• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne bir ay kala

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allahım daha neler görecez artık bu bdv de:kızgın:
Ne kendini yak nişanlının başını yak. Ben senşn gibi biriyle evlenmeye çocuk yapmaya korkardım şahsen. Ban yememek için seçerek konuştum:sinirli:

Canım madem böyle isteklerin var niye evleniyosun niye nışanlının namusunu kirletiyosun :işsiz: nışanlına da bul bitane
Nişanlısının namusu ne ya? Erkeklerin namusu filan değiliz biz, herkesin namusu kendine. Şu ağızları bırakalım önce biz kadınlar olarak.

Yeminle hacker olsaydim IP numarandan kim oldugunu ogrenir,ordan nisanlina ulasir su yazdigini okuturdum👹omur boyu birine bagli kalmak neden bu derece rahatsiz ediyor?bu kafayla merak etme canim benim evlenince de yaparsin o potansiyelin var senin...

Burcunuz ne merak ettim

O mutluluğu bozmaktan çok korkuyorum. Haklısınız sanırım korktuğum şey evlilik kurumunun ağırlığı.
Korkuyosan evlenme arkadaşım. Mutluluğunuzu bozmadan sevgililiğinize devam edersiniz. Zorla mı evlendiriliyosunuz?

Ne yiyip ne içiyorsunuz acaba?

Evlilikten korkuyor olabilirsiniz de bu korkunun çıkış şekli başka biriyle birlikte olmak arzusu nasıl olabiliyor, normal değil.

Kapana kısılmış gibi hissediyormuşsunuz o zaman evlenmeyin. Herşey sizin için zannettiğiniz kadar mükemmel değil demek ki.

İlginç : o

5bc.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X