- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.966
- 298
- 31
- Konu Sahibi Esilayagmur
Erkekleri hiç tanımıyorsunuzbaskasi yok, zannetmem... yuzukleri almisti, icini yazdirmisti cunku.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkekleri hiç tanımıyorsunuzbaskasi yok, zannetmem... yuzukleri almisti, icini yazdirmisti cunku.
yok, is sikintisi yasiyordu. serbest meslekli. morali bozukmus ve vurmus kafayi yatmis..Muhtemelen baskasi vardi ve onunla ayrilmisti o donemde sizinle evlilik vs konustu birden baristilar belki o gece de onunlaydi ve aranmaktan rahatsiz oldu.
Ihtimal tabii ama neden olmasin
Mesaj falanda yazmayin bosverin gitsin
Mmesaj yazmayin. Çünkü o size yazacak. Yazinca bana haber verin lütfen.ona bir mesaj yazsam mi okkalica? benim numarami silmemiste engellememis.
Bunların hepsi bahane emin olun. İnsan sevdiğini bu şekilde bu kadar saat habersiz bırakmaz. Ve eline koz geçmişçesine hemen ayrılığı ortaya sürmez.yok, is sikintisi yasiyordu. serbest meslekli. morali bozukmus ve vurmus kafayi yatmis..
Yazmayın bence hatta yokmuş hiç olmamış gibi davranın numarasını da silinona bir mesaj yazsam mi okkalica? benim numarami silmemiste engellememis.
Hahaha güldüm sabah sabah. Çok şekersiniz. Yazınca bna haber verin diyorsunuz. HahshahaMmesaj yazmayin. Çünkü o size yazacak. Yazinca bana haber verin lütfen.
Geçmiş olsun.
Mesajlarına karşılık vermediğinde daha çok yiyecek o yüzden hiç bulaşmaama icim icimi yiyor.
Yalan. Başından beri niyeti evlenmek değildi. Tek arzusu sizi tavlayıp, sömürmekti. Belki de siz 2. Kadındınız ve diğer kadın seçildi bilemeyiz. Başınıza bir bela gelmiş kurtulmuşsunuz diye bakın. İçiniz ferahlık dolsun çünkü siz büyük bir beladan, karanlıktan, hastalıktan kurtuldunuz. Şükredin.yok zannetmem birsey duydugunu. guya eski eside boyle yapmis ve benim bu hareketim onu korkulastirmis..
Böyle bir korkusu olabilir. Mesele sizden nasıl ayrıldığı değil mi? Korktuysa bunu size açsın adam gibi ayrılsın. Yanlış yere odaklanıyorsunuz. Korkması adamı masum yapmıyor. Şerefsiz, karaktersiz, vicdansız bir adam kendisi. Bunu hiçbir şey değiştirmez. İnsan iki eli kanda olsa böyle şerefsizlik yapmaz.inan bilmiyorum. baskalarina demis. ayni seyler olacak hissine kapildim gibi cumleler demis araci olan kisilere.
DeğişmezHahaha güldüm sabah sabah. Çok şekersiniz. Yazınca bna haber verin diyorsunuz. Hahshaha
Simdi bugun tam bir hafta oldu. Bizi tanistiran ablalara da demis: olmayacaginin farkina vardim.