Düğüne 5 ay kala...

Kıskandırmaya çalıştığını sanmıyorum.
Bi dostum vardı, bir dönem paraya çok sıkıştı normalde mühendis fakat kısa bir süre tekel bayii işletti.
Kendisi kara kuru çirkin bişeydir :))
Bi gün dükkanına gittim, hayırlı olsuna yemin ediyorum 10 kişi girdiyse 3ü flört etti arkadaşımla.
Ki kendisinin kız arkadaşı o dönem olmamasına rağmen doğru düzgün göz kontağı bile kurmadı ama bi kadının şunu dediğini hatırlıyorum; "nee 8lira mı? bana 5 liraya olmaz mı?" bunu yaparken elinde ki bira şişesini göğsüne sürtüyordu

Bizim safsolaz da "rica ediyorum böyle basit pazarlıklara girmeyin, hergün aynı konuyu konuşuyoruz dedi"
Kibarım benim.
Allah kurtardı çok yakın bi zamanda çok şükür sattı kurtuldu ama 1,5 saatte gördüklerimi ben hayatım boyunca unutamam.
Kadınlığımdan cidden utandım.

Nişanlınızla bir arada çalıştıysanız ortamı bilirsiniz.

Alkol satan ve kullanan acayip insanlarla evlenmeyin.

Yağmurdan kaçarken doluya tutulursunuz.
Bi semtten başka semte geçtik ve o dükkana beni hiç sokmadı oranın ortamını hiç bilmiyorum. Haklısınız çok teşekkürler

Neler oluyo dimi şoklar içinde okudum

Başka bi yerdeyken dükkan bende dükkandaydım ama yeni yere izin vermiyo ortam kötüymüş

Tatil beldesi burası canım dükkanın olduğu yer çok pismiş erkeği kadını ..
Bence sizin nisanlinizin ici pis herkesi kendisi gibi görüyor.
Insanlar tatile gelmiş tabi ki alkol alacaklar pis derken ne demek istiyor?
Milletin işi gücü yok tatile geldiği yerde bi dükkândaki adama mi asılacak allah aşkına?
Ayrıca kış geldi artık boştur orası kimsecikler kalmamıştır.
Hayır diyelim ki böyle bi durum var akli basında adam bunları nişanlısına anlatmaz.

Hiç inanmıyorum bu tarz söylemlere ne dükkanıymış çok da merak ettim,nişanlınız muhtemelen sadakatsiz bi adam şuan yer yapıyor bence. Tamamen “ ben sana demiştim” demek için.
Tekel bayii . Öyle mi dersiniz Herkes gibi tahammül edemeyeceğim şey sadatsizlik aldatma vs.

Bende bunu hiç anlamadım işte herkes mi şaşırmış siz nesiniz ki bedava bişi almak için kendilerini kullandıracaklar bu kadar mı düştü herşey bana anlatması peki hiç aklımdan çıkmıyo

Valla resmen sallamış... Sana mantıklı geliyor mu anlattıkları. Sen mesela bedava mal almak için bir esnafa gider böyle bir teklifte bulunur musun. Bu milyonda bir olacak bir şey. Nişanlının çok daha başka bir derdi var bence.

Tabi ki asla bulunmam . Ama bu yeni yerde değilde eski dükkanda bende vardım evet heryerde olan gibi kafası güzel yazan eden oluyodu ama bu anlattıkları gibi değil buranın sert durmasa pavyona döneceğini söyledi şaka gibi

Tehlikeli bir zihniyet...
sonuçta hepimiz girdiğimiz dükkanlarda karşı cinsten de olsa iletişime geçiyoruz, konuşuyoruz. Fikir alıyoruz hatta yıllarca müşterisi olduğumuz Kişiler oluyor samimiyet oluyor. Bunları böyle yavşaklık ya da pavyona çevirme gibi nitelendiren bir zihniyet sıkıntılı.. . İlerde her konuştuğun kişi için diyecek ki o yavşak o sapık... ya düzeltmeye çalış ya da iyi düşün derim çünkü gerçekten mücadele etmesi zor oluyor

Israrla girmemi istemesede dükkana bende ısrarlı durucam orda bakalım neler olacak neler görücem

Nasıl bi dünyası varmış bende yeni öğrendim

Bir gün sürpriz yapıp gidin dükkana zaman geçirin. Bakalım nişanlı bey ne yapacak?
Normal kafada biri böyle şeyler anlatmaz evleneceği kadına..
Ona buna asılacak adamı da barındırmaz dükkanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…