Dügüne ramak kala, terk edildim...

Bir kızınız varmış. Önceliğiniz kızınız olmalı. Bu adama kızınızı nasıl emanet edecektiniz. Bundan ne koca olur ne baba. Olmamış zaten. 2 kere boşanmış.
Böyle dengesiz ne istediğini bilmeyen adam çok. 20 yıllık karısını hiçbir açıklama yapmadan terkedenler var. Ortada ciddi bir şey yok siz havaya girmişsiniz diyenlere katılmıyorum. Yüzük bile alınmış ben olsam ben de ciddiye alırdım. Aracının da bir suçu yok. Onlar ne yapsın kim kimi tanıyabilir ki. Bu yüzden kimse kimseye aracı olmuyor artık.
Eğer size hiç mesaj yazmamış olsa arayın derdim ama adam son sözü söylemiş. Artık ne arayın ne sorun.
Belanın kıyısından döndünüz belki de. Birkaç hafta önce bir haber vardı. Doktor kadın çocuğu da var. Evleniyor biriyle. Adam oğluna işkence yapıyor kadını da öldürüyor. Bunlar çok uç örnekler değil. Hergün yaşanan şeyler. Dengesizini geçtim sapığı manyağı kol geziyor etrafta.dikkatli olmak lazım.

Bi tanesi de aldatılmasa şaşarım zaten.

Hep aynı hep...Mesajlaşmalarını yakaladım derler..Kardeşim ne kadınlarmış ya bu boşanan erkeklerin karıları, hep başka erkeklerle mesajlaşan tipler allah allah ya...
Bir de şey var ; hiç para karşılığı biriyle oldun mu sorusuna her zaman tek cevap vardır o da evet 1 kere denedim ama iğrendim...
Bırakın allah aşkına ya..

Icimi dokmeye o kadar ihtiyacim var ki. Ben, 6 yaslarinda bir kizi olan bosanmis bir bayanim. Bosanali 4 sene oldu. Meslek sahibiyim. Beni arkadaslarim bir bey ile tanistirdilar, bastan istememistim ama sans vermek istedim ve tanistik. Kendisi yoksul ulkelere hizmet eden biri. Ben de ayni sekilde, gonullu olarak hizmet eden biriyim. Bu bey benim ismimi duymus ve bu ablalara beni defalarca soyleyip tanismak istedigini soylemis. Hatta haftalarca aylarca tanistirin tanistirin diyip durmus.

Velhasil, tanistik ve konusmaya basladik. Hersey hizli ve guzel gelismisti. Gunde nerdeyse yuz defa arayip soruyorduk birbirimizi. Surekli beni sevdigini dile getiriyordu. Duygularimiz birbirimize yogundu ve evlenmeye karar verdik. Elbisemi aldi, cicegimi yaptirdim, nikah sekerlerini yaptirdim, fotografciyi ayarlamistim..

Bu bey, is geregi surekli arabada gezen biri. Ve gecen hafta nerdeyse 12 saat boyunca kendisinden haber alamadim. Tek basina yasayan biri, ailesi Turkiyeye temelli donmus. Neyse, aramalarima cevap vermedi, mesajlarima donmedi ve gece yarisi, ailesinden birini aradim, endiselendigim ve korktugum icin. Herkes bunu arayinca sok mu oldu bilmiyorum, birden gece yarisi bana su mesaji atti: Beni bir daha arama. Ben tabiki sok oldum, bu kadar deger verdim, endiselendim, bu mu?

O gunden bugune ne bir aciklama yapti, ne de aradi ne de mesaj yazdi. Hicbirsey. Hic anlam veremedim.

Ya ben mi cok uzerine gittim? Siz olsaydiniz napardiniz? Ben o geceden sonra ona mesaj yazdim, endiselendigimi falan. Okudu ama geri donmedi.

Simdi bugun tam bir hafta oldu. Bizi tanistiran ablalara da demis: olmayacaginin farkina vardim.
kesin eski sevgilisiyle barıstı belli

Icimi dokmeye o kadar ihtiyacim var ki. Ben, 6 yaslarinda bir kizi olan bosanmis bir bayanim. Bosanali 4 sene oldu. Meslek sahibiyim. Beni arkadaslarim bir bey ile tanistirdilar, bastan istememistim ama sans vermek istedim ve tanistik. Kendisi yoksul ulkelere hizmet eden biri. Ben de ayni sekilde, gonullu olarak hizmet eden biriyim. Bu bey benim ismimi duymus ve bu ablalara beni defalarca soyleyip tanismak istedigini soylemis. Hatta haftalarca aylarca tanistirin tanistirin diyip durmus.

Velhasil, tanistik ve konusmaya basladik. Hersey hizli ve guzel gelismisti. Gunde nerdeyse yuz defa arayip soruyorduk birbirimizi. Surekli beni sevdigini dile getiriyordu. Duygularimiz birbirimize yogundu ve evlenmeye karar verdik. Elbisemi aldi, cicegimi yaptirdim, nikah sekerlerini yaptirdim, fotografciyi ayarlamistim..

Bu bey, is geregi surekli arabada gezen biri. Ve gecen hafta nerdeyse 12 saat boyunca kendisinden haber alamadim. Tek basina yasayan biri, ailesi Turkiyeye temelli donmus. Neyse, aramalarima cevap vermedi, mesajlarima donmedi ve gece yarisi, ailesinden birini aradim, endiselendigim ve korktugum icin. Herkes bunu arayinca sok mu oldu bilmiyorum, birden gece yarisi bana su mesaji atti: Beni bir daha arama. Ben tabiki sok oldum, bu kadar deger verdim, endiselendim, bu mu?

O gunden bugune ne bir aciklama yapti, ne de aradi ne de mesaj yazdi. Hicbirsey. Hic anlam veremedim.

Ya ben mi cok uzerine gittim? Siz olsaydiniz napardiniz? Ben o geceden sonra ona mesaj yazdim, endiselendigimi falan. Okudu ama geri donmedi.

Simdi bugun tam bir hafta oldu. Bizi tanistiran ablalara da demis: olmayacaginin farkina vardim.
Yol yakınken dönmüşsünüz vardır bir hayır. ne bencil insanlar var size bunu yapanın yüzü gülmez .

12 saat haber alamayınca yakınlarına ulaşmak falan bana tuhaf geldi kusura bakmayın
Üstüne çok mu gittiniz ?
Yani çok mu arıyordunuz falan
Adamı bu mu itti bilmiyorum
Şu aşamada tak siye kesmesi başka biri mi var sorusunu akıla getiriyor
Çocuk oyuncağı mı bu?
Çıkıp söyleseydi böyle böyle oldu diye
Erkeklerin huyu bu
Bir açıklama yapmadan giderler
En iğrenç şey işte
Ben olsam beni bu şekilde bırakan birine asla birşey yazmazdım..

yok ailesi ile tanismamistim
Arkadasım sen nikah şekeri falan demişsin de
Bu adam seni aileyle bile tanıştırmamış ki
Kaldı ki bu bile zatwn ölçütü olamaz ciddiyetin
Bunu yapmayan adam için fotocu falan ayarlamalar kendi kendine gelin güvey olmuşsun gibi geldi.
Elalemin adamı için bu kadar çaba
Gereksiz
Bi daha bence bu adamla muhatap olma

ondan haber alamdigimda surekli aramam ve ailesinden birilerini aramam ona ne oldu diye

İyi de adam zaten sen aramadan once kaybolmus, onun için aradın...nasıl oluyor da bundan dolayı gidiyor...tamamen bahane ya...
Bence biriyle küsmüştü, kendini iyi hissetmek ve ego tamiri için senle baya iyi zaman geçirdi, barısınca da gitti hepsi bu...
Ama yüzük falan almak bu adamın gercekten hayatı oylesine aklına geldiği gibi yasadıgının göstergesi...seni tanıstıranlara soylemelisin..

Peki ailesiyle tanıstın mı?

Adam sorunluymus
Normal olani karsina alir konusursun olmayacak diye ama bu resmen ortada bırakmış
Bu tipler de yeni turedi yaa kendiliğinden ortadan kaybolup.karsidaki bittigini anlasin istiyorlar havada kalan seyin nesi bitmis anlamam mumkun değil
Bana göre yasi kac olursa olsun bunlar olgunlasamadigini gösteren ergence tavırlar

Kardeşim madem ilişkiyi bitirmek istiyorsun al karşına söyle değil mi? Sapık gibi adama dadanacak değilsiniz. Bütün gün telefonlara çıkmamak sonra da saçma sapan bir mesaj atmak nedir? Sağda solda ortak insana ''bu ilişkinin olmayacağı belliydi'' demek yerine muhattabına söyle. Bu adam sizinle tekrar temasa geçerse okkalı bir cevap verin. Şimdi mesaj atar saydırırsanız adamın egosunu okşarsınız. Sağda solda ''yediremedi'' gibisinden konuşur. Adam bir şekilde sizinle irtibata geçer gibi geliyor bana.

Kardeşim madem ilişkiyi bitirmek istiyorsun al karşına söyle değil mi? Sapık gibi adama dadanacak değilsiniz. Bütün gün telefonlara çıkmamak sonra da saçma sapan bir mesaj atmak nedir? Sağda solda ortak insana ''bu ilişkinin olmayacağı belliydi'' demek yerine muhattabına söyle. Bu adam sizinle tekrar temasa geçerse okkalı bir cevap verin. Şimdi mesaj atar saydırırsanız adamın egosunu okşarsınız. Sağda solda ''yediremedi'' gibisinden konuşur. Adam bir şekilde sizinle irtibata geçer gibi geliyor bana.

sonrada sey demis: kizinin uzulmesini istemiyorum. bu ne demek ya? Simdi de beni engellemis.

Adam sorunluymus
Normal olani karsina alir konusursun olmayacak diye ama bu resmen ortada bırakmış
Bu tipler de yeni turedi yaa kendiliğinden ortadan kaybolup.karsidaki bittigini anlasin istiyorlar havada kalan seyin nesi bitmis anlamam mumkun değil
Bana göre yasi kac olursa olsun bunlar olgunlasamadigini gösteren ergence tavırlar
kalitesizmis bunu anladim. zaten bu saatten sonra da arayip aciklama yapmaz..

Back
X