düğüne 2 ay kala nişan attık, doğru mu bilmiyorum

aile apartmanı, pöff, direkt ayrılma sebebi bana göre
daha aile apartmanında oturup da mutlu olan bir kadın hiç görmedim
ablamı ikna etmek için 1 yıl uğraştılar, hatta 5-6 senelik ilişkiye bu yüzden 1 sene ara verildi, ablam en sonunda kabul etti, daha ilk seneden kavgalar başladı, 7 sene sonra ev alıp ayrıldılar, şu anda 14 senelik evliler ve yakında ayrılacaklar
aile apartmanında ısrar eden erkekler aşırı anne düşkünü oluyor, sen ne söylesen fayda etmiyor, o an hak verseler de en ufak kavgada sen anneme kötü davrandın cümlesi geliyor, hep aynı hikaye..

istisna varsa ne mutlu onlara, 44 yıllık yaşamımda ben aile apartmanına gelin gidip mutlu olmuş bir tane bile kadın görmedim

Arkadaşlar merhaba, güncelleme yapmak için yazıyorum. Benim gibi aynı durumda olan arkadaşlarım varsa özellikle onlar için yazıyorum. Evet ilk zamanlar çok üzüldüm, kendime gelemedim, ben ayrılıktan çok korkan birisiydim, senelerce ilişkiyi tutan bendim. Ayrılık kolay değildi buradaki arkadaslarin yorumları o süreçte bana çok yardımcı oldu, hepsine teşekkür ederim. Şuanda onsuz çok mutluyum ve ayrılık çok doğru bir kararmış. Her geçen gün kötü özelliklerini daha da görür oldum. Verilmiş sadakam varmış. Eğer onunla devam etseymişim hayatım zindan olurmuş. Şimdi çok mutluyum meğer hayat ne güzelmiş de yanlış kişi hayatı zehir ediyormuş. Kendimi daha güçlü ve özgür hissediyorum, mutluyum. :KK5:

bravo size harikasınız. Karşınıza başka biri çıktımı?

Arkadaşlar merhaba, güncelleme yapmak için yazıyorum. Benim gibi aynı durumda olan arkadaşlarım varsa özellikle onlar için yazıyorum. Evet ilk zamanlar çok üzüldüm, kendime gelemedim, ben ayrılıktan çok korkan birisiydim, senelerce ilişkiyi tutan bendim. Ayrılık kolay değildi buradaki arkadaslarin yorumları o süreçte bana çok yardımcı oldu, hepsine teşekkür ederim. Şuanda onsuz çok mutluyum ve ayrılık çok doğru bir kararmış. Her geçen gün kötü özelliklerini daha da görür oldum. Verilmiş sadakam varmış. Eğer onunla devam etseymişim hayatım zindan olurmuş. Şimdi çok mutluyum meğer hayat ne güzelmiş de yanlış kişi hayatı zehir ediyormuş. Kendimi daha güçlü ve özgür hissediyorum, mutluyum. :KK5:
Sizin adınıza çok sevindim😍 Umarım karşınıza çok iyi biri çıkar🙏🏻

Eski nişanlın tekrar uğraştı mı senin için, onun hayatını da merak ettim 😐

Mutluluklar diliyorum demek doğru karar vermişsin 😉
Evet, benim ondan gerçekten vazgeçtiğimi anlayınca benim için uğraştı, ama fikirleri değişmemişti bunu hissediyordum. hatta bana '' ben senin gibi bir kızı zor bulurum'' dahi dedi. Ben sert bir dille reddettim çünkü düşüncesi yapısı aynıydı. Şimdilerde sanıyorum nişanlanmış, duyduğumda hiç bir etki yapmadı, hatta şükrettim onunla olmadığım için. :dua:

aile apartmanı, pöff, direkt ayrılma sebebi bana göre
daha aile apartmanında oturup da mutlu olan bir kadın hiç görmedim
ablamı ikna etmek için 1 yıl uğraştılar, hatta 5-6 senelik ilişkiye bu yüzden 1 sene ara verildi, ablam en sonunda kabul etti, daha ilk seneden kavgalar başladı, 7 sene sonra ev alıp ayrıldılar, şu anda 14 senelik evliler ve yakında ayrılacaklar
aile apartmanında ısrar eden erkekler aşırı anne düşkünü oluyor, sen ne söylesen fayda etmiyor, o an hak verseler de en ufak kavgada sen anneme kötü davrandın cümlesi geliyor, hep aynı hikaye..

istisna varsa ne mutlu onlara, 44 yıllık yaşamımda ben aile apartmanına gelin gidip mutlu olmuş bir tane bile kadın görmedim
Evet zaten tek bir sebep bu değildi, gerçekten çok kötü bir insanmış, insanın duyguları bitince gözü açılıyor.
bravo size harikasınız. Karşınıza başka biri çıktımı?
Evet çıktı. Mutluyum, ilişki meğer güzel şeymiş, saygı ve değer görmek aynı zamanda özgür hissetmek harika bir duyguymuş. :super: Özgüvenimi tamamen yitirmiş bitik bir haldeydim, hayat enerjim gitmişti, şimdi ise tam tersi.
Tüm destek olan arkadaşlara tekrar teşekkür ederim! :)

Evet, benim ondan gerçekten vazgeçtiğimi anlayınca benim için uğraştı, ama fikirleri değişmemişti bunu hissediyordum. hatta bana '' ben senin gibi bir kızı zor bulurum'' dahi dedi. Ben sert bir dille reddettim çünkü düşüncesi yapısı aynıydı. Şimdilerde sanıyorum nişanlanmış, duyduğumda hiç bir etki yapmadı, hatta şükrettim onunla olmadığım için. :dua:

Evet zaten tek bir sebep bu değildi, gerçekten çok kötü bir insanmış, insanın duyguları bitince gözü açılıyor.

Evet çıktı. Mutluyum, ilişki meğer güzel şeymiş, saygı ve değer görmek aynı zamanda özgür hissetmek harika bir duyguymuş. :super: Özgüvenimi tamamen yitirmiş bitik bir haldeydim, hayat enerjim gitmişti, şimdi ise tam tersi.
Tüm destek olan arkadaşlara tekrar teşekkür ederim! :)

Çok sevindim canımmmm 🥰🥰🥰🥰

Merhaba, bu konuda pişmanlık duyduğum için buraya yazmak istedim. 6 yıllık bir ilişkimiz vardı son 8 ayı nişanlıydık ve geçen gün tamamen bitti. Sebepleri ise birikmişti aslında,
ilk başta ailem ailesine ısınamadı onun ailesi olumsuz bir şey demese de her şey olur biter olur biter onu alırız bunu alırız diyorlardı olumlu konuşuyorlar fakat soğukluk vardı. Neyse ben ailemi zorla ikna ettim nişanlandık. Nişan günü dahi problemli geçti o günüm zehir oldu diyebilirim hem onun ailesi hem de kendi ailem de hatalıydı. Bu süreçler içerisinde ailem devamlı onun doğru insan olmadığını mutlu olamayacağımızı hayat tecrübelerine göre konuştuklarını söylemiş ve ben gözardı edip ' hayır o iyi biri biz mutlu oluruz ' bağırıyor ve onları bastırıyordum. Bunun harici benim nişanlımla ilişkim de devamlı tartışmalar oluyordu ve ben kendimi devamlı gönül alan biri olarak buluyordum onu bırakamıyordum o ise ayrılıyordu devamlı. 'olursa olur olmazsa sen bilirsin' düşünce yapısına sahip bir insandı ve ben hep idare ettim. Hep o mu suçluydu? Hayır elbet bende suçluydum ama çoğunluk gönül alan konumundaydım ve bir kere bile ayrılmadım. Aklımda hep şüphe vardı acaba ayrılsak uğraşır mı benim için. Bunların yanı sıra iyi özellikleri de gerçekten iyidir. Yalan söylemez, eğitimime ve sağlıma çok önem verir. (psikolojik sağlığımı unuttu ama sanırım:)) evden işe işten eve bir insandır ve gerçekten dürüst bir kişiliğe sahiptir neyse o. ama bu olumsuz özellikleri beni ziyadesiyle yıprattı ve son zamanlarda artık hiç bir şey yapmaya isteğim kalmamıştı ne gelinlik bakmak, ne eşya seçmek... İyi ve mutlu hissetmiyordum zaten ailem de pek istekli değildi her şey birleşti. Onun ailesi de nişanlılık sürecinde (kesinlikle maddiyatta değilim onlarda bilip kabul ederler) hediye dahi almadılar, gelmediler, ailemi çok fazla aramadılar. Ben geleneklere fazla takılan bir insan değilim fakat nihayetinde genç bir kızım ve heveslerim oluyor bunlar çok gerçekleşmedi. Mesafeler bir hayli uzaktı ama artık her şey kolay... Bunların üstüne birde aile apartmanında altlı üstlü oturacağımızı söyledi.Öncesinde kiralık eve ikna olmuştu fakat aramızda tartışma geçince yine aile apartmanı dedi ve seçenek bırakmadı. Açıkcası ben kaldıracak bir yapıya sahip değilim bunu. Neyse ben ertelemek istediğimi ama onu çok sevdiğimi şuan hazır hissedemediğimi söyledim. Açıkcası korkuyordum. Bana biraz zaman vermesini istedim o da veremem ya bu tarihte olur ya da biz hiç olmayız dedi ayrıldık. Bu süreçte onun da ayrılmakta zorlandığını farkettim konuştuk bitti konuştuk bitti... En konuşmamızda nolur bu tarih kalsın biz ayrılmayalım dedi ama aile apartmanında yine ısrar etti ve babamı ikna etmek için aradı babamda zaten olumsuz olduğu için tam bitirmedi ama beklemesi gerektiğini söyledi kızım işe başlasın bir dedi. O da beklemenin hayır getirmeyeceğini söyleyip helallik aldı kapattılar ve burada bitti. Kendimi çok büyük boşlukta hissediyorum ayrılık olsun istemedim ama olaylar buraya geldi. Acaba pişman olur muyum diye çok korkuyorum. Bana o vedalaşırken pişman olacağımı hayatını mahvettiğimi söyledi. Bilmiyorum çok üzgünüm :KK43: bu arada ailemde onun hakkında bir hayli olumsuz çünkü ailemin yanında da bir kere benden ayrıldığını söyledi bu yüzden ailem ona kızgın.Ben ise onu devamlı özlüyorum... :KK43:
çok uzun oldu kusura bakmayın...:KK42:
Seni çok iyi anlıyorum , bende nişanlıyım. Annem ile babam istemese de aslında nişanlım kişilik olarak çok düzgün olduğu için tamam dediler. Şuan o kadar iyi anlıyorum ki istememelerinin sebeplerini , üzme kendini ailen bazı şeyleri çok daha erken fark edebiliyor. Her şeyde vardır bir hayır.

Aynı binada oturmadiğin iyi olmuş. Herşey harika olsaydi dahi sırf bu sebepten vazgeçilir. Hakkında hayırlısı olsun. Belki kafasını toparlar ve aynı binada yasama olayını iptal eder pişmanlığını dile getirir. Her şer de bi hayır vardır belki evlenirsiniz ama daha istediğin şartlarda olur .

ben nişanlı değilim ama bende ayrıldım ciddi giden bir ilişkim varken
bana evin içinde dahi giydiğim şeyler hakkında karisiyordu,sürekli onu yapicaksin bunu ediceksin ,küfürlü konuşmalar agresif davranışlar vs..simdi ben de iyiki ayrıldım diyorum bunları okuyunca bana iyi geliyor sevindim mutlu olmaniza

Peki size ulaşmaya çalıştı mı hiç

Bir bencilden kurtulmuşsun..
şuan sen üzülüyorsan yarın gülen de sen olacaksın:KK200:

Aile apartmanın da ısrar, ailelerin uyuuyuşmaması

Kendi aranızdaki tartışma sıklılığı, uyumsuz

Çift oluşunuz, istediğinini dayatma huyu,

İyiki bu evlilik gerçekleşmemiş

Aile apartmanın da huzurlu yaşanmaz,

Kaynanan sürekli beklenti içinde olurdu

Canına okurdu, oğlu ile seni tartıştırırdı

Anne baba sözü dinlemek insanı büyük

belalardan korur :halay: :halay: :halay:

ilk sayfaya guncelleme notu dusup sayfa numarasini yazarsaniz okuyanlar için kolaylik olur

Back
X