- 5 Nisan 2013
- 2.923
- 2.819
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GitmefimHaftaya çok yakın arkadaşımin düğünü var. Asla gitmek istemiyorum. Bu koronada bir de 2 şehirde ayri ayrı düğün yapıyorlar. Düğün açık havada olacak ama çok yakınım olduğu için çok bozulacak çünkü başka arkadaşlarımiz düğün için şehir dışından gelecek. Bulundugumuz yerde çok vaka yok ama bu insanlar büyük şehirler den gelecek hep. Biz evet normallesttik ama eve misafir kabul etmiyoruz, kapalı alana girmiyoruz, biryere oturacaksak biraz oturup kalkıyoruz. Eve girdiğimiz gibi hemen kıyafetler balkona konuluyor ve yıkanıyor. Market alışverişi zaten yıkanıyor. Dikkat ettikten sonra olacak olan oluyorsa bi lafım yok ama düğün için de bu riske girilir mi? Çok sinirleniyorum bazen. Bu koronada düğün yapsam bile davetiyesini verir gelmeyene de alinmam. Sen düğün yapacan diye biz niye korona oluyoruz.
Ama bi yandan yakın arkadaşım yanında da olmak istiyorum ama gitmesem eminim bir daha konuşmaz. Çünkü ortak arkadaşlarımız şehir dışından bile geldi sen gelmedin muhabbetleri döner biliyorum. Çok kararsızım Siz olsanız n'apardiniz?
Gitmezdim ya da gidip görüp hayırlı uğurlu olsun der ayrilirdim dikkatlice. Benim küçük bi oğlum var en çok korktuğum şey ondan ayrı kalmak . O zaman koronadan olmasa bile kahrimdan perişan olurumHaftaya çok yakın arkadaşımin düğünü var. Asla gitmek istemiyorum. Bu koronada bir de 2 şehirde ayri ayrı düğün yapıyorlar. Düğün açık havada olacak ama çok yakınım olduğu için çok bozulacak çünkü başka arkadaşlarımiz düğün için şehir dışından gelecek. Bulundugumuz yerde çok vaka yok ama bu insanlar büyük şehirler den gelecek hep. Biz evet normallesttik ama eve misafir kabul etmiyoruz, kapalı alana girmiyoruz, biryere oturacaksak biraz oturup kalkıyoruz. Eve girdiğimiz gibi hemen kıyafetler balkona konuluyor ve yıkanıyor. Market alışverişi zaten yıkanıyor. Dikkat ettikten sonra olacak olan oluyorsa bi lafım yok ama düğün için de bu riske girilir mi? Çok sinirleniyorum bazen. Bu koronada düğün yapsam bile davetiyesini verir gelmeyene de alinmam. Sen düğün yapacan diye biz niye korona oluyoruz.
Ama bi yandan yakın arkadaşım yanında da olmak istiyorum ama gitmesem eminim bir daha konuşmaz. Çünkü ortak arkadaşlarımız şehir dışından bile geldi sen gelmedin muhabbetleri döner biliyorum. Çok kararsızım Siz olsanız n'apardiniz?
Ama bu çoktan yapıldıtabi ki katılırdım hatta beraberim de güzel bir renk ruj götürür orda ki tüm kadınları bir güzel boyardım ruj işi tamamlanınca da tabi ki halay başı ben olarak bir güzel halay çekerdim
Ahh canım benim ben tam 10 gündür eşimin akrabalarıyla kavga içindeyim görümce hanımın nişanı vardı hic istememe rağmen kızımı aileme bırakıp eşimle gittim açık havaydı ve ben kalabalığa girmeden kapının önünde maskeyle oturdum onlarla gebermiş gibi halay çekmediğim için günlerdir trip tavır hakaret yiyorum bende boş durmuyorum tabi ama olan benim psikolojime ve aile huzuruma oluyor diyeceğim o ki sende gitme gitsen bile uzak durdugun için kötü olacaksın ben cok pişmanım gittigime riske girmeden kötü olsaydım keskeHaftaya çok yakın arkadaşımin düğünü var. Asla gitmek istemiyorum. Bu koronada bir de 2 şehirde ayri ayrı düğün yapıyorlar. Düğün açık havada olacak ama çok yakınım olduğu için çok bozulacak çünkü başka arkadaşlarımiz düğün için şehir dışından gelecek. Bulundugumuz yerde çok vaka yok ama bu insanlar büyük şehirler den gelecek hep. Biz evet normallesttik ama eve misafir kabul etmiyoruz, kapalı alana girmiyoruz, biryere oturacaksak biraz oturup kalkıyoruz. Eve girdiğimiz gibi hemen kıyafetler balkona konuluyor ve yıkanıyor. Market alışverişi zaten yıkanıyor. Dikkat ettikten sonra olacak olan oluyorsa bi lafım yok ama düğün için de bu riske girilir mi? Çok sinirleniyorum bazen. Bu koronada düğün yapsam bile davetiyesini verir gelmeyene de alinmam. Sen düğün yapacan diye biz niye korona oluyoruz.