• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğüne 2 ay kala ayrılıkk

hayırrr ortada parada yokkkiii kuru bi maaş yaniii aynı maaşı alıyoruız bideee 100 tl fazla kazanıyo benden sadece

Tamam iste arkadasim, sana bu lafi demis mi demis. Bence sen anneni dinlemeyip devam edeceksin. Buyuk hata yaparsin ama sen katlanacaksin. O lafi ve koltuk rengi icin kavga cikarmasini dugun stresine baglamamalisin. Ben de gectim bu yollardan. Ve benim esime ailesinin 1 lirasi bile gecmedi. Her seyi sifirdan yapti da su senin isittiklerinin birini isitmedim.

kızlarr kayınvaldem aradı şimdii eltime anlatmıştım akşamm ben pahalı beğeniyomuşum vs... oda bugün kv demi aramış sölemişş kadın iki gözü iki çeşme ağlıyo kesinlikle hiç böyle bir konuşma yapılmadııı kızımm ne ben ne baban hiçbirşey söylemedi zatenn uymasa orda tepkimizi söylerdik sana bu tarz şeylerr sanırım bundan sonraki masraflara karışmıcakları için bizimki o kadar delirmişş kv demiş madem sarı istiyosun gidin birini değiştirin demiş ama bizimki ortalığa saldırmaktan geri kalmamış tabii ama ben kv e ayrılığıı hafiften düşündürdümm.

dedim anne ben hiçbi zaman talepkar olmadımm kii almasada olurdu biliyosunuzz bu dedim beni bunun yüzünden bu kadar üzüyosa farklı şeyler düşünmeye başlıyorum dedimmm ya istemiyoo bahane ediyo yada başka bişey var dedimmm oda düğün yaklaştıkça strese giriyorum diyomuşş onu söyledii dedim ben artık ne düşünücemi bilmiyorumm çok zor kafam allak bullak dedimm

oda üzme kendinii ben onunla akşm konuşUCAM GİBİ bişeyler söyledii :ssz::ssz::ssz::ssz:

Peki konuşunca ne olacağını düşünüyorsunuz? Annesinin zoruyla sizden özür dilese kıymeti olacak mı? Ya da hatasını anladığına ve bir daha tekrarlanmayacağına güvenebiliyor musunuz? Siz üniversite mezunuysanız yaşlarınız da çok küçük değil bundan sonra evlilikte irili ufaklı sorunlar oluyor. Hepsinde annesi çekemez ya kulağını.

Peki konuşunca ne olacağını düşünüyorsunuz? Annesinin zoruyla sizden özür dilese kıymeti olacak mı? Ya da hatasını anladığına ve bir daha tekrarlanmayacağına güvenebiliyor musunuz? Siz üniversite mezunuysanız yaşlarınız da çok küçük değil bundan sonra evlilikte irili ufaklı sorunlar oluyor. Hepsinde annesi çekemez ya kulağını.

hayırr tabikiii ben annesi kulağını çeksinde demiyorum ama kendini aradan sıyırsında istemiyorum ayrıca gerçekten söyleyip söylemediklerini bilmek istedimm yoksa ben annesine konuş falan da demedim kesinlikle zatenn annesinin lafıyla özür dileyecek bi karakteri yok kendisininn. ben sorumlarımla kendim başa çıkmayı tercih ederim zaten başa çıkamayacaksam o yola devam etmem..

hayırr tabikiii ben annesi kulağını çeksinde demiyorum ama kendini aradan sıyırsında istemiyorum ayrıca gerçekten söyleyip söylemediklerini bilmek istedimm yoksa ben annesine konuş falan da demedim kesinlikle zatenn annesinin lafıyla özür dileyecek bi karakteri yok kendisininn. ben sorumlarımla kendim başa çıkmayı tercih ederim zaten başa çıkamayacaksam o yola devam etmem..

Anladım peki ne yapmayı düşünüyorsunuz? Annesinin onunla konuşmasını mı bekleyeceksiniz? Akşam sizi almaya gelirse gidecek misiniz? Peki ya yarın sabah?

Anladım peki ne yapmayı düşünüyorsunuz? Annesinin onunla konuşmasını mı bekleyeceksiniz? Akşam sizi almaya gelirse gidecek misiniz? Peki ya yarın sabah?

annesinin ne konuşacağı ile pek ilgilenmiyorum aslında bir yanım bu iş bitti diyor dahada bişey bekleme akşamm heralde gelmicektir çünkü bütün gün aramadı bende aramadım tabikii 5 de çıkıyorum gelmez heralde gelse bile gidermiyimm iş yerimin önünde herhangi bi tatsızlık çıkmasını istemiyorum güzel bi şekilde söylicemm onunla gitmicemiii ve bundan sonrada gitmicemii..:50:

evet düğünüme iki ay var ve benim nişanlımm koltuk rengi neden sarı olmuyomuş diyee dün bana ilk defa ağzına geleni saydıı ne aptallığım kaldı ne beni

seçtiği için onun aptallığıı onu beğenmiyosam evlenmicekmişim zorla değilmiş yaa parası içinmi onunla evleniyomuşum (kii sözlenirken ne işi vardı ne cebinde beş kuruşuu söz çiçeğimin parasını bile ben verdimm )

ben hep pahalı şeyler beğeniyomuşum aileside beni kıramıyomuşş (aradım eltimi, kv demi kesinlikle böyle bişey yok kimse en ufak birşey söylemedi dediler)

millet nişanlısının nazıyla oynuyoo benimkinin bana yaptığına bak annem bugün koltuk rengi için seni bu kadar ağlatan yarın ne yapmaz diyoo bu sözlerin altında kalmak istemiyorumm ne yapmalıyım şaşkınımm kırgınım üzgünümm :ssz::50::50::50:

Ben de 1,5 ay önce evlendim. Düğün günü bile nikaha çıkana kadar suratım sirke sattı. Son 1 ay boyunca sürekli ağladım, her şeye kızdım, alındım... Sonra nikah için salona çıktım. Perde açıldı. Misafirleri gördüm, o anda saldım çayıra mevlam kayıra. Nikah kıyıldı, sonra düğünde deli gibi eğlenmeme baktım. Şu eksikmiş, bu bilmemneymiş... Umrumda bile olmadı! Sonra balayına gittik, geldik. Bu süreç içinde 1 kez bile ne düğünden ne evden konuşmadık. Her şey bi anda önemsizleşti. Bizim bir düğünümüz olmuş olduğunu bile balayı dönüşünde ailelerimiz yorumlarını anlatana kadar unutmuşuz. Sanki başkasının düğünü gibiydi... Şimdi düğün videosunu bile izlemek istemiyorum! Evdeki avizelere takmıştım ben de... Şimdi umrumda değil. Zaten yemek, temizlik yapmaktan ne oturduğum koltuğun rengini görüyorum ne de başka şeyi... Hiç üzme kendini. Evlilik öncesi stresler bunlar. Gerçekten çok zor bi dönem. Allah yardımcınız olsun. Hiç bişeyi takma kafana. Annen de seni bi anne gibi ''Olsun kızım, geçer bunlar vs...'' şeklinde yönlendirmeli bence. Kaynanalık yapmasın! ;) :))) Allah tamamına erdirsin, mutlu olun inşaallah.

Ben de 1,5 ay önce evlendim. Düğün günü bile nikaha çıkana kadar suratım sirke sattı. Son 1 ay boyunca sürekli ağladım, her şeye kızdım, alındım... Sonra nikah için salona çıktım. Perde açıldı. Misafirleri gördüm, o anda saldım çayıra mevlam kayıra. Nikah kıyıldı, sonra düğünde deli gibi eğlenmeme baktım. Şu eksikmiş, bu bilmemneymiş... Umrumda bile olmadı! Sonra balayına gittik, geldik. Bu süreç içinde 1 kez bile ne düğünden ne evden konuşmadık. Her şey bi anda önemsizleşti. Bizim bir düğünümüz olmuş olduğunu bile balayı dönüşünde ailelerimiz yorumlarını anlatana kadar unutmuşuz. Sanki başkasının düğünü gibiydi... Şimdi düğün videosunu bile izlemek istemiyorum! Evdeki avizelere takmıştım ben de... Şimdi umrumda değil. Zaten yemek, temizlik yapmaktan ne oturduğum koltuğun rengini görüyorum ne de başka şeyi... Hiç üzme kendini. Evlilik öncesi stresler bunlar. Gerçekten çok zor bi dönem. Allah yardımcınız olsun. Hiç bişeyi takma kafana. Annen de seni bi anne gibi ''Olsun kızım, geçer bunlar vs...'' şeklinde yönlendirmeli bence. Kaynanalık yapmasın! ;) :))) Allah tamamına erdirsin, mutlu olun inşaallah.

İşte bunları konu sahibinin nişanlısına söylemelisiniz. Burda eşyaya perdeye takılan bu yüzden sorun çıkaran konu sahibi değil nişanlısı çünkü. Sırf koltuklar sarı değil diye "aptal" lafını işiten de konu sahibi.

belkideee bütün kuruntularım bir yana sadece strestendir bunlarrr dediğiniz gibi inşallahda öyledirr ve bi seferliktir diye umudd ediyorum :ssz::ssz::ssz:

nişanlım benimle yarış içerisinde demişsiniz, kilit nokta bu aslında. ve bu yarış siz evlenince de bitmeyecek, 10 yıl sonra da bitmeyecek.

nişanlınızın lise terk olduğunu, sizin ünv mezunu olduğunuzu söylemişsiniz. yarış içinde olmasının, ego savaşı içine girmesinin, kendi dediğinin olmasında diretmesinin esas nedeni bence bu. nişanlınızda aşağılık kompleksi var belli ki, ve sizin birlikteliğiniz sürdüğü müddetçe de bu devam edecek

Son düzenleme:
"Benimle param icin birliktesin." lafi dugun stresiyle soylenebilecek bir laf degil. Yapmayin lutfen.
Bir erkegi, erkek ise girdikten sonra daha iyi tanirsin. Sen de tanimis olsun. Eger ortada buyutulmeyecek bir durum olsaydi annen sana "ileride daha kotulerini yapar." demezdi. Arayi bulmaya calisirdi. Anlamis kadin nisanlinin ne oldugunu.

O laftan sonra hic dusunmemelisin. Ama hayat senin tabii ki.

bu söz gözümden kaçmış. adamda aşağılık kompleksi olduğunun kesin kanıtı bence bu laf. ve de çok ağır bir laf. ne olursa olsun böyle şey söylenmez, isterse 100 gündür oruçlu olsun, ne kadar düğün stresi yaşarsa yaşasın. yenilir yutulur bir laf değil. ben olsam kayınvalidenizle olan tel. konuşmasında bana bu lafı dedi derdim, bilsin anası-babası oğullarının saygısızlığını.

iyi de arkadaşım tek sorun koltuk rengi olsa dediklerinde haklısın. ama burdaki sorun başka.

Evde erkekten çok kadın vakit geçirir, temizlikle kadın daha çok ilgilidir ve en önemlisi
eşyalara kadın, erkekten daha çok önem verir.

Bu durumda tabi ki senin zevkin daha ağır basmalı.

Nişanlanmış, evlilik yoluna çıkmış bunu bilmiyor mu?

Rahat olsun, uzanayım keyfime bakabileyim diye seçimleri yapmak hakkı, ona çok itici gelen renklerden
uzak durmak da hakkı ama ille şu renk olacak diye seni üzmesi, hakaret etmesi çok çirkin..

Haklısın yani..

Özür dileyip yalvarana kadar affetme burnundan getir.

Şimdi seni incitmekten korkmayan, nazını çekmeyen adam evlenince hiç çekmez.:ssz:

Evde erkekten çok kadın vakit geçirir, temizlikle kadın daha çok ilgilidir ve en önemlisi
eşyalara kadın, erkekten daha çok önem verir.

Bu durumda tabi ki senin zevkin daha ağır basmalı.

Nişanlanmış, evlilik yoluna çıkmış bunu bilmiyor mu?

Rahat olsun, uzanayım keyfime bakabileyim diye seçimleri yapmak hakkı, ona çok itici gelen renklerden
uzak durmak da hakkı ama ille şu renk olacak diye seni üzmesi, hakaret etmesi çok çirkin..

Haklısın yani..

Özür dileyip yalvarana kadar affetme burnundan getir.

Şimdi seni incitmekten korkmayan, nazını çekmeyen adam evlenince hiç çekmez.:ssz:

bende genel olarak aynı mantıktayım ama yineden onun istediğide olsun istedim ama olayı bu dereceye getireceğini bilseydim açıkcası ben zaten direk senin istediğin olsun derdimm ben bir koltuk rengi için sevdiğğimi kırmazdım bu denliii kaldıkii pazar gününden bu yana konuşmuyoruz hiçbir şekildee hala
:50::50:

nişanlım benimle yarış içerisinde demişsiniz, kilit nokta bu aslında. ve bu yarış siz evlenince de bitmeyecek, 10 yıl sonra da bitmeyecek.

nişanlınızın lise terk olduğunu, sizin ünv mezunu olduğunuzu söylemişsiniz. yarış içinde olmasının, ego savaşı içine girmesinin, kendi dediğinin olmasında diretmesinin esas nedeni bence bu. nişanlınızda aşağılık kompleksi var belli ki, ve sizin birlikteliğiniz sürdüğü müddetçe de bu devam edecek

kesinliklee öylee bitmicekkk benim gözlerimin açılmasına bu sebep olduu illaki ufak tefek şeyler oluyodu ama önemsememiştimm :53:

dün akşam iş çıkışı sizi almaya geldimi?

dün akşam iş çıkışı sizi almaya geldimi?

evet geldiii çıktığımda kapıdaydıı onunla gitmek istemediğimi söyleğdiğimde indi arabadan ve herkesin çıkış saatiydii herkesin gözü önünde bi problem yaşamamak için bindim mecburen ama hiç konuşmadık eve bıraktıı akşam iftardan sonra dışarı çıktım whatsaptan yazmış nerdesin diye cevap alamayınca evi aramış dışarda demişler aradıklarına dönmeyince bi dahada aramadı sabahta ben uyandırırdım normalde uyandırmadım tabikii kendim geldim işe.

bu arada dünn arkadaşlarımız aradıı iftara davet etmek için ne diyeceğimi bilemedimmm :50: akşam eltim aradı bu akşam için iftara davet etti kala kaldımm gelemeyizz heraldee dedimm oda neyse dur bide x i arayım ben dedi öyle kapattık bi dahada aramadı :53:

Biraz mesafe bu durumda daha faydali.
Ama tek bir koltuk renginden olamaz bu tartisma.
Daha once baska sorunlarmi oldu aranizda ?
Iftar davetini gordum simdi ben sizin yerinizde olsam gitmem.
Biraz burnu surtsun.

Son düzenleme:
Biraz mesafe bu durumda daha faydali.
Ama tek bir koltuk renginden olamaz bu tartisma.
Daha once baska sorunlarmi oldu aranizda ?

illakiii oluyorduu ufak tefek ama büyütülecek şeyler değildii en basiti ben banyo fayanslarını beğenmemiştim hiçbirini o yüzden sen nasıl istiyorsan yaptır benim için fark etmez dediğimde oldu ve o istediği gibi döşetmiştii bu tarz şeyler klasik yani ama son yaptığı haddini aştı iyice koltuk renginii istemiş bitek oda olmamışşş bunun için sunduğu şeyyde vay efendim o mutfakta laminant parke istemezmiş ama ben kırmamak için olsun demişmişşş hey Allahımm dedim yaaaa :53::53::53::53: aklıma geldikçe sinirleniyorummm :5::5::5:

evet geldiii çıktığımda kapıdaydıı onunla gitmek istemediğimi söyleğdiğimde indi arabadan ve herkesin çıkış saatiydii herkesin gözü önünde bi problem yaşamamak için bindim mecburen ama hiç konuşmadık eve bıraktıı akşam iftardan sonra dışarı çıktım whatsaptan yazmış nerdesin diye cevap alamayınca evi aramış dışarda demişler aradıklarına dönmeyince bi dahada aramadı sabahta ben uyandırırdım normalde uyandırmadım tabikii kendim geldim işe.

tebrik ediyorum sizi bu sabah için aynen devam :ssz::ssz:

Back
X