Hepsi cok guzeller. Sevdiceginle mutlulukla huzurla kullanmayi nasip etsin Rabbim.
Ben de sen gibiyim dugun yaklasiyor ama ben dogru durust birsey almadim dahabu arada eminonunde nerden bulaniliriz bu tur magazalari? Bir de fiyatlari nasil? Cay takimini kaca aldin ?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
hayırlısı olsun ,güzel çeyizler almışsın ,mutlulukla kullanırsın inşallah..
Tesekkur ederim canim. Herkes eminonunden bahsediyor ve cok uyguna cok guzel seyler aliyorlar. Ben de gitmek istiyorum en kisa zamanda. Mercan yokusuna bi ugrayayimSağol güzel duan için :) bendede 2 gün öncesine kadar annemin bi kaç aldıkları dışında nerdeyse elde var sıfırdı.çok vaktim olmadığı için fazlaca gezmek dolaşmak yerine çeşit fazla olur düşüncesiyle Eminönüne gittim. Mercan yokuşu diye bir yer eminönünde kime sorsan tarif ediyor.yalnız umduğum kadar çeşit bulamadım.yada sadece o yokuşu gezdiğimdende olabilir.en alttaki nevresim takımları, tupperware ve blender seti hariç hepsini tek bi çeyiz dükkanından aldım.adam girer girmez pazarlık yapmadan indrim yaptı.güzel bi fiyatada verdi.ağırlıklı olarak aryıldız var o yokuşta.ama schafer karaca korkmaz kütahyada var.çay takımıda hediyesiydi.
hayırlı olsun canım
Çok beğendim ben hepsini
kocacığınla birlikte güzel günlerde eskit hepsini inşallah
����
Hepsi çok güzel en çok porselenlerini beğendim güle güle kullanın
Çok güzeller bayağı var bence çeyiziniz güzel sıkı bir başlangıç olmuş aşkla kullanın
Güzel telaşlar bunlar, güle güle kullan hepsini.
6 kişilik Kütahya Porselenini ne kadara aldın acaba? Çok beğendiğim bir model
Ne kadar tuttu acaba bunca şey
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?