Dügüne ramak kala, terk edildim...

Boş verin ne arayın ne sorun. Onla evlenseniz de yapamazdınız demek ki çünki insan değil. Ucuz atlatmışsınız.

Madem o sizi engellememiş, silmemiş siz yapın bunu. En güzel cevap bu olacaktır. Şu süreçte kendinizi iyi hissettirecek bir şeyler yapın. Zor ama imkansız değil. İyi ki kurtulmuşsun bu insandan. Böyle düşünün.

Muhtemelen baskasi vardi ve onunla ayrilmisti o donemde sizinle evlilik vs konustu birden baristilar belki o gece de onunlaydi ve aranmaktan rahatsiz oldu.
Ihtimal tabii ama neden olmasin
Mesaj falanda yazmayin bosverin gitsin
yok, is sikintisi yasiyordu. serbest meslekli. morali bozukmus ve vurmus kafayi yatmis..

yok zannetmem birsey duydugunu. guya eski eside boyle yapmis ve benim bu hareketim onu korkulastirmis..
Yalan. Başından beri niyeti evlenmek değildi. Tek arzusu sizi tavlayıp, sömürmekti. Belki de siz 2. Kadındınız ve diğer kadın seçildi bilemeyiz. Başınıza bir bela gelmiş kurtulmuşsunuz diye bakın. İçiniz ferahlık dolsun çünkü siz büyük bir beladan, karanlıktan, hastalıktan kurtuldunuz. Şükredin.

inan bilmiyorum. baskalarina demis. ayni seyler olacak hissine kapildim gibi cumleler demis araci olan kisilere.
Böyle bir korkusu olabilir. Mesele sizden nasıl ayrıldığı değil mi? Korktuysa bunu size açsın adam gibi ayrılsın. Yanlış yere odaklanıyorsunuz. Korkması adamı masum yapmıyor. Şerefsiz, karaktersiz, vicdansız bir adam kendisi. Bunu hiçbir şey değiştirmez. İnsan iki eli kanda olsa böyle şerefsizlik yapmaz.

Bazen en iyi şey tepkisizliktir canı sağolsun de geç ne adını an ne lafını yap karmaya bırak herkes etiğini bulur. Herzaman su akar yolunu bulur.

Back
X