Düğüne 5 ay kala...

Bir gün sürpriz yapıp gidin dükkana zaman geçirin. Bakalım nişanlı bey ne yapacak?
Normal kafada biri böyle şeyler anlatmaz evleneceği kadına..
Ona buna asılacak adamı da barındırmaz dükkanda..
Orası çok karıştırdı kafamı işte dediğiniz gibi bende gidicem artık dükkana bakalım noluyo teşekkür ediyorum

Bi semtten başka semte geçtik ve o dükkana beni hiç sokmadı oranın ortamını hiç bilmiyorum. Haklısınız çok teşekkürler
Sizi bulunduğu ortama hiç sokmadıysa orada kesinlikle sakladığı bir şey vardır. Şimdi eşimi düşünüyorum beni iş yerine devamlı çağırır. Kendisi de hizmet sektöründe. Bir şey saklamaya çalışıyor sanki nişanlınız.

Ne güzel keşke bende öyle çağrılsam güya kıskanıyo. Bakalım bende inadına gidicem gizli bişe kalmaz er ya da geç ortaya çıkacaktır

Ne güzel keşke bende öyle çağrılsam güya kıskanıyo. Bakalım bende inadına gidicem gizli bişe kalmaz er ya da geç ortaya çıkacaktır
Kıskanmak ayrı ama bulunduğu yere hiç sokmamak ayrı. Nişanlısınız sizi oraya sokmuyorsa muhakkak sakladığı bir şey var ya da o anlattığı adam kendisi ve kadınlara asılırken yada flörtleşirken denk gelmeyin istiyor.

Haklısınız bunları düşünmek o kadar yoruyor ki insanı yarın bi süpriz yapıcam bakalım

Nişanlınızın kadınlara bakış açısı şu cümleden çok net anlaşılırken, siz hala bu adamla evlenmeyi gerçekten düşünüyo musunuz? Ve gerçekten bu cümle sizde kıskançlıktan başka bi his uyandırmadı mı? Ben olsam tanımadığı kadınlara bile bu gözle bakan bu iğrenç adamla bi saniye bile kalmazdım. Terbiyesiz adam.

Benimde aklıma bu geliyor.

Kişi kendinden bilir işi... Ve cevresindeki insanlar igrenc belkide o igrenc insanlardan biriside nisanliniz
Bu zihniyette kisilerin konusmasi hep biririni andırıyor kendileri yapmiyormus etraftakiler yapiyormus gibi anlatirlar hep hic guven verici gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…