Düğüne beş gün kala ayrılık

Hala ayni şekilde üzüntünün devam etmesine üzüldüm, sana sacma geliyor şuan biliyorum ama geçecek, hayırlısı olsun.

Bardağin dolu tarafından bak evlenmeden gormussun gerçek yüzünü. Daha doğrusu göstermiş.

Çok üzüldüm adınıza ama her şeyde vardır bir hayır.. evlilik hayatınız zehir olcaktı belki.. belki çoluk çocuğa karışıp öyle ayrılcaktınız ve emin olun daha zor olcaktı.. daha kötü ihtimalleri düşünüp iyi olmaya bakın.. en kısa sürede atlatırsınız inşallah..

Rabbim sizi sevginizi hakedecek ve kıymetinizi bilecek hayırlı bi adamla karşılaştırsın inşallah..

Çok acıyacak hazırlıklı ol... ve acıdığında gizleme, akıt kurtul. 1 yılda anca toparlanıyor insan. Arada ilişkin de olabilir ama saglıklı olma ihtimali düşük.srn yine de yeni bir ilişkiden kaçma. Ama inan keşke devam etseymiş demeyeceksin. Tecrübeyle sabit. Hakkında hayırlısı...

Paha biçilemez hayaller, beş para etmez müstakbel eş.
Allah yardımcın olsun..

Allah yardımcın olsun, cok üzücü bir durum .

Üzücü bir durum olsa da cok dogru birsey yasadiniz. Bu adamla olmazdi.
Ha bu esek gelinlige kadar devam ettirmek zorunda miydi? Degildi. Damatlik alip ven cok kiroooldoom, ööö tartistoook falan demesi zaten tiksinc bir durum. Evleniyorsun is bu asamaya gelene kadar on kere ayrilirdin. Bu onun esekligi olmus.
Sen güclü ol. Iyiki diyecegin günler gelecek. Bak cogu insan hemfikir. Bu adamla zaten evlenmemen hayrina. Insallah kisa zamanda toparlarsin kendini cünkü cok da belli oldugu üzere bu adama degmez.

konunuza yeni denk geldim. çok geçmiş olsun vardır bunda da bir hayır.
ama sizi nedensiz bir şekilde bırakan adamı ne demeye aramaya devam ettiniz ki??
sevgim bitti demek de mantıksız. düğüne 5 gün kala mı bitmiş??
senin gururun, onurun, hayallerin, kurduğun ev, hazırladığın eşyalar hepsi içinde kaldı. maddi-manevi zarara uğrattı seni. herkese saçma sapan insanlara cevap vermek zorunda bıraktı. ee böyle bir adamı en okkalısından Allah'a havale dip yoluna bakman gerekti. bir de düğün ve evlilik tam anlamıyla olmadı sanırım. bu durumlar nikah iptali gibi birşey yok muydu, yanlış mı hatırlıyorum ki??

Çok üzüldüm gerçekten bu duruma, ama merak ettiğim bir şey var. Mesela şuan geçmişi düşünseniz, bu adamın bu konu ile alakalı hiç mi bir belirtisi yoktu acaba ? hani biz kadınlar bazen ilişki sırasında gözümüze soksalarda göremeyiz ya, öyle birşey mi oldu yoksa cidden çok iyi oynamışta son anda mı böyle davrandı.

Kendime not: Hadi gelde güven birilerine....

malesef dugunun iptali mumkun olmadı.şu an anlaşmalı boşanamıyoruz.hakit surekli ek açıklama istetiyo. belki de haklısın bana bunları yaşatan bir insan için daha fazla savaşmamalıydım aramamalıydım ama kalbimdeki sevginin bir sucu yoktu.sevgim için yaşadıklarım için ve en önemlisi bu yaşadıklarımın gerçek sebebi için aradım onu.cevap bulamadım belki ama gerçekten vicdanım rahat. en azından elimden geleni yaptım ve sebebin benle ilgili olmadıgı için de ayrıca huzurluyum.geçmişe dondugumde neden hiç bişey yapmadım demek istemedim biraz da. belki yanlıştı dediim gibi ama o an onu yapmam gerektigine inandım sadece

ben de bilemiyorum ama hiç anlamadım.bir hafta önce nikahımız vardı.bir suru fotograf çektirdik.hepsine tek tek baktım belki dalgin dusunceli anını yakalarım diye ama yoktu.hatta bana olan bakışları çok başkaymış o gun.daha içten daha mutlu.ben farketmesem bile ailem arkadaşlarım ailesi mutlaka biri anlardı diye dusunuyorum.gerçi çok içine kapanık bir insandı.ama bir insan bu kadar iyi mutluluk oyunu oynayabilir mi hala cevap veremiyorum kendime.bu çok zor çok yıpratıcı.belki bana kıyamadıgı için kırmak istemedigi için onca zaman oynadı bu oyunu ama sonra olmayacagını anladı ve pes etti.sonuçta sebebi ne olursa olsun gitti ve beni öylece kendimle bıraktı.

hani konunun neresinden tutsak elimizde kalır cinsten ama sizde çook ama çook haklısınız.. bir insan nasıl olurda uzun zamandır hissettiği bir şeyi gösteremeden böyle davranır. acaba evlilik korkusu vardıda son ana dek böyle devam etti ama dediğiniz gibi evliliğe bu kadar az kala olayın ciddiyetinin yeni farkına vardı korkuları daha baskın geldi ve böyle bahanelerle gitti. hani az daha iyimser bakmaya çalışıyorum olaya ama ayrılması tabiiki kötü... ama bu sebep diğer tüm sebeplere göre daha az can acıtıcı sanki... yoksa uzun zamandır mutluluk oyunu oynadığını düşünmek çok daha kötü...

Rabbim hakkınızda hayırlısını versin ve gönül ferahlığı versin inşallah

Asik olsa zaten seni birakmazdi seven insan istesede birakamaz geri doner sen kendini boyle bos laflarla avutma demekki senin yasadigin ilskin koca bi yalanmis birak gitsin seni istemeyeni sen hic isteme kendisine baska bi oynucak birini bulsn

Nasi yani mutluluk oyunu oynamis derken cokmu mutluydunuz birden bisey yokkenni gitti

Aklınıza kurt düşürmek istemiyorum ama arkadaşının düğünden sonra değişmesi garip. Ya düğün merasimini görünce birden kendisinin de evleneceği fikri onu bunalttı ya da düğünde sizinle devam edemeyeceği bir şey oldu. Sizi kırmak istemiyor ve sizden bir şey saklıyor bence. İllaki aldatılma gibi düşünmeyin bambaşka bir şey çıkabilir ama sizden gizlediği bilmenizi istemediği bir şey var ya da oldu ve sizinle bu şartlarda evlenmeyeceğine kanaat getirdi.

Belki de ailesinin ısrarıyla sürdürdü. Ayrılık fikrini kafasına koyduğunda ailesiyle paylaşmıştır tabi ki. Onlar da ara bulucu olup da barıştırmaya çalışmamıştır. Oğullarının kararlı olduğunu biliyorlardır.
Elbette ki olacak her ilişkide gerginlik, tartışma.Elbette ki ortalık sütliman olmayacak sürekli.
Nasıl insanlar bunlar?.Neden sorunların çözümünü bulmak yerine acımasızca kestirip atıyorlar? Kaçak güreşiyorlar.Ahde vefa da yok. Bunun adı namertlik değil de ne?

Ben de tanıyamamışım. Oda bana bunu yaptı. Hakkımı helal etmiyorum dedim. Beni üzdüğün kadar üzül dedim. O da bana ''Şu söylediklerinden sonra keşke ayrılmasaydım diyemeyeceğim'' dedi. Hadsiz ne dememi bekliyordu ki...Umut verip, güven aşılayıp, yarı yolda bırakmak ne demek.

Gerçekten çok üzüldüm ablamın başına buna benzer birşey geldi boğa mı sizinkinin Burcu ?

Merhaba bende 2 kez nisandan dondum ustelik benimde dugune cok yakindi tum esyalarim hazirdi... ilki dugune 15 gun kala ikincisi dugunume 1 ay kala ayrildim... yasadigin aciyi suan bizzat ben yasamisim gibi okudum... cunku o aciyi biliyorum iki kere yasadim.. sukur ki bende nikah falan yoktu.. suan onunde 8 9 ay var atlatinca 9 ay sonra hepsi gececek merak etme benim 2 sene gecti ikinci nisan atisimin ustunden.. suan oyle mutluyum ki iyiki olmamis. bekarim ben suan ama o evlendi cocugu bile var.. bu isler gercekten nasipmis onu anladim... suan canin icin acidigi icin diger seslere kapalisin ama zamanla sende iyiki diceksin canim sabret yemin ederim geciyor. ama benim yaptigim hatayi yapma ikinciye cok arastir ailesini kendisini olc tart aile onayi al oyle giris... Allah yar ve yardimcin olsun... bol bol dua et secdede Rabbine anlat... Allah bir cikis kapisi sunacak sana..

bence üzülme artık. belli ki dengesiz bir tipmiş. nedensiz bir şekilde 5 gün kala dönüp gitmek pek akıl karı değil. hani sevgim tam değil gibi birşey de mantıksız. bu 5 gün kala anlaşılmazdı. verilmiş sadakan varmış. evlenip 5 gün sonra da gidebilirdi.
inş karşına öyle biri çıkar ki iyi ki olmamış diye hergün şükredersin ama bunun için artık toparlanıp önüne bakman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…