- 10 Eylül 2011
- 5.614
- 22.507
- 598
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
gelicem dediğimi nerden çıkardınız anlamadım ?Haline uzuldugunuz için gelirim demissiniz, uzulmekten vazgeçtiniz heralde, atmayin kendinizi bir daha ortaliga oyle mademgitmek istememe kararinizda muvaffak olamamissiniz, bari gidicem diyince gidiverin
Gitmek zorunda hissetmissiniz ya kendinizi? Ha oyle bir zorunlulugunuz yok ama, atla deve değil bir düğüne gidip yarim saat oturmak, ya da vicdan yapmayı gerektircek bir durum da değil gitmediginiz takdirde.gelicem dediğimi nerden çıkardınız anlamadım ?
Ben de öyle!Ben olsam giderim 1 saat oturur ikramlardan yer kacarim
Bana çalışma arkadaşım "muhakkak seni yanımda görmek istiyorum" dese o düğüne giderim. Demek ki sizi kendisine yakın bulmuş. Gider 1 saat durur gelirsiniz. Sonuçta maksat gönül almaMerhaba kızlaaar, çok şükür büyük bir dert değil ama bi sorunum var.
Hemen konuya geçiyorum ofiste bir tane arkadaşımızın kızı evleniyor. Ben çok sevmiyorum düğünlere katılmayı çok mecbur kalmadıkça yakınım olmadıkça katılmıyorum. Bu düğün olayı ilk dillendirildiğinde ben hiç yorum yapmadım çünkü gitmem çok da gerekmez diye düşündüm, bazı arkadaşlar gidecekti ama sonrasında düğün günü yaklaştığında kimse kalmadı ortada.
Ben hiç gitmeyecekken şimdi bu arkadaş üzülür kimse gitmezse diye kendimi gitmek zorunda hissettim ve bana sürekli muhakkak seni yanımda görmek istiyorum demeye başladı.
Siz ofis arkadaşlarınız çocuğunuzun düğününe gelmese üzülür müydünüz ?
yorumlarınızı alabilir miyim ?
Not: çok paylaşımımın olduğu biri değil zaten yaş farkımız çok fazla olduğundan öyle tam bir arkadaşlık ilişkisi de sayılmaz yani.
Valla 32 yaşındayım mecbur olmadığım hiç bir ortama gitmem kendimi iyi hissetmeyeceksem.Merhaba kızlaaar, çok şükür büyük bir dert değil ama bi sorunum var.
Hemen konuya geçiyorum ofiste bir tane arkadaşımızın kızı evleniyor. Ben çok sevmiyorum düğünlere katılmayı çok mecbur kalmadıkça yakınım olmadıkça katılmıyorum. Bu düğün olayı ilk dillendirildiğinde ben hiç yorum yapmadım çünkü gitmem çok da gerekmez diye düşündüm, bazı arkadaşlar gidecekti ama sonrasında düğün günü yaklaştığında kimse kalmadı ortada.
Ben hiç gitmeyecekken şimdi bu arkadaş üzülür kimse gitmezse diye kendimi gitmek zorunda hissettim ve bana sürekli muhakkak seni yanımda görmek istiyorum demeye başladı.
Siz ofis arkadaşlarınız çocuğunuzun düğününe gelmese üzülür müydünüz ?
yorumlarınızı alabilir miyim ?
Not: çok paylaşımımın olduğu biri değil zaten yaş farkımız çok fazla olduğundan öyle tam bir arkadaşlık ilişkisi de sayılmaz yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?