Düğüne beş gün kala ayrılık

Sen atlatabildin mi peki ?
Hani insanın arasıra aklına gelir kin dolar ya o sinir anları da bitti mi
atlattım ama aklıma geliyor arasıra ömürboyu yara gibi ama unutuyorsun bazen geliyor aklına... bi de evli olmasaydım hayatımda biri olmasaydı daha çok üzülürdüm....

Allah yardımcın olsun. Umarım senin için bu hayırlısı olan olmuştur.

kötü bir durum ele güne karşı, aptal adam şimdimi anlamış allahtan evlenmemişsin şükret

konuyu okumaya başladığım andan itibaren başka biri var gibi doğdu içime. Allah güç kuvvet versin size.

Evlilik oncesi her iki tarafta da sikintili endiseli donemler olabiliyor. Toz pembe evlenemiyor cogu cift.
Sizin o mesaji yazmamaniz gerekirdi bence, keskin davranmissiniz... O da sutten cikmis akkasik degil elbette ama sizde de bir yanlis davranis hissetmedim degil..
Hayirlisi ne diyelim.

%100 başka kadın var.
Başkasına aşık olmuş.
Ne diye nikah kıyılmasına izin verip işleri zora sokmuş böyle?
Allah herkesi böyle dengesiz pisliklerden korusun. Korkak herif.
Bu da senin imtihanınmış demek ki.
Çabuk atlatmanı diliyorum.

merhaba iras nasılsın kaç gündür bakıyorum konuna merak ettim seni nasıl olduğunu ...

Canım üzül tamam mı bol bol ağla ne yapmak istiyorsan onu yap. Sakın acını erteleme. Yaşadığın acı çok büyük. Bunu bitek yaşayan anlar. Akıtmazsan geçmez. Vardır bir hayır mutlaka demekten başka bişi gelmiyo elden. Niyeti neyse Allah hesabını sorar. Bilemeyiz belki çok bunaldı...

Gerçekten çok derinden üzüldüm,
senin için dua edeceğim,
şimdi nasılsın ?

Bu ne be ben olsam oyunmu oynuyon diye dalardim neyse... takma başka bir kadın var gibi düğünde eski sevgilisini felen gordude ne bilim erkek iste nolcek daha gencsin nikahimiz var diyosun yani resmi boşanmaya bak kurtul çocuktan..

yani erkekler ole seler dusunmezler yok alışkanlıga donustu gibi seyler
daha elle tuurulur bişi muhakkak var solememk için bu yola basvurmus
ya baskası var gecmişte aklında kalan biri de olabilir
yeni hoşlandıgı biri olabilir oyle farketmiştir
ben hiç ınanmadım

merhaba iras nasılsın kaç gündür bakıyorum konuna merak ettim seni nasıl olduğunu ...
karmaşık hissediyorum sadece.Bir yandan kalbim acıyor özlyor ama öteki yanım iyi ki böyle bitmiş diyor.Onu tamamen bitirdim kafamda ama kalbimde bitti mi bitmedi mi anlayamıyorum.Bir an çok iyi hissediyorum bir an nefesim kesiliyor acıdan.Ama sebebi ne olursa olsun bu acıyı bana yaşattıı için onu asla affedemem ve hala onun karısı olduumu bilmek bana daha çok acı veriyor.Haklarımı arasam mı yoksa sadece çekip gitsem mi hayatından bilemiyorum.Biraz zamana bıraktım

Öncelikle herkese destei için teşekkr ederim.Yorumlara tek tek cevap vermek isterdim aslında.Evden herşeyden uzaklaştım bir süre. Şu anda karmaşık hissediyorum sadece.Bir yandan kalbim acıyor özlyor ama öteki yanım iyi ki böyle bitmiş diyor.Onu tamamen bitirdim kafamda ama kalbimde bitti mi bitmedi mi anlayamıyorum.Bir an çok iyi hissediyorum bir an nefesim kesiliyor acıdan.Ama sebebi ne olursa olsun bu acıyı bana yaşattıı için onu asla affedemem ve hala onun karısı olduumu bilmek bana daha çok acı veriyor.Haklarımı arasam mı yoksa sadece çekip gitsem mi hayatından bilemiyorum.Biraz zamana bıraktım

Tekrar geçmiş olsun. Geçecek ve daha iyi hissedexeksin. Hakkını mutlaka savun. Psikologa git raporunu al. Ve ve en önemlisi resmiyette de ayrılık olana kadar sosyal medya mesajlaşmalarına ve erkek arkadaşlarınla dışarda görüşmelerine kısıtlama koy. Bu süreçlerde pisleşebiliyorlar. Olmayan şeyleri var gösterip haklı çıkmaya çalışabiliyorlar. Ben senin ne hissettiğini biliyorum. Geçecek bana inan. İnşallah ikimizde doğru insan mutlu hayat için bu günlerimizde göz yaşı dökmüşüzdür. Tekrar güvenicez, tekrar hayal kurucaz. En güzelini yaşayacağız...

Ben de derim ki hic mahkeme tazminat uğraşma,Allah en güzel hesap goren degil mi?Hakkimi ariyayim derken psikolojik.olarak çıkamazsınız bu ruh halinden....Asaletinizi koruyun...

Gecmis olsn cnm bnada bi huzun basti Bn farkli bi acidan bakmak istiorm olaya baska bi kadin olsa nikaha kadar varmisdi bnce olay.. Sorun ailesi olabilir mii yada kafasini karistiran doldurusa getiren birileri .. En kotusu nikah yaa hakkini nisandan ayrilmis olsan hadi arama diyecm ama dusunsene suan kimliginde dugunjn olmadan dul ibaresi yazacak bu illaki sonra evlecgn adama ailesini anlatmak inandirmak gibi zorluklarla karsilacksn cevremde bunun savasan insanlar var .. Bence yanina birakma Gercek sebebj ogrene kadar En azindan

daha dun gibi buraya bu konuyu açmam.canım nasıl yanıyordu o an hala aklımda.uç aya yakın bir zaman geçti ama hala içimde dinmeyen bir huzun var.yarın duruşmamız var ,aramızdaki son bag da ortadan kalkıyor.çok dusundum ama sonunda anlaşmalı boşanmaya razı oldum.en iyisi uzamadan bitirmekti.kalbimde hala onun izleri duruyo ama dönse de olmaz artık biliyorum.unutmaktan başka çaremiz yok ikimizin de.ne bir kız çıktı daha ortaya ne de gorunenin dışında bir sebep.herşey aynı gizemde devam ediyor ve ben artık merak bile etmiyorum nedense.kabullendim heralde artık.tek bildigim onun da en az benim kadar mutsuz oldugu şu anda. ama demek ki hala kararında kararlı ki aramıyor.ben de bir ay önce bıraktım aramayı.bazen kadere bırakmak gerekiyormuş, çabalamak anlamsızmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…