Burdaki tecrübeli arkadaşlar bana katılır mı bilmem ama sizcede liseyi terk etmiş maddi herşeyi ailesine yüklemiş bir erkek evlilik için zatn yanlış bir aday değil mi (((maddi durumu olmamıştır bırakmak zorunda kalmıştır o başka ama öyle bile olsa bir iş bulup masrafını omuzlardı sorumluluk sahibi bir erkek)))bence o daha sorumluluk almayı bilmiyor evlenince daha ne anormal tepkilerine maruz kalacan Allah bilir ama her zaman dediğim gibi yine diyecem biz ne dersek diyelim sen o adamla evlenmeden gerçeği görmeyeceksin:
söylediklerinize saygı duyuyorum tabiki amaa ailesi kendisi almak istedii kimseden herhangi birşey talep etmedik açıkcasıı ailesininn maddi durumu yerindee bizdedee yani eğer ailenin imkanı varsa tabiki yardımm edilirr elinden geldiğince , ki zaten nişanlımın şuan gayet güzel bi işi varr ama sorumluluk konusunda size hak veriyorum bu konuda sıkıntı yaşıcamız çok açık eğer evlenirsek tabii
evettt tabikiii dün akşam çıkışıma doğru arayıp beni gelemiceni söyledii ki zatenn gelmemesini söylemiştimm abisi ameliyat olmuşş onu almaya gitmişş hastaneden çıkarıcakmış birdee akşama iftarda abimdeyiz dedi bana fikrimi bile sormadannhiç birşey demeden kapadım telefonuu gittim çarşıda bi güzel işlerimi hallettimm o sırada arıyo ama açmadım msj atıyoo işin bitince haber ver gelip alayım falan filanlarr cvp vermedim gitmicemii fark edince iyice o sırada sırayla abisi ve eltim aradıı büyük ihtimal gelmicemii söylemiştir bizimkii hastaneden çıktım nasıl gelmezsnn biton hazırlık yaptık falan filann konuşucaklarım var seninle vss.. x geliyo seni almaya dedi bişey diyemedimm daha fazlaa çünkü anlatmadan bilmiceklerdi neler yaşadığımızı klasik kız nazı koltuk meselesinden olay çıkaran insan durumuna düşücektimm..
geldii beni aldı yolda konuşmaya çalışmalar falan hiçç sesimi çıkarmadımm sonra abisinden öncee eve uğradıkk (bizim yapılan evimize henüzz tam işleri bitmediği için) kii ben her zaman çok meraklı ve hergün mutlaka uğrardımm eve geldi durdu kapıdaa dedim ben çıkmıcam eve sen çık gell bu şokk oldu asla benden öyle bi tepki beklemiyoduu suratıı beş karışşş çıkmasıyla inmesi bir oldu zaten iştee onu yapmışlar bunu yapmışlar falan di,yoo iyi dedim sadece ,
markete uğradı bişey istiyomusun onu alıyımmı bunu alıyımmıı bi ilgi bi dsüşüncee hayır dedim sadece onada tek kelime iyice bozulduu...
neyse eve gittik abisine geçmiş olsun falan filann oturuduk sofraya bu sırada eltimin ablası eşi ve çocuğuda vardı e onlarında yanında surat asamadım ama hiçde muhattap olmadımm arada abisi takılıyo sen hala bozukmusun hala şu koltuk rengi gülüyo falan x de hiç sesini çıkartmıyoo ev ne halde diye sordu bikaç kere bilmiyorum ben çıkmadım dedimm oda ne bukara falann hiçç o insanların yanında cevap vermedim... neysee yemeği yedik abisi beni yukarı çağardıı , işte takma kafana sen onu bende ona bir sürü kızdımm şaşırdı o bu ara falan filan birsürü hikayee .....
dedim şaşıracak bişey yok olay kolyuk rengide değilll o bahane dedimmm bana neler dediğinide anlattım güldü resmen abisi ne parası dedi ne kazanıyomuştaa falan adam bi kere daha şok olduu aptal dedi bana yaa dedimmm koltuk rengi yüzündenn işte birsürü nasihat bakma sen onaa biliyosun sne falan dedimm bakmıyorum artık zaten hayır olsun sonumuzz ama hatasını fark etmediği sürece böyle hiçbirşey olmamış gibi davranırsa ben yokum dedim.. ondan sonra çay falan filan derkenn kalktıkk eve bıraktı beni yine tek kelime etmedim arabada sabahda kendim geldim işee..
Abisine gitmen iyi olmuş nede olsa hastaneden çıkmış her ne kadar nişanlınla hukukun olsada gitmekle doğru yaptığını düşünüyor ve tebrik ediyorum
Herkes böyle yapamaz şahsen ben gitmezdim benim sinirim çok fenadır gözüm birşey görmüyor herşeyi herkesi kestirip atardım:26:
Nişanlın etrafındakilere aranızda bir problem yokmuş konuyu halletmişsiniz izlenimi vermeye çalışıyor emrivaki abisine götürmesinin nedeni ve yolda hiçbirşey olmamış gibi konuşmaya çalışmasının nedeni bu bence eğer biraz sakinleştiğini kendini doğru şekilde ifade edebileceğini düşünüyorsan başbaşa konuşmayı teklif etmelisin böyle nereye kadar insan daha sinir olur yani
aramızdaki problemlere kızıp başkalarına tavır almam benn kişinin kendisine yaparım ne yapacaksammo yüzdenn gittimm ama henüzz hala sinirliyim laflara açıkcasıı fevri çıkışlarım olmasın diye bir iki gün daha beklicemm bakalımm
aramızdaki problemlere kızıp başkalarına tavır almam benn kişinin kendisine yaparım ne yapacaksammo yüzdenn gittimm ama henüzz hala sinirliyim laflara açıkcasıı fevri çıkışlarım olmasın diye bir iki gün daha beklicemm bakalımm
son durum nedir?
son durummda çok bi değişiklik yok hala suratına bakmıyorumm ve telefonlarını açmıyorumm bizimkinin ama dün akşam doktorda randevum vardıı gidicemi bilmiyodu ama halasının kızıda aynı hast. çalışıyo sanırım ondan öğrendi baktımm yanımda bitti neden beni aramıyosun nedne haber vermiyosun diye konuşuyo yanımda neyin var falan hiç cevapp vermedimm işi şakaya vurmaya başladı karşımızda bi kadın oturuyoduu işte aynı sen kesin kavga etmişler surat beş karışş aynı aynı falan konuşuyo böyle yanımda bende yapıştırdım cevabı
dedim benim suratımın beş karış olması için kavga etmemede gerek yok karşımda senin olman yeterli dedim nasıl yani dedi karşımda pişman olmuşş benimle evlenme diyen bi adam var çünküü devam ediyodumkii saçmalamaa iyice abarttınn neler düşünüyosun böylee vss... olur böylee zamanlar flnn... konuşmaya devam ederkenn dedimm benide kendinide mutsuz etmek zorunda değilsinn ben mutlu değilmm dedimm başka çareside varr dedimm susturduu beniii tamam falan hastanede uzatmak istemedim bende sustum devam etmedim muayne girdimm çıktımm ne oldu ne dedii neyin varmış falan filann soru yağmuru ben hiç konuşmuyorum tabii testimii veripp çıktımm ( bu arada kadın hast. doktora gtmiştimm senede bir kontrolum olurr çocuk yapmaya engel bi durumdur bazı evreleri ve nişanlım bunu bildiği için bu kadar telaş ediyoo çocukk hastasıdır hepp evlenince hemen çocuk yapmak istediğini söyler). bırakmadı konuşmuyosun tamam ama eve bırakayım bari falan dedii açıkcası sıcak zaten iftar yaklaşmış bindim bende yolda konuşuyo hala çocuk için bişey söyledi bi sıkıntı varmı gibisinden bende sarı koltuğunla yaparsın çocuğu dedimmklasik yalakalıklar yapıyooo dayanamadım bende daha fazla ;
böylee şeyler yapıcana hatanın farkına varıpp bi özeleştri yap gözünü seveyim dedim kii benimde ikna olmak için bi sebebim olsunn... dedim ve çarptım kapıyım indim kızlarr...
sarı koltukla yaparsın
ay çok güldüm allah iyiliğini versin ohh iyi yapmışsınokurken bile yağlarım eridi sanki
sen kapıyı çarpıp arabadan indikten sonra aradımı bi msj falan
evet tamm yeriydii yaniii koltuk için bana bunları yapan gitsin koltuğuna sarılsın uyusun ne yaparsa yapsın yaniii bidee ohhooo dedimm sen bi büyüdee çocuğu düşünürüzz iyicee bozulduu bu
iftardan sonra aradıı kaç kere açtım artıkk ilaçlarımı almaya gdiyorum dedimm nedne beni aramadın neden haber vermiyosunn falan filann normalleşmeye çalışıyoo yanii ama yemezlerrr
ben ailesinii o kadar iyi tanıyorummkii demiceklerine eminimm vee bilmemem gerekn o kadar çok şeyi biliyorumkii bu garipp gelmedi onlarada bu zamana kadar yapılanları nişanlımın ailesi yaptıı maddi olarak nişanlımın bu demesindeki amaç bundan sonra istekte bulunmamam yada bişey istememem dii ki zatenn ben herşeyi birlikte yapalımm ucuz olsunn neye gücümüz yetiyosa onu alalım derim hepp ama buna rağmenn benimle yarıştaa kimin dedği olacak diyee
evet düğünüme iki ay var ve benim nişanlımm koltuk rengi neden sarı olmuyomuş diyee dün bana ilk defa ağzına geleni saydıı ne aptallığım kaldı ne beni
seçtiği için onun aptallığıı onu beğenmiyosam evlenmicekmişim zorla değilmiş yaa parası içinmi onunla evleniyomuşum (kii sözlenirken ne işi vardı ne cebinde beş kuruşuu söz çiçeğimin parasını bile ben verdimm )
ben hep pahalı şeyler beğeniyomuşum aileside beni kıramıyomuşş (aradım eltimi, kv demi kesinlikle böyle bişey yok kimse en ufak birşey söylemedi dediler)
millet nişanlısının nazıyla oynuyoo benimkinin bana yaptığına bak annem bugün koltuk rengi için seni bu kadar ağlatan yarın ne yapmaz diyoo bu sözlerin altında kalmak istemiyorumm ne yapmalıyım şaşkınımm kırgınım üzgünümm
bi gelişme varmı sorunu çözebildinizmi?
evettt aldım karşıma konuştumm bikaç gün olduu rahatsız olduğum ve geliceğimden endişelerimden bahsettim içimde ne varsa söyledimm.. oda bana daha önce böyle birşey yaşanmadı nasıl ilk büyük sorunumuzda bunları düşünebilicei sordu. - bende işte olay burda ortada büyük sorun yok dedim sen büyüttün ufacık şeyi alıp nerelere taşıdın dedim olayı paraya vs birsürü saçma sapan şeylere getirdin dedim.
olanlardan gerçekten üzüldüğünü gördümm ve daha önce böyle birşey yaşamadığımız için keşke dememek için ikimizede şans tanıdım..
ki gerçekten hayatta bir kere bile bana şunu alma bunu alma çok pahalı bir kelime etmemiştir tabiki harca hayatım ben bizim için çalışıyorum yeterki sen harca gibi laflar ederdii bir gün dahi bu tarz bi problemimiz olmadı bu sebeptenn şu anki durumun etkisinden siye düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?