Düğüne 5 ay kala...

Öyle düşündürüyo dimi bi de söyleyince rahatsız olduğumu bana da bişi anlatılmıyo oluyo .
İyi düşün derim...Önceden çok sevdiğimiz aile dostlarımız bana talip olmuştu ama oğullarını abim tanıyordu ve müşterilerle çok samimi olduğunu farketmiş defalarca ben seni tanıyorum yapamazsın demişti gerçekten haklıydı ve şuan evlendiğim insan bakmayı geç ben varsam kasiyer kadınsa para üstü için bile el uzatmaz...

Benim esimin cogu musterisi bayan.. Yürüyen degil koşanda gordum. Yurümeyip yerinde sayanda... Eger esiniz size herseyi durustce anlatirsa ortada korkacak birsey yok..

Nasıl bir dükkan ne iş yapıyor? Nasıl bir yer orası gerçekten merak ettim. gelen kadın müşteriler orospu erkek müşteriler ise yavşak.

Bana mi yazdiniz sorunuzu anlayamadim
Evet size yazdım yani asıldıklarına şahit oldunuz[/QUOTE]

Evet birtanesi bildiginiz yüruyordu sonra koşmaya basladi. Evet is konusuyorlar ama kizin hitp sekli hep sen... Arada tatli tatli espri yapma cabalari isyerine gelmeleri falan derken asiri rahatsiz oldum. Sonucta profil resmimiz var goruyor. Sonra esim o kisiyle is alakasini kesti...

Bir aksam da yine bir kiz aksam 9-10 gibi kalabalik bir kiz grubun icinde esimi ariyor. Esim aciyor. Arkadan kiz kikirdamalari " ayy yanlis aradim x bey kusura bakmayin" deyip kikir gulmelere devam bir sekilde kapatiyor. Bitanesi daha vardi o d nerdeyse tuvalete gitse esime soracak gideyimmi diye. Ikidebir sacma sapan mesajlarla esime biseyler sormaya calisiyordu.

Birtanesi gece 11lerde bile arayip is adi altinda esime tatlim falan diyordu gunde 5-6 kez ariyodu kiz. Bunlarin hepsi engellendi benim tarafimdan. Cunku son dkya kadar bekledim. Esiimin telefonuna casus program bile yukledim esim gayet siz biz konusuyor ve asla karsilik vermiyor. Casus programinda telefon gorusmelerini de dinleyince kendi türumden utandim. Ama esim her aksam gelip aradiklarini ne konustuklarini soyluyordu zaten. Dinledigim gunlerde de gelddi anlatti ne bir eksik ne bir fazla. Mesaj silme huyu hic yok zaten...Ben esime guvenmedigim icin utandim bile yani... insanlar alenen yapiyor bunlari.

Evet size yazdım yani asıldıklarına şahit oldunuz

Evet birtanesi bildiginiz yüruyordu sonra koşmaya basladi. Evet is konusuyorlar ama kizin hitp sekli hep sen... Arada tatli tatli espri yapma cabalari isyerine gelmeleri falan derken asiri rahatsiz oldum. Sonucta profil resmimiz var goruyor. Sonra esim o kisiyle is alakasini kesti...

Bir aksam da yine bir kiz aksam 9-10 gibi kalabalik bir kiz grubun icinde esimi ariyor. Esim aciyor. Arkadan kiz kikirdamalari " ayy yanlis aradim x bey kusura bakmayin" deyip kikir gulmelere devam bir sekilde kapatiyor. Bitanesi daha vardi o d nerdeyse tuvalete gitse esime soracak gideyimmi diye. Ikidebir sacma sapan mesajlarla esime biseyler sormaya calisiyordu.

Birtanesi gece 11lerde bile arayip is adi altinda esime tatlim falan diyordu gunde 5-6 kez ariyodu kiz. Bunlarin hepsi engellendi benim tarafimdan. Cunku son dkya kadar bekledim. Esiimin telefonuna casus program bile yukledim esim gayet siz biz konusuyor ve asla karsilik vermiyor. Casus programinda telefon gorusmelerini de dinleyince kendi türumden utandim. Ama esim her aksam gelip aradiklarini ne konustuklarini soyluyordu zaten. Dinledigim gunlerde de gelddi anlatti ne bir eksik ne bir fazla. Mesaj silme huyu hic yok zaten...Ben esime guvenmedigim icin utandim bile yani... insanlar alenen yapiyor bunlari.[/QUOTE]
Çok şanslısınız iyiki düşündüğünüz gibi olmamış. Şu casus program nedir peki biraz bilgi verirmisiniz

Tekel bayii bende hiç bişe anlamadım inanın

Bi ihtimal tekel bayi oldugu icin gececgec saatlerde hirsiz ugursuz tipler sık geliyor olabilir. Ama senin de zaten bu muhabbetten miden bulanmış biraz.

kası gözü oynayan esnaflar olur. Kapı önünde durup gelene geçene bakarlar, mahallenin delikanlılarına kalpazanlik hikayeleri anlatırlar. Size soyledigi sey yuzunden bu tipye biri canlandi kafamda. Hiç ama hiç sevmem böyle tipleri. Şimdi siz eş adayınızı iyi bir değerlendirin derim. Ben tanımıyorum sonuçta sadece hissetitrediğini söylüyorum ama siz bir kaç ay tepki vermeden gözlemleyin mutlaka

Öyle yapıcam muhakkak izlemem gerekiyo aklıma şuan bişe geldi aslında yapıp yapmamak arasında kararsız kaldım aradan biraz zaman geçince birini ayarlayıp yollatsam mı asılsa falan tepkisi ne oluyo diye

Hiç inanmıyorum bu tarz söylemlere ne dükkanıymış çok da merak ettim,nişanlınız muhtemelen sadakatsiz bi adam şuan yer yapıyor bence. Tamamen “ ben sana demiştim” demek için.

Bir insanın zikri neyse fikri de o olur. Demek ki o da diğer erkekler gibi asılıyormuş millete.

Herkes gevşek gelen müşteriler, çalışan elemanlar, bi senin nişanlın sert :) hıhım anlat heyecanlı oluyor deseydin

Yavrum hiç mi gitmedin daha evvel bu adamın dükkanına? Görücü usulü mü tanıştınız?

nişanlın ahlak ve edep abidesi mübarek..herkes pis tü eee nişanlın mübarek zat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…