düğüne iki hafta kala olacak işmi?

valla canım hiç üzülme aynılarını hatta daha beterlerini ben düğüne 2 ay kala yaşamaya başlamıştım ayrılmak bile istemiştim hepsi ailemden ayrılacağım die korkumdanmiş meğer şimdi düzeldim:):)
bu yorumlar içime su serpiyor valla, çook teşekkür ederim :16:

en guzel heyecanlı zamanlarda böyle hıssetmek gercekten üzücü bi durum.
sanki bazı seylerden emin deilsiniz gibi..yoksa sevdiginle evlenmek kadar guzel bısey varmı..
ben gecıcı oldugunu düşünüyorum bu ruh halinizin ve nısanlınıza belli edipte onu üzmeyin bence..cnku haketmiyor.:50:

en guzel heyecanlı zamanlarda böyle hıssetmek gercekten üzücü bi durum.
sanki bazı seylerden emin deilsiniz gibi..yoksa sevdiginle evlenmek kadar guzel bısey varmı..
ben gecıcı oldugunu düşünüyorum bu ruh halinizin ve nısanlınıza belli edipte onu üzmeyin bence..cnku haketmiyor.:50:

canım artık nişanlım değil eşim :) düğün stresi çok zor gerçekten insan gerçek duygularını anlayamıyor. ailede 15 yıldır tek ben vardım kardeşlerim evlenip gitmişti. herkes bana çok bağlıydı bende onlara öyleydim. çok sevsen bile o aralar çok garip duygular yaşanıyor.

evlenmişsin sanırm.mutluluklar

evet teşekkür ederim çok saolun :)

Mutluluklar:46::46:
Şimdii nasılsınnnn pekiiii, nassıı gidiyor ewlilikkk :23:

:123::123::123::123::123::123::123:

teşekkür ederim :16: güzel çok şükür şuan insan alıştıkça daha çok bağlanıyor. evlilik gerçekten çok farklı ilk hafta balayındayken de alışamadım ben hep ağlamak geliyodu içimden annemi özlüyodum ama sonra dönüpte annemi görünce geçti şimdi eşimden başka bişey düşünemez oldum. nişanlılığın son günleri de anı olarak kaldı yaşanması gerekiyomuş yaşandı diye düşünüyorum :9:

Back
X