düğüne gitmek veya gitmemek

3 tam 1 robot

bin şükür 🍀
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
5.614
22.507
598
Merhaba kızlaaar, çok şükür büyük bir dert değil ama bi sorunum var.

Hemen konuya geçiyorum ofiste bir tane arkadaşımızın kızı evleniyor. Ben çok sevmiyorum düğünlere katılmayı çok mecbur kalmadıkça yakınım olmadıkça katılmıyorum. Bu düğün olayı ilk dillendirildiğinde ben hiç yorum yapmadım çünkü gitmem çok da gerekmez diye düşündüm, bazı arkadaşlar gidecekti ama sonrasında düğün günü yaklaştığında kimse kalmadı ortada.

Ben hiç gitmeyecekken şimdi bu arkadaş üzülür kimse gitmezse diye kendimi gitmek zorunda hissettim ve bana sürekli muhakkak seni yanımda görmek istiyorum demeye başladı.

Siz ofis arkadaşlarınız çocuğunuzun düğününe gelmese üzülür müydünüz ?

yorumlarınızı alabilir miyim ?

Not: çok paylaşımımın olduğu biri değil zaten yaş farkımız çok fazla olduğundan öyle tam bir arkadaşlık ilişkisi de sayılmaz yani.

bence de gidip kenarda el çırpıp dönün zaten iş arkadasları max 1saat oturur kalkar her düğünde öyle gördüm maksat tebrik etmek orada bulunmak. adam size ısrar ediyosa gitmezseniz hergün yüz yüze bakcaksınız sogukluk illa ki olur. gönül almak için 1saat ugramak iyidir

Kendi düğününde bile offf bitse de gitsek kafam şişti diyen biri olarak anlıyorum sizi ama hatır icin gidilmeli

Hemen konuya geçiyorum ofiste bir tane arkadaşımızın kızı evleniyor. Ben çok sevmiyorum düğünlere katılmayı çok mecbur kalmadıkça yakınım olmadıkça katılmıyorum. Bu düğün olayı ilk dillendirildiğinde ben hiç yorum yapmadım çünkü gitmem çok da gerekmez diye düşündüm, bazı arkadaşlar gidecekti ama sonrasında düğün günü yaklaştığında kimse kalmadı ortada.

Ben hiç gitmeyecekken şimdi bu arkadaş üzülür kimse gitmezse diye kendimi gitmek zorunda hissettim ve bana sürekli muhakkak seni yanımda görmek istiyorum demeye başladı.

Not: çok paylaşımımın olduğu biri değil zaten yaş farkımız çok fazla olduğundan öyle tam bir arkadaşlık ilişkisi de sayılmaz yani.
Bana çalışma arkadaşım "muhakkak seni yanımda görmek istiyorum" dese o düğüne giderim. Demek ki sizi kendisine yakın bulmuş. Gider 1 saat durur gelirsiniz. Sonuçta maksat gönül alma

Ben de düğünleri sevmiyorum.
O gümbürtü migrenimi tetikliyor.
Yine de hatur icin gidip yarim saat 1saat takilip dönüyorum.
O yüzden giderdim ben.

Valla 32 yaşındayım mecbur olmadığım hiç bir ortama gitmem kendimi iyi hissetmeyeceksem.

bişey takmayacaksan git bence. yol sorunu vs yoksa.
hiç mi kimsenin kimsede hatırı yok? git 1 saat görün gel nolacak. yarın öbür gün senin de ona işin düşer, bi fayda sağlar belki başka bir konuda.

Hiç üzülmezdim, aklımın ucuna bile gelmezdi düğünde.
Paylaşımımız çok yoksa zaten gitmem ama çalıştığım yerde istinasız her şey için para toplanıyor ben de çözümü onda buldum,ne olursa olsun 50 lira veriyorum rahatlıyorum bir daha da rahatsız eden olmuyor.

Back
X