- 7 Nisan 2016
- 307
- 126
- 103
- Konu Sahibi Boncukkk000
-
Orası çok karıştırdı kafamı işte dediğiniz gibi bende gidicem artık dükkana bakalım noluyo teşekkür ediyorumBir gün sürpriz yapıp gidin dükkana zaman geçirin. Bakalım nişanlı bey ne yapacak?
Normal kafada biri böyle şeyler anlatmaz evleneceği kadına..
Ona buna asılacak adamı da barındırmaz dükkanda..
Sizi bulunduğu ortama hiç sokmadıysa orada kesinlikle sakladığı bir şey vardır. Şimdi eşimi düşünüyorum beni iş yerine devamlı çağırır. Kendisi de hizmet sektöründe. Bir şey saklamaya çalışıyor sanki nişanlınız.Bi semtten başka semte geçtik ve o dükkana beni hiç sokmadı oranın ortamını hiç bilmiyorum. Haklısınız çok teşekkürler
Ne güzel keşke bende öyle çağrılsamSizi bulunduğu ortama hiç sokmadıysa orada kesinlikle sakladığı bir şey vardır. Şimdi eşimi düşünüyorum beni iş yerine devamlı çağırır. Kendisi de hizmet sektöründe. Bir şey saklamaya çalışıyor sanki nişanlınız.
Kıskanmak ayrı ama bulunduğu yere hiç sokmamak ayrı. Nişanlısınız sizi oraya sokmuyorsa muhakkak sakladığı bir şey var ya da o anlattığı adam kendisi ve kadınlara asılırken yada flörtleşirken denk gelmeyin istiyor.Ne güzel keşke bende öyle çağrılsamgüya kıskanıyo. Bakalım bende inadına gidicem gizli bişe kalmaz er ya da geç ortaya çıkacaktır
Haklısınız bunları düşünmek o kadar yoruyor ki insanı yarın bi süpriz yapıcam bakalımKıskanmak ayrı ama bulunduğu yere hiç sokmamak ayrı. Nişanlısınız sizi oraya sokmuyorsa muhakkak sakladığı bir şey var ya da o anlattığı adam kendisi ve kadınlara asılırken yada flörtleşirken denk gelmeyin istiyor.
Dilerim kötü bir manzara ile karşılaşmazsınız.Haklısınız bunları düşünmek o kadar yoruyor ki insanı yarın bi süpriz yapıcam bakalım
Nişanlınızın kadınlara bakış açısı şu cümleden çok net anlaşılırken, siz hala bu adamla evlenmeyi gerçekten düşünüyo musunuz? Ve gerçekten bu cümle sizde kıskançlıktan başka bi his uyandırmadı mı? Ben olsam tanımadığı kadınlara bile bu gözle bakan bu iğrenç adamla bi saniye bile kalmazdım. Terbiyesiz adam.Nişanlım esnaf dükkanı var dün ordan burdan konuşurken işte dükkana gelip ona elemanlara kadınları asıldıklarını çok afedersin nerdeyse gelin şey yapın para vermeden çıkmanın derdinde bi çok kadın olduğunu söyledi
Kıskanmak ayrı ama bulunduğu yere hiç sokmamak ayrı. Nişanlısınız sizi oraya sokmuyorsa muhakkak sakladığı bir şey var ya da o anlattığı adam kendisi ve kadınlara asılırken yada flörtleşirken denk gelmeyin istiyor.
Merhaba kızlar herkese hayırlı akşamlar diliyorum. Başlığımda da yazdığım gibi nişanlıyım şuan düğüne 5 ay kaldı ama ben dün itibari ile aşırı bi kararsızlığa düştüm. Nişanlım esnaf dükkanı var dün ordan burdan konuşurken işte dükkana gelip ona elemanlara kadınları asıldıklarını çok afedersin nerdeyse gelin şey yapın para vermeden çıkmanın derdinde bi çok kadın olduğunu söyledi neymiş bu sert duruyomuş yoksa dükkan pavyona dönermiş bilmem ne. Canım o kadar sıkıldı ki geceden beri bunu düşünüyorum yakında evlenicez ben sürekli onu mu düşünücem yok asıldılar mı bişi mi oldu çokta takıntılıyımdır bu konuda diyceksiniz ki güvenmiyomusun ne kadar güvensemde hayatta neler oluyo o kadar korkuyorum şuan evlilikten. Bu arada benide dükkana sokmak istemiyo erkekleride çok yavşakmış ( çok afedersiniz) bana bakarlarsa olay çıkarmış bunların üzerine bende düşünmeye başladım tabi acaba bana asılmalarından değilde karı kızı görmim diyemi beni sokmuyo dükkana of aklımda bin bir türlü düşünce napıcam bilmiyorum kızlar varmı öneriniz şimdiden teşekkür ediyorum okuduğunuz için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?