• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dügüne iki ay kala..

Afedersiniz ama kardeşiniz gayet akılsız

Araba almak zor, niye satsın arabayı altın almaya sebep? Çok aptalca bir fikir.

Kız da ortak direk diyorsunuz, sizin aile de keza. Karşı tarafın Karunmuşsunuz gibi sizden gramla altın istemesi saçma. Kız evleniyor mu sizi yolluyor mu belli değil. Adam gibi karşısına alıp konuşacak kardeş, benim durumum belli altın alamam dicek bu kadar. Gücüme göre düğün yapıcam diyip çıkıcak.
Konusmuyor kardesim, kendini zora sokma pahasina da olsa hepsini yapiyor. Kiz bir kere evleniyor diyor. Araba satin altin alma konusunda da senin dedigini biz de dedik. Araba yatirim araci degil ki altin yatirim araci diyor.

Yani kız şartlarını sunmuş. Kardeşinizin kabul etmemesi gerekiyordu. Kabul etmeseydi.
Şimdi biz birada hep görüyoruz kim fedakarlık yaptıysa hep eziliyor. Altınlar da sonuçta yine kardeşinizin olacak. Evde de oturacaklar. Yine arabanın parasini kendine kullanıyor. Ha ben olsam ailemin kullandiği arabayı satmazdım. Ama işte aileler de o zaman da bir yöntem bulup yardımcı olmalı. Çocuk napsın?

Şu kadar gram altın istiyorum demek ne ya 🤦🏻‍♀️ ne kadar geri düşünceler. Daha önce de böyle bir konu açmıştınız yanlış hatırlamıyorsam. Bence pek karışmayın, bir kere güzelce açıklayın sonra geri çekilin. Sonra siz kötü olursunuz. Kardeşiniz kendi borcunu kendi ödesin,çeksin kredi sonra evlenince birlikte ödesinler anlasınlar. Kimse kusura bakmasın ama totosuna güvenmeyen evlenicem diye tutturmasın.

Herkese iyi geceler iki ay sonra kardesim evleniyor, bir kac sorundan dolayi sizden fikir almak istiyorum. Bizim ailemizin durumu cok cok iyi degil normal. Kizin ailesinin de ayni sekilde. Kardesim dügün nisan kina her seyle ilgili masraflari kendisi halletmek istiyor sirf biran önce evlenmek icin. Yani söyle aslinda kiz tarafiyla konusuldu onlarin nisani kiz tarafi yapar dügünü erkek falan bu tarz seyler. Ona ragmen kardesim gücü yetmesede hepsine kendisi kosuyor maddi olarak. Bir de bunun üstüne yüksek sayida ve gramda taki istemisler. Kardesim onada söz vermis. Kardesim ve annemlerin ortak kullandigi bir araba var. Anladigimiz kadariyla kiz onu satarsin esyalari ve diger giderleri onla ödersin demis. Sorun su ki annemler bu kiz oglumuzu parmaginda oynatiyor kullandigimiz arabaya kadar bile göz dikiyor diye düsünüyorlar. Simdiden üzülüyorlar ben de onlarin bu hallerine cok üzülüyorum ama ilerde gelinimizle sorun olursa kardesimide göremeyiz diye kafama takiyorm. Sizce nasil davranmaliyiz?
Kız görümcee😂Kardeşin yapmak istiyor yapıyor sen niye takıldın bu kadar.Kv de hemen atağa geçmiş yok parmağında oynatıyor diye.Sevdiği kızı bulmuş değer veriyor elinden geleni yapıyor demek ki...Bu parmağında oynatmak değil,sevgi.Annene sor bakalım eş adayı sana bunları yapıyor olsaydı aynı şeyleri düşünecek miydi?

Herkese iyi geceler iki ay sonra kardesim evleniyor, bir kac sorundan dolayi sizden fikir almak istiyorum. Bizim ailemizin durumu cok cok iyi degil normal. Kizin ailesinin de ayni sekilde. Kardesim dügün nisan kina her seyle ilgili masraflari kendisi halletmek istiyor sirf biran önce evlenmek icin. Yani söyle aslinda kiz tarafiyla konusuldu onlarin nisani kiz tarafi yapar dügünü erkek falan bu tarz seyler. Ona ragmen kardesim gücü yetmesede hepsine kendisi kosuyor maddi olarak. Bir de bunun üstüne yüksek sayida ve gramda taki istemisler. Kardesim onada söz vermis. Kardesim ve annemlerin ortak kullandigi bir araba var. Anladigimiz kadariyla kiz onu satarsin esyalari ve diger giderleri onla ödersin demis. Sorun su ki annemler bu kiz oglumuzu parmaginda oynatiyor kullandigimiz arabaya kadar bile göz dikiyor diye düsünüyorlar. Simdiden üzülüyorlar ben de onlarin bu hallerine cok üzülüyorum ama ilerde gelinimizle sorun olursa kardesimide göremeyiz diye kafama takiyorm. Sizce nasil davranmaliyiz?
Annenler hakli gelin yolabildiği kadar yolmaya çalışıyor. Ortak arabayı kesinllikle sattırmayın kardeşin ekstra olarak yapmak istediği her şeyi kendisinin yapacağını gerekirse kredi çeksin kendi maaşından ödeyeceğini kıza söylesin. Kız da istediklerinini borcunu evlendikten sonra kendilerinin ödeyeceğini anlarsa gereksiz abartı şeyler isteyemez. Altın uçmuş durumda zaten kim bu devirde gram ve sayı olarak fazla altın yapabilir ki.

Back
X