düğüne bir gün kala hersey bitti.....

Haftanın günlerini yeni öğrenmiyoruz, merak etmeyesin

Benim öyle bir niyetim olabilir mi sence? Hayır bir de birebir konuştuğum bir arkadassin.
------------------
Neyse, konu yeterince dağılmış zaten.

Mune ilgilenir detaylı bir sekilde.

Sanırım aranızda kültür farkı var.
Evlilikteki en büyük problemlerden biri bence bu çünkü kültürsüz insanlardan saygı beklemek çok zor oluyor inanılmaz saygısız oluyorlar.

kk'nın ajanları çelişkileri gene ortaya çıkarmış

Ayyyy yat kalk şükür namazı kıl canım.vallahi çok şanslısın.ya evlenseydin bu çirkef aileyle.aman düşünemiyorum bile.boşver ağla üzül ama geçer ömür boyu çekmekten iyidir.ben sevgiliyi ayrılırken tanırım.tanımış oldun.alttan alınacak bir durum yok.sen sen ol taviz verme.sonra çok ama çok pişman olursun.ah vah etmekte işe yaramaz.

Benim şu an en çok takıldığım nokta babasının takım elbiseli oluşuyla, görümcesinin beyaz donu arasındaki bağ :26::26:

Tam bunu düşünürken arkadaşın açtığı diğer konuları gördüm. Acaba nişanlısına eşim mi diyordu o zamandan, sonra nikah sarktı ve bu aya kaldı..Hayır nikahla düğün bir aradaysa neden elbise arasın insan? Öff akşam akşam kafam karman çorman oldu gel de açıklığa kavuştur bacımm

Ve sen bu olayın ardından sevinmelisin..Gerçekten kendini şanssız değil şanslı olarak görmelisin,hem ailen arkanda durmuş hemde nişanlın ve ailesinden kurtulmuşsun..demekki iyi bir insanmışsın Allah seni kurtarmış arkadaşım..Geçmiş olsun sıkma canını...

beyaz don derken beyaz kısa bir şort olabilir mi? öyleyse ben de ona don derim.kimse kusura bakmasın ama bir yabancının karşısına öyle çıılmaz

Konu sahibi demiş ki ;

neyse ben o gece onlarda kalmadım geceyı otelde gecırdım

Konu sahibesi zaten onları evinde kalıyormuş.Ama tartışmadan sonra eşinin/sevgilisinin/nişanlısının yada sözlüsünün evinden ayrılmış ve otelde kalmış.

Burada bile kafamda soru işareti belirdi. Konu sahibi lütfen olaya açıklık getirir misin .

Burada bunu bizlere mecbursun....Vakit ayırıp yorum yapıyoruz biz de ne olup bittiğini anlamalıyız ki aklımızdaki 'seni' bulandırmayalım .

ay bide destek olmustum ben buna icim acimistita..cixcixcix..e be kiz giriyosunda nye yorum yapmiyosun?e yakalandin tabi dimi..bizde hala yaiyoruzda yaziyoruz..sonradan yorum yapan arkdslar kiz yakalandi bi bizim yorumlari okuyunda ona gore yazin yahu..hala tuh tuh vah vah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…