- 20 Haziran 2015
- 1.027
- 934
- 123
- Konu Sahibi Vera_mihrima
Eşini ya hiç gönderme ya da yalnız göndermë. .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya eşi ben yalnız gideyim öyleyse derse :)Beraber gidecekmişiniz gibi plan yap, şunu giysem olur mu diye fikrini sor vs vs.
Düğünden bi gün önce hastalan yataktan kalkama eşinde kalmak zorunda kalsın.![]()
yurtdışndayz çok özledi amca çockları kuzenler fln baya zaman oldu gtmeyeli. düğün ortamını özledm akrabalarla diyor.. en doğrusu sade şık bi şekilde eşimi yalnz bırakmamak galiba..Bırak onlar rahatsız olsun dediğine göre çok takmıyor bence ama yine de gitmese nolcakki yani bi bahane uyduruverse sanki..
benm eşim kesin öyle derya eşi ben yalnız gideyim öyleyse derse :)
pardon öleyse de çokmu gitmesi lazım acabahayııır o kızın düğünü deil onun düğünü olsa konusu bile açılmaz.. eşimide göndermem gitmemde. sadece bi akraba düğünü ama o kızda gelcek kesin
Hadi kendi gitmek istemese o halde ben giderim dese tamam ama kadın "sözde" hasta yani o durumda giderse olay çıkar, çıkmalı.ya eşi ben yalnız gideyim öyleyse derse :)
3 yılı doldurdukNe kadarlik evlisiniz
Epey olmuş eşinle o kız goruseli. Ama sen yine de tek bırakma eşini kendinden emin bi şekilde git kızla karsilasirsan falan da normal davran kiskandigini Belli etme:)3 yılı doldurduk
3 yıllık evlisiniz, ondan önce de flört söz nişan döneminiz olmuştur, eşiniz unutamamış olsaydı sizle hayatını birleştirmezdi, kendinize, eşinize ve evliliğinize güvenin, düğünlere giderken nasıl giyiniyorsanız öyle giyinin, abartıya gerek yok zira bu öncelikle eşinizin dikkatini çeker, gerek yok böyle şeylere, hazırlanın girin eşinizin koluna ve gidin.3 yılı doldurduk
Aynen arkadasim soylediklerine katiliyorum benzeri bi durum basima geldi bn gitmeyi tercih ettim ve dediniz gibi davrandim hatta o kisiyle konusup gulustum bile ve dogru olani bu bence cunki bnden once ve gecmisde kalmis birsey bunu oleriye suruklemenin anlami da yok aklinda olmayan adamin aklina hinlik sokalim yaniGidersen kendine ne kadar güvendiğini ortaya koymuş olursun . Sade ve şık giyin , sürekli tatlı bir tebessüm kendinden emin bir dik duruş tamamdır. Kızı görünce kaşını gözünü yamultma aksine yüzünde tatlı bir tebessüm olsun daha çok etki yaratırsın. Diğer türlü davranırsan ((kıskanç , özgüvensiz ) silik biri gibi algılanırsın...