Düğüne gidilir mi

kuzenim doğum yaptı. gitmedim diye küstü. bende bunu anlamıyorum. ya arkadaş korona var. seni ve bebeğini düşünüyorum. ( hediyesini de gönderdim giden birileriyle konu hediye de değil yani)

Yapacağın en fazla şey Hesap numarasına altın parasını yolla geç. tabi buna rağmen dırdırlayacakaa hiçbir şey yapmasanda olur para boşa gitmesin nankörlerse.

Haftaya çok yakın arkadaşımin düğünü var. Asla gitmek istemiyorum. Bu koronada bir de 2 şehirde ayri ayrı düğün yapıyorlar. Düğün açık havada olacak ama çok yakınım olduğu için çok bozulacak çünkü başka arkadaşlarımiz düğün için şehir dışından gelecek. Bulundugumuz yerde çok vaka yok ama bu insanlar büyük şehirler den gelecek hep. Biz evet normallesttik ama eve misafir kabul etmiyoruz, kapalı alana girmiyoruz, biryere oturacaksak biraz oturup kalkıyoruz. Eve girdiğimiz gibi hemen kıyafetler balkona konuluyor ve yıkanıyor. Market alışverişi zaten yıkanıyor. Dikkat ettikten sonra olacak olan oluyorsa bi lafım yok ama düğün için de bu riske girilir mi? Çok sinirleniyorum bazen. Bu koronada düğün yapsam bile davetiyesini verir gelmeyene de alinmam. Sen düğün yapacan diye biz niye korona oluyoruz.
Ama bi yandan yakın arkadaşım yanında da olmak istiyorum ama gitmesem eminim bir daha konuşmaz. Çünkü ortak arkadaşlarımız şehir dışından bile geldi sen gelmedin muhabbetleri döner biliyorum. Çok kararsızım Siz olsanız n'apardiniz?
Gitmefim

Düğün olmadan evlenemem sendromu yaşayan insanlar için kendimi geçtim ailemizdeki yaşlıların hasta olması veya ölmesi ihtimalini yükseltemem.
Pandemiye rağmen düğün yapan bunu göze almak zorunda. Küsüyorsa da kendi bileceği iş derim.
Takı takmanız gerekiyorsa gönderin gitsin. Bu sendroma yakalamış kitlenin büyük bir kısmı ayrıca takı derdinde. Onu ihmal etmeyin :KK66:

Haftaya çok yakın arkadaşımin düğünü var. Asla gitmek istemiyorum. Bu koronada bir de 2 şehirde ayri ayrı düğün yapıyorlar. Düğün açık havada olacak ama çok yakınım olduğu için çok bozulacak çünkü başka arkadaşlarımiz düğün için şehir dışından gelecek. Bulundugumuz yerde çok vaka yok ama bu insanlar büyük şehirler den gelecek hep. Biz evet normallesttik ama eve misafir kabul etmiyoruz, kapalı alana girmiyoruz, biryere oturacaksak biraz oturup kalkıyoruz. Eve girdiğimiz gibi hemen kıyafetler balkona konuluyor ve yıkanıyor. Market alışverişi zaten yıkanıyor. Dikkat ettikten sonra olacak olan oluyorsa bi lafım yok ama düğün için de bu riske girilir mi? Çok sinirleniyorum bazen. Bu koronada düğün yapsam bile davetiyesini verir gelmeyene de alinmam. Sen düğün yapacan diye biz niye korona oluyoruz.
Ama bi yandan yakın arkadaşım yanında da olmak istiyorum ama gitmesem eminim bir daha konuşmaz. Çünkü ortak arkadaşlarımız şehir dışından bile geldi sen gelmedin muhabbetleri döner biliyorum. Çok kararsızım Siz olsanız n'apardiniz?
Gitmezdim ya da gidip görüp hayırlı uğurlu olsun der ayrilirdim dikkatlice. Benim küçük bi oğlum var en çok korktuğum şey ondan ayrı kalmak . O zaman koronadan olmasa bile kahrimdan perişan olurum

Gitmem. Ben muhattap olmak istemeyince aman nolcak abartıyorsun diyecek biri muhakkak çıkar onu orda döverim. Sarılan, el öpen, tokalaşan, öpülen insan gördükçe sinirimi dokunuyor. Düğün yapmayıversinler altın hesabı açsınlar havale ederim ben altınını olur biter masrafsız mis gibi

Eylulde esimin en yakin arkadaslarindan biri dugun yapiyor. Esim gitmek istiyordu amaartik o da kararsiz. Korkuyoruz. Zamaninda o arkadasi nisanimizda da dugunumuzde de taki takmisti esim borc oldugu icin gidecek giderse de tek o gider 10 dk durup cikar ben gitmem. Illa gidilecekse taki takmak icin 10 dk durulup siperlik cift maske fln takip gidilebilir belki. Tedbirsizce gobek atanlar yurek yemis herhalde.

Ya bu millet kuduruyomu? Seneye yap az bi durulsun ortalık hem içinde kalmaz doya doya eğlenirsin kaçıyo mu bu kocalar kızlar, seneye virüs bitmezse de alternatif çözümler olur aşı olur bişey olur bi durun ya

bence gitmeye gerek yok. bu yüzden küsüyorsa çokta değer vermiyordur zaten size

Bursa da mesela düğünlere sanırım sadece 1. 2. Derece katılımına izin varmış umarım heryerede yasaklanir

Çok yakın arkadaşım evlendi. Sadece nikah yaptı ama gitmedim. Nikahtan önce açık alan da buluşup görüştük şehir dışına gideceği için. Not olarak da söyledim katılamayacağımı, bağışıklık olarak düşük olduğumu ve kpss gireceğimi. Maksat gönüller bir olsun. Elbette isterdim yanında olmayı ama sağlık şartları el vermedi. Sizin kendi durumunuzla ilgili o sebeple herkes kendine doğru geleni yapacaktır.

tabi ki katılırdım hatta beraberim de güzel bir renk ruj götürür orda ki tüm kadınları bir güzel boyardım ruj işi tamamlanınca da tabi ki halay başı ben olarak bir güzel halay çekerdim
Ama bu çoktan yapıldı :bicak:

Gitmezdim ki gitmedim.2 - 3 gün önce kaç senelik arkadaşım evlendi gitmedim.Belirttim gelemem diye canın sağolsun dedi geçti.Gönül koyacakta bir şey yok.

Ahh canım benim ben tam 10 gündür eşimin akrabalarıyla kavga içindeyim görümce hanımın nişanı vardı hic istememe rağmen kızımı aileme bırakıp eşimle gittim açık havaydı ve ben kalabalığa girmeden kapının önünde maskeyle oturdum onlarla gebermiş gibi halay çekmediğim için günlerdir trip tavır hakaret yiyorum bende boş durmuyorum tabi ama olan benim psikolojime ve aile huzuruma oluyor diyeceğim o ki sende gitme gitsen bile uzak durdugun için kötü olacaksın ben cok pişmanım gittigime riske girmeden kötü olsaydım keske

Back
X