yaptığına bak annem bugün koltuk rengi için seni bu kadar ağlatan yarın ne yapmaz diyoo bu sözlerin altında kalmak istemiyorumm ne yapmalıyım şaşkınımm kırgınım üzgünümm
öncelikle geçmiş olsun canım allah hakkında hayırlısını versin bak canım hem cebinde pra yok senden çiçek parası alıyor hemde param için mi evleniyorsun benimle dio vay bee adama bak öyle diyince sen ne dedin merak ettim . Annen haklı bence bi koltuk nedir allah aşkına yaa böyle birşey için sevdiğin insanın kalbi kırılır mı allah kurtarmış senin yerinde olsam yalvarsada bir daha dönmem ona allah yardımcın olsun
olay sadece koltuk rengi değil ki.. koltuk renginden patlak vermiş. sizin bunu bizden daha iyi bilmeniz lazım..
herkes de bu kelimeyi diyorben dahil olmak üzere. millet nekadar iyi davranıyor. millet bir dediğini iki etmiyor..
kim bu millet bir çıksın ortaya
benim yakınımdaa çok varr bi deidkleri iki olmuyorr canımm gel bigün uzaktan izleyelim seninlekii olayy nedne onun dediği değilde benim değdim olurmuşş asıl sebep buu benimle ego savaşına giriyoo
bu sefer öiftler barışıp olayı unutuyor. ama malesef üçüncü şahıslar bunu hiç unutmuyor..
bilmiyorumm şoklardayımm belkide gerçekten herşeyim birikimiii bunlarr
wala o kadar çok şey söledikiii bağırarakk ben ne dediğimi bile hatırlamıyorummyalvarmaya pek niyetli değill bende konuşmaya niyetli değilimm sabah evden altı işe bıraktı tek kelime etmedikkk
Düğün arefesi bütün sinirlerin en gergin olduğu dönemdir. En az hasarla atlatmak lazım tabi ama nişanlınız baya ağır konuşmuş. Halbuki insanın en keyifle geçirmesi gereken zamanlar bunlar. Ben eminim nişanlınız da pişmandır söylediği sözlerden. Herşeye tabiki boyun eğmeyin ama böyle basit bir sebepten de bitirmeyin derim ben. Özür diler de pişmanlık duyduğunu söylerse gereken tepkinizi verin kapatın konuyu. Sonuçta basit mevzular bunlar. Hayatta, evlilikte daha ne zorluklar var daha başından pes etmeyin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
baştan konuşulmalı böyle şeyler.mesela biz magazadan içeri girmeden once eşimle karar verirdik. Salon takımı max 5 bin tl olacak,fazla ise burun kıvırılacak begenılmeyecek diye.Bende inat degıl mi 4.900 TL olan ne varsa beğendim.Şaşkın aklıma edeyim. Ev borçlarını zaten biz oödeyecektik. Kendim ettim kendim buldum .
Bence sizin tartışmanızın altında başka şeylerde var
baştan konuşulacak bi durum olmadıkii onların istediği mobilyacıdan onların istediği perdeciden alındııı ben bi talepte bulunmadımm ki mobilya ben daha ucuza beğendiğim yerdn bile alınmadıı derdii başka diye düşünüyorum ben
seni işe bıraktıysa ayrılık yokki küsmüş bence ayrılan adam neden seni işe bıraksın
annenize hak verdim sanki :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?