düğüne iki hafta kala olacak işmi?

Anladım o zaman yorum yapmıyım daha fazla hiç anlayamadığım bi konu üzerinde kimseyi yyönlendirip birşey söyleyemem sonuçta :)

tabikide yorum yapabilirsin bu hakkı kimse senin elinden alamaz tatlım ama konu sahibi zaten yeterince telaşlı ve zor bir süreçte ilerde bu aşamaya sende geldiğinde anlıycaksın ne demek istediğimi :)

tabikide yorum yapabilirsin bu hakkı kimse senin elinden alamaz tatlım ama konu sahibi zaten yeterince telaşlı ve zor bir süreçte ilerde bu aşamaya sende geldiğinde anlıycaksın ne demek istediğimi :)

Yani yorum yapmamam daha doğru olur demek istedim sonuçta yaşamadığım şeyler yorum yapmak bilen birisi açısından daha doğru olur . Ama bence herkes de olmuyordur böyle nebiliym ablam da hiç olmamıştı mesela . Ablam bana herşeyini anlatırdı zaten aynı odada kalıyorduk o evlenmeden önce geceleri hep 2-3 saat sohbet ederdik bilirdim dertlerini ne hissettiklerini falan aramzda 8 yaş var ama yine anlaşıyorduk . O 24 yaşndaydı ben ise 16 idim o zaman ablam evlenirken yani :)

Yani yorum yapmamam daha doğru olur demek istedim sonuçta yaşamadığım şeyler yorum yapmak bilen birisi açısından daha doğru olur . Ama bence herkes de olmuyordur böyle nebiliym ablam da hiç olmamıştı mesela . Ablam bana herşeyini anlatırdı zaten aynı odada kalıyorduk o evlenmeden önce geceleri hep 2-3 saat sohbet ederdik bilirdim dertlerini ne hissettiklerini falan aramzda 8 yaş var ama yine anlaşıyorduk . O 24 yaşndaydı ben ise 16 idim o zaman ablam evlenirken yani :)

anladımm.. tabikide herkeste olacak diye bir durum söz konusu değil ancak çoğu genç kızda olur..

düğün stresinden dolayı bence hem sevdiğine kavuşacaksın hemde çok sevdiğin ailenden ayrılıcaksın umarım düğün gününe kadar geçer

Canımm yine mesaj kutusu dolu diyo :) sil şunları yaa engel oluyo sohbetimize .:9:

Stresden bence de.. kendini fazla sorgulama. Hersey olacagna varir ..

Düğün karmaşasından mümkündür canım soğuman.
Ben de yaşamıştım, bizim sorunlar da baya vardı aileler arasında. Ömrüm gitmişti...
Bence tartışmaları çok uzatmayın, birbirinize pişman olacağınız şeyler söylememeye çalışın.
Düğüne kadar gerilmemeye çalışın :10:
Mutluluklar dilerim ...

Son düzenleme:
benim düğünüm yakınken bırak günleri saati sayıyordum
bana bu durum normal gelmedi
evet bir burukluk oluyor ama hiç hatırlamıyorum ben gelmese görmesem dediğimi

bana eş adayınıza aşık değilmişsiniz gibi geldi. o yüzden doğru mu yapıyorum diye sorguluyorsunuz. belki bugüne kadar düşünmediğiniz şeyleri düğün yaklaştıkça ilk defa düşünmeye başladınız.

tabiki bunlar benim fikrim. siz daha iyi bilirsiniz.

öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim.

Aşık mısın?..........
evet tabiki aşığım, mesela kavga edince ben asla normale dönemeyen biriyim kolay kolay eski neşemi kazanamam ama onla öyle değilim ona bi kez bakınca bile bütün sinirim geçebiliyor. aslında aşktan öte benimkisi bunu hissedebiliyorum. ama yinede insan stres olduğu zaman en sevdiğini bile uzaklaştırmak isteyebiliyor işte...

benim düğünüm yakınken bırak günleri saati sayıyordum
bana bu durum normal gelmedi
evet bir burukluk oluyor ama hiç hatırlamıyorum ben gelmese görmesem dediğimi

doğrudur herkeste farklı yaşanır stres...

bana eş adayınıza aşık değilmişsiniz gibi geldi. o yüzden doğru mu yapıyorum diye sorguluyorsunuz. belki bugüne kadar düşünmediğiniz şeyleri düğün yaklaştıkça ilk defa düşünmeye başladınız.

tabiki bunlar benim fikrim. siz daha iyi bilirsiniz.
ben zaten karakter itibari ile körkütük aşık olabilecek bi insan değilim. her zaman mantığımı dinlerim her durumda. bu hayatımda ilk kez oldu ilk kez birini evlenecek kadar çok sevdim gece gündüz onunla olmak istedim.aşkımdan sevgimden benim bi şüphem yok belki stresten dolayı yazdıklarım sizi böyle düşündürmüş olabilir ...

Şimdi erkek tarafının yapması gereken çoğu şey kayınpederinin cebinden çıkacağı için kendi istediklerini yapmak isterler, sorma gereği duymayabilirler. Beğendiğini alırlar belki, ama çok para verdik diye surat asabilirler. Bunların olması herkesi huzursuz eder açıkçası, içine sineni, beğendiğini almak ister her insan. Babamın yanında çalışıyorum ben, düzenli bir gelirim yok, verdiği asgari ücrete bile tekabül etmiyor ama onunla bile birşeyleri yapayım ki, sonradan dağ gibi olmasın, daha az eksiğim olsun diyorum.:50:

Keşke nişanlın biraz para biriktirseymiş, bazı aileler böyle oluyor işte, keseler ortaktı aldığı parayı bize verdi diye düşünmüyo, parayı alırken seni ben evlendiricem diyor ama, aldıktan sonra o gün gelince herşeyin en cuzisini almaya çalışıp en az masrafla nasıl yırtarız diye düşünüyorlar maalesef.. :ssz:

yok canım o konuda en ufak laf edemem ne istediysem alındı kimse karışmadı herşeyimi kendim alıyomuş gibi rahat rahat seçtik aileler sadece ödeme noktasında devreye girdi. ama sana katılıyorum smuwiLa mutlaka eksiklerini şimdiden tamamla canım. sonra çoook zor oluyor

cok teşekkür ederim cevabın için. bende ona bağlıyorum. çünkü hep aglamak geliyo içimden hep gözlerim doluyo evimden ailemden odamdan ayrılacak olmak zoruma gidiyo evlenmesem kalsam hep onlarla diyorum bazen.

kesinlikle evinden,ailenden uzaklaşacağın için benim daha var düğünüme ama senden farksız değilim:(

benimde aralıkta düğünüm var inşaalllah. tam tersi günleri sayar hale geldim ben hemen kavuşmak istiyorum sevdiceğime. bizde haftanın 4-5 günü görüşüyoruz ve yetmiyor. yinede çok ama çok özlüyorum onu. iş çıkısı bile gelip alıyor beni .
çok uzağa gitmiyorum ben ondan mı ki acep. anneme çok yakın evim :)

Merak etme geçicek. Çok normal bunlar. Düğün hazırlıkları stres falan derken birbirinden nefret edecek seviyeye bile geliyorsun. Bir sürü anlaşmazlık oluyor falan. Çünkü her iki tarafta kendi ailesinin isteklerini gerçekleştirmeye çalışıyor, arada siz kalıyorsunuz. Bir düğün bitsin ve oh diyin. Sonra herşey eskisi gibi, hatta daha da güzel olacak:1:

benimde aralıkta düğünüm var inşaalllah. tam tersi günleri sayar hale geldim ben hemen kavuşmak istiyorum sevdiceğime. bizde haftanın 4-5 günü görüşüyoruz ve yetmiyor. yinede çok ama çok özlüyorum onu. iş çıkısı bile gelip alıyor beni .
çok uzağa gitmiyorum ben ondan mı ki acep. anneme çok yakın evim :)
ne güzel bende 1 ay önce öyleydim umarım düğüne 1-2 hafta kalada böyle olursun canım :16: o sebepte olabilir ben başka bir şehire gidiyorum

Merak etme geçicek. Çok normal bunlar. Düğün hazırlıkları stres falan derken birbirinden nefret edecek seviyeye bile geliyorsun. Bir sürü anlaşmazlık oluyor falan. Çünkü her iki tarafta kendi ailesinin isteklerini gerçekleştirmeye çalışıyor, arada siz kalıyorsunuz. Bir düğün bitsin ve oh diyin. Sonra herşey eskisi gibi, hatta daha da güzel olacak:1:

bende öyle düşünüyorum mesela şimdiden düğün bitsin de bi an önce balayına gidip onla başbaşa kalıp bütün yorgunluğu atmak için can atıyorum...

Bence senin sinirlerin bozulmuş, ya da çok gerilmişsin patlamaya yer arıyorsun.
Düğün telaşı seni bu hale getirmiş olabilir.
Sanırım geçici bir durumdur bu.
Evlilik ve gelecek kaygısı kolay değil.
Bu adamın ömür boyu eşi olacaksın, ileride çocuklarınız olacak vb... bu düşünceler mi seni gerdi acaba?
Malum çok kolay alınan kararlar değiller bunlar.

Bence senin sinirlerin bozulmuş, ya da çok gerilmişsin patlamaya yer arıyorsun.
Düğün telaşı seni bu hale getirmiş olabilir.
Sanırım geçici bir durumdur bu.
Evlilik ve gelecek kaygısı kolay değil.
Bu adamın ömür boyu eşi olacaksın, ileride çocuklarınız olacak vb... bu düşünceler mi seni gerdi acaba?
Malum çok kolay alınan kararlar değiller bunlar.

evet aynen...
hep el bebek gül bebek alıştırıldık, yemek yapmayı bilmem , şimdiye kadar okul vardı okul bitti işe başladım hiç böyle sorumluluk almadım ama bikaç aydır bütün sorumluluk benim omzumda ve bi erkeğin sorumluluğu da var...bir de aileler girdi işin içine. uzun zamandır dostlarımla oturup birşeyler içemedim zaman bulamıyorum zaman bulsam kısıtlanıyorum. eski hayatımdan kopacak olmamın getirdiği bi duygu değişimi belkide...

2 hafta sonra düğünüm var ve 2 gündür acaip bi soğukluk yaşıyorum. seviyorum ama söyleyesim bile gelmiyo. keşke biraz aramasa gelmese görmesem diyorum. cok çaresizim ne kadar zormuş karşındakinde bi hata olsa da yapsan neyse ama böyle hiç sebepsiz soğumak belli edememek zorla yürütmek çok tuhaf :5:...

valla canım hiç üzülme aynılarını hatta daha beterlerini ben düğüne 2 ay kala yaşamaya başlamıştım ayrılmak bile istemiştim hepsi ailemden ayrılacağım die korkumdanmiş meğer şimdi düzeldim:):)

Back
X