- Konu Sahibi melankolik_24
- #21
Bu bir an önce evlenme isteğinin mecburi bir sebebi olabilir mi?Kardesim dügün nisan kina her seyle ilgili masraflari kendisi halletmek istiyor sirf biran önce evlenmek icin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu bir an önce evlenme isteğinin mecburi bir sebebi olabilir mi?Kardesim dügün nisan kina her seyle ilgili masraflari kendisi halletmek istiyor sirf biran önce evlenmek icin.
Arabaya güvenerek söz vermis galiba. Kaybetme korkusundan hepsini yapiyor.Kardeşiniz kime güvenerek söz vermiş acaba??? Ailenizde sözümüzü tutalım diye arabamı satacak.. çok saçma durumunuz belliyse borcada sıkıntıya da girmeye gerek yok. Sonuçta durumunuzu biliyorlardır yani. Yüksek gramlı altın istemekle aç gözlülüğün anlamı ne?!
Cok seviyor kendinden her konuda ödün veriyor zaten kaybetme korkusundan.Bu bir an önce evlenme isteğinin mecburi bir sebebi olabilir mi?
Sonra kafasını taşlara çok vururda iş işten geçer. Böyleleri ömür boyu kan emici gibi yapışır. Haklısınız yani soğuk davranabilirsiniz ama kardeşinizin hatası işte. Aileniz kardeşinizle konuşursa ikna ederse ,karşı aileye de izah edebilirler bence durumu.Arabaya güvenerek söz vermis galiba. Kaybetme korkusundan hepsini yapiyor.
Ikisinin de payi var.araba kimin?
Kardesimle konustuk bugün. Kafasina koymus ne istiyorlarsa yapcak.Sonra kafasını taşlara çok vururda iş işten geçer. Böyleleri ömür boyu kan emici gibi yapışır. Haklısınız yani soğuk davranabilirsiniz ama kardeşinizin hatası işte. Aileniz kardeşinizle konuşursa ikna ederse ,karşı aileye de izah edebilirler bence durumu.
Annem de bir görümce dayıma çok söyledi sadece annem sesini çıkardı. Sonra kötü görümce oldu :) haksızlığa gelemiyordu dayımın ezilmesine katlanamıyordu. Şimdi akıllandı hiç karışmıyor. Siz sakın araya girmeyin siz kötü olursunuz. Biraz zor evet ama yapacak birşey yok maalesefKardesimle konustuk bugün. Kafasina koymus ne istiyorlarsa yapcak.
Annemler kardesim üzülmesin diye razi oldu ama bu sekilde kendini sıkıntiya soktugu icinde cok üzülüyorlar ama yapcak bir sey yok galiba.Kafasına koymuş demek bize bisey demek düsmez. Araba ortaksa ortak karar alınmalı, kafasına göre satamaz.
Ikisinin de payi var.
Ikisinin de payi var.
Peki biz hic bir sey diyemicekmiyiz kardesime? Aynen sizin yazdiginiz gibi oldu. Peki biz bundan sonra bu aileye nasil bir tavir takinmamiz gerekir? Ne zor islermis..Güzel arkadaşım kısa sürede evlenmek isteyen senin kardeşin ..karşı taraf senin kardeşine dini bilgilerini ölçen sözlü sınav yaptı ,kardeşinin eline daha sizinle tanışmadan alınacak altinlarin listesini verdi ..kardeşinin çiti çıktı mı? Çıkmadı ! " İllaha evleneceğim " diye gözünu karartan senin kardeşin olduğuna göre sizin şunu neden kızın ailesi yapmıyor diyebileceğiniz birşey de yok.
Baska konularda cok mütevazi ama altinda konusunda böyle diyor. Kuzenleri falan aralarinda konusuyorlarmis. Size ne taktilar falan diye.Evlenirken damadı yolunacak kaz gibi gören bir kısım insanlar maalesef var şimdiden bu kadar yüz göz olunmuşsa zaten geçmiş olsun maddiyata dayalı sürer gider bu evlilik
Altının gramı dan herhalde haberi vardır mütevazı gelininBaska konularda cok mütevazi ama altinda konusunda böyle diyor. Kuzenleri falan aralarinda konusuyorlarmis. Size ne taktilar falan diye.
Borcunun büyük kismini annemler ödedi ama kardesimin üstüne araba. Tabiki o zamanlar bunlar hesaplanmamisti..Araba kimin üstüne? Anne baba izin vermesin
Güzel arkadaşım kısa sürede evlenmek isteyen senin kardeşin ..karşı taraf senin kardeşine dini bilgilerini ölçen sözlü sınav yaptı ,kardeşinin eline daha sizinle tanışmadan alınacak altinlarin listesini verdi ..kardeşinin çiti çıktı mı? Çıkmadı ! " İllaha evleneceğim " diye gözünu karartan senin kardeşin olduğuna göre sizin şunu neden kızın ailesi yapmıyor diyebileceğiniz birşey de yok.
Ben olsam hiçbir tavır takinmazdim.Zirt pirt arayıp sormazdım karşımdaki aileyi de ...bir yere de davet etmezdim.Kardesimle bir kez konuşurdum "sevdiğin insanla birlikte olmak istemeni anlıyorum ama biraz acele etmiyor musun?bütün bu maddi yukun altına girmek bu gün seni rahatsız etmez ama ilerde bizi suclarsin herşeyi kendim karşıladım diye..sen de durumumuzu biliyorsun bu kadar kısa zamanda bu şekilde herşeyi erkek tarafının karşıladığı bir borca girmemiz mumkun değil " diye ...sonrasında hala herşeyi tek başına yapmaya yönelik plani varsa buyursun yapsınPeki biz hic bir sey diyemicekmiyiz kardesime? Aynen sizin yazdiginiz gibi oldu. Peki biz bundan sonra bu aileye nasil bir tavir takinmamiz gerekir? Ne zor islermis..