- 7 Nisan 2016
- 307
- 126
- 103
- Konu Sahibi Boncukkk000
-
Öyle düşündürüyo dimi bi de söyleyince rahatsız olduğumu bana da bişi anlatılmıyo oluyo .Bunlar ne biçim muhabbetler ya sanki adam sen arkana bakmadan kaç git diye bunları söylemiş...
İyi düşün derim...Önceden çok sevdiğimiz aile dostlarımız bana talip olmuştu ama oğullarını abim tanıyordu ve müşterilerle çok samimi olduğunu farketmiş defalarca ben seni tanıyorum yapamazsın demişti gerçekten haklıydı ve şuan evlendiğim insan bakmayı geç ben varsam kasiyer kadınsa para üstü için bile el uzatmaz...Öyle düşündürüyo dimi bi de söyleyince rahatsız olduğumu bana da bişi anlatılmıyo oluyo .
Merhaba kızlar herkese hayırlı akşamlar diliyorum. Başlığımda da yazdığım gibi nişanlıyım şuan düğüne 5 ay kaldı ama ben dün itibari ile aşırı bi kararsızlığa düştüm. Nişanlım esnaf dükkanı var dün ordan burdan konuşurken işte dükkana gelip ona elemanlara kadınları asıldıklarını çok afedersin nerdeyse gelin şey yapın para vermeden çıkmanın derdinde bi çok kadın olduğunu söyledi neymiş bu sert duruyomuş yoksa dükkan pavyona dönermiş bilmem ne. Canım o kadar sıkıldı ki geceden beri bunu düşünüyorum yakında evlenicez ben sürekli onu mu düşünücem yok asıldılar mı bişi mi oldu çokta takıntılıyımdır bu konuda diyceksiniz ki güvenmiyomusun ne kadar güvensemde hayatta neler oluyo o kadar korkuyorum şuan evlilikten. Bu arada benide dükkana sokmak istemiyo erkekleride çok yavşakmış ( çok afedersiniz) bana bakarlarsa olay çıkarmış bunların üzerine bende düşünmeye başladım tabi acaba bana asılmalarından değilde karı kızı görmim diyemi beni sokmuyo dükkana of aklımda bin bir türlü düşünce napıcam bilmiyorum kızlar varmı öneriniz şimdiden teşekkür ediyorum okuduğunuz için...
[/QUOTE]kendiniz mi şahit oldunuz böyle durumlara doğrumu anladım
Merhaba kızlar herkese hayırlı akşamlar diliyorum. Başlığımda da yazdığım gibi nişanlıyım şuan düğüne 5 ay kaldı ama ben dün itibari ile aşırı bi kararsızlığa düştüm. Nişanlım esnaf dükkanı var dün ordan burdan konuşurken işte dükkana gelip ona elemanlara kadınları asıldıklarını çok afedersin nerdeyse gelin şey yapın para vermeden çıkmanın derdinde bi çok kadın olduğunu söyledi neymiş bu sert duruyomuş yoksa dükkan pavyona dönermiş bilmem ne. Canım o kadar sıkıldı ki geceden beri bunu düşünüyorum yakında evlenicez ben sürekli onu mu düşünücem yok asıldılar mı bişi mi oldu çokta takıntılıyımdır bu konuda diyceksiniz ki güvenmiyomusun ne kadar güvensemde hayatta neler oluyo o kadar korkuyorum şuan evlilikten. Bu arada benide dükkana sokmak istemiyo erkekleride çok yavşakmış ( çok afedersiniz) bana bakarlarsa olay çıkarmış bunların üzerine bende düşünmeye başladım tabi acaba bana asılmalarından değilde karı kızı görmim diyemi beni sokmuyo dükkana of aklımda bin bir türlü düşünce napıcam bilmiyorum kızlar varmı öneriniz şimdiden teşekkür ediyorum okuduğunuz için...
İnşallah abartmamistir. Şayet normal insanları bu şekilde algılıyor ise eş adayınız çok ciddi sıkıntı var demektir.Umarım abartmıştır bu anlattıklarını çalışmıyor canım kendi dükkanı
Tekel bayii bende hiç bişe anlamadım inanınNasıl bir dükkan ne iş yapıyor? Nasıl bir yer orası gerçekten merak ettim. gelen kadın müşteriler orospu erkek müşteriler ise yavşak.
Evet size yazdım yani asıldıklarına şahit oldunuz[/QUOTE]Bana mi yazdiniz sorunuzu anlayamadim
Evet size yazdım yani asıldıklarına şahit oldunuz
Tekel bayii bende hiç bişe anlamadım inanın
Öyle yapıcam muhakkak izlemem gerekiyo aklıma şuan bişe geldi aslında yapıp yapmamak arasında kararsız kaldım aradan biraz zaman geçince birini ayarlayıp yollatsam mı asılsa falan tepkisi ne oluyo diyeBi ihtimal tekel bayi oldugu icin gececgec saatlerde hirsiz ugursuz tipler sık geliyor olabilir. Ama senin de zaten bu muhabbetten miden bulanmış biraz.
kası gözü oynayan esnaflar olur. Kapı önünde durup gelene geçene bakarlar, mahallenin delikanlılarına kalpazanlik hikayeleri anlatırlar. Size soyledigi sey yuzunden bu tipye biri canlandi kafamda. Hiç ama hiç sevmem böyle tipleri. Şimdi siz eş adayınızı iyi bir değerlendirin derim. Ben tanımıyorum sonuçta sadece hissetitrediğini söylüyorum ama siz bir kaç ay tepki vermeden gözlemleyin mutlaka
Sizi mi kıskandırmaya çalışıyor aklınca nedir ?Bende onu anlamadım hiç dikkat çeker bi tarafı yok içeri giren asılıyomuş nasıl oluyosa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?