Düğüne gidememe problemi

fairly94

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
182
60
298
Ankara
Kızlar bir derdim var. En yakın arkadaşım evlilik teklifi aldı evlenecek. Ama istediği tarihler benim yurtdışına gidiş tarihim olduğu için düğüne katılamayacağım. Bu sebepten dolayı bana trip atıyor. Haliyke kırıldı bana ama ben de çok üzgünüm. Hatta demişti eylülde sakın gitme diye. Ama yurtdışına eğitim için gideceğim için tarihlere ben karar vermiyorum. Ki şöylede bi durum var daha düğün tarihleri bile yok ortada. Sadece kafasında düşündüğü istediği ay olarak eylülü seçti. Hatta yeni bana diyor ki ekim istiyorum ben. Bilemiyorum çok üzgünüm sizce arkadaşım haklı mı ne yapmalıyım? Ben ona benim için Temmuz Ağustosta düğününü yapmaya çalış diyemem. Ki öyle bir şey demeye bile hakkım yok.

Kızlar bir derdim var. En yakın arkadaşım evlilik teklifi aldı evlenecek. Ama istediği tarihler benim yurtdışına gidiş tarihim olduğu için düğüne katılamayacağım. Bu sebepten dolayı bana trip atıyor. Haliyke kırıldı bana ama ben de çok üzgünüm. Hatta demişti eylülde sakın gitme diye. Ama yurtdışına eğitim için gideceğim için tarihlere ben karar vermiyorum. Ki şöylede bi durum var daha düğün tarihleri bile yok ortada. Sadece kafasında düşündüğü istediği ay olarak eylülü seçti. Hatta yeni bana diyor ki ekim istiyorum ben. Bilemiyorum çok üzgünüm sizce arkadaşım haklı mı ne yapmalıyım? Ben ona benim için Temmuz Ağustosta düğününü yapmaya çalış diyemem. Ki öyle bir şey demeye bile hakkım yok.
allah askına soyle sımarık ınsanlarla arkadaslık yapmayın tek kalsınlarda belkı akılları baslarına gelır
egıtım ıcın gıdıyorsunuz bu kadar basıt kırılırsa kırılsın ıkna etmek ıcın nıye ugrasıyorsunuz
ortada dugun tarıhı bıle yok nazlara nıyazlara bak :D

Siz nasıl arkadaşınızın düğün tarihini değiştirme imkanına sahip değilseniz, arkadaşınız da sizin eğitim tarihini kafasına göre değiştirme imkanına sahip değildir öyle değil mi? Tarih zaman uyar gitmezsiniz tepkisini anlarım da, bu durumda ne yapmanızı istiyor mesela eğitiminizi mi erteleyeceksiniz, çok bencilce yaptığı. Bu kadar tepenize çıkarmayın, hadsizce saçma beklentilere girmesin yani

bu dunya ne arkadaslar gördü senin kkeyfi ihtiyacın degil ki egitim icin gidiyosun ve bunu bilip trip atması anlamsız

sende desene kanka bende cok istiyorum ama görüyosun egitim bu tarıhte bende karar vermedim agustoz son haftaso olsun de
niye eylül yani ucuzcumu biraz dügün dedigin yaz olur temmuz agustoz eylül neymis tv dki eylül gelinlerine mi özenmisss

Kaç yaşında bu, 10 falan mı? çocuğa anlatsan daha iyi anlar. arkadaşının bu duruma üzülmesini anlarım ama bunda gücenip kırılacak bişey yok. ortada net tarih bile yokken yani ayın 6'sı gibi bir kesinlik bile yokken kırılması trip yapması falan dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanmasından mütevellit. istediğini düşünüp istediği gibi trip yapmaya devam edebilir eğitim daima daha önemli. kendin için yaptığın her şey daha önemli emin ol. eğitiminde başarılar dilerim şimdiden :)

Arkadaşınız olduğuna emin misiniz? Aklı başında hiçbir GERÇEK arkadaş buna küsüp darılmaz çünkü.

Bu ülkede düğün günü bozulan ilişkiler var. Garanti verebilecek mi buna? Ya her şey olabilir hayat bu.

Hadi diyelim siz eğitimi iptal ettiniz ve gitmediniz ve düğün zamanı çok yakın birisi vefat etti düğünü 3 5 ay ertelediler ne olacak?

Saçmalamayı kessin bebek gibi mızırdanmasın siz de kendinizi kötü hissetmeyin.

Benim var-dı böyle bir arkadaşım. Düğününden iki hafta önce eşimin kuzeni vefat etti. Çok da gençti. Aynı şehirdeydi zaten. Gitmişken altınını götürdüm izah ettim. Bayramda tüm aile bir araya geldik diye hani siz yastaydınız’a getirdi. Böyle insanlar değişmezler. Sallamadım diye kendi kendine tribe girdi. Eğitimin düğünden tabiki daha değerli. Kafan karışmasın.

Benim var-dı böyle bir arkadaşım. Düğününden iki hafta önce eşimin kuzeni vefat etti. Çok da gençti. Aynı şehirdeydi zaten. Gitmişken altınını götürdüm izah ettim. Bayramda tüm aile bir araya geldik diye hani siz yastaydınız’a getirdi. Böyle insanlar değişmezler. Sallamadım diye kendi kendine tribe girdi. Eğitimin düğünden tabiki daha değerli. Kafan karışmasın.
Düşüncesiz ya

Back
X