Dügüne ramak kala, terk edildim...

ona bir mesaj yazsam mi okkalica? benim numarami silmemiste engellememis.
Bence uzun uzun mesaj yazma sadece keşke başkasına söylediğini yüzüme söyleyecek cesaretin olsaydı , böyle hem seni hem beni ock küçük düşürücü oldu gibi tek cümlelik birşey yaz ve asla da cvp yazma bundan sonra.
Çok uzun ders verici msjlar onun egosunu daha da sisirir.
Bu arada kendin için de şöyle düşün evlenince bu şekilde devam edemezdi , haber alamamazlik diye bişey yok , sende böyle bir davranışla karşılaşınca pat.diye bosanamayacaktin bu nedenle önceden anlaşılması iyi olmuş

Düğüne ramak kala deyince bende sandım epey düğün hazırlıkları yapıldı. Davetiyeler akrabalara verildi, salon tutuldu, gelinlik alındı filan.
siz ailesiyle tanışmamışsınız anladığım kadarıyla. Muhtemelen ailesi istemedi. Ya da beyfendi sizle dalga geçti. İş ciddiye binince kaçtı.
yok ailesi ile tanismamistim

guncelleme:

gecenlerde ailesinin evinde uzunca dugumler atilmis bir ip bulunmus. gondermisti resmini.. bilmem kactane dugumler vardi.

numarasin sildim, benim whatsapptan profilimi goremez zaten ordan anlar artik. cok uzgun ve saskinim. ama dediginiz gibi zarardan beni Allah kurtardi. cok dusundurucu birsey. bir haftadir neden nicin diye kendi kendime sorup duruyorum. ortada gercekten bir durum da yok. baska nisanlisi yok, sadece korktu ve kacti. sorumlulugu alamadi. maddi sikinti da cekiyor. serbest meslekli ve is baglayamadi.

Adamın ayrıldığı biri vardır geçen hafta barışmıştır. Ayrılma bahanesi olarak ta o gün çok aramanızı göstermis.

Şerefsizin önde gideniymiş. Böyle kişilere uyuz oluyorum. Bir açıklama yapsa boynuna mı yapışacaksın hiçbir şey olmamış gibi uzaklaşmış. Bak böyle böyle olmadı, yapamıcam dese çok mu zor ?
Sen de hiçbir şey yazma. Bunlara tek bir karakter bile fazla .

Şerefsizin önde gideniymiş. Böyle kişilere uyuz oluyorum. Bir açıklama yapsa boynuna mı yapışacaksın hiçbir şey olmamış gibi uzaklaşmış. Bak böyle böyle olmadı, yapamıcam dese çok mu zor ?
O küçük beyniyle kadının aramasını bahane göstermiş. Çünkü kaçıyor. Yüzyüze gelecek cesareti yok. Haklısınız adam tam bir şerefsiz.

yazmadim zaten. yazmicam da. ama oyle kin nefret ofke doluyum ki ona.. cok zamansiz anlamsiz buldum gidisini... sadece beni bir daha arama mesajiyla kalakaldim..

Icimi dokmeye o kadar ihtiyacim var ki. Ben, 6 yaslarinda bir kizi olan bosanmis bir bayanim. Bosanali 4 sene oldu. Meslek sahibiyim. Beni arkadaslarim bir bey ile tanistirdilar, bastan istememistim ama sans vermek istedim ve tanistik. Kendisi yoksul ulkelere hizmet eden biri. Ben de ayni sekilde, gonullu olarak hizmet eden biriyim. Bu bey benim ismimi duymus ve bu ablalara beni defalarca soyleyip tanismak istedigini soylemis. Hatta haftalarca aylarca tanistirin tanistirin diyip durmus.

Velhasil, tanistik ve konusmaya basladik. Hersey hizli ve guzel gelismisti. Gunde nerdeyse yuz defa arayip soruyorduk birbirimizi. Surekli beni sevdigini dile getiriyordu. Duygularimiz birbirimize yogundu ve evlenmeye karar verdik. Elbisemi aldi, cicegimi yaptirdim, nikah sekerlerini yaptirdim, fotografciyi ayarlamistim..

Bu bey, is geregi surekli arabada gezen biri. Ve gecen hafta nerdeyse 12 saat boyunca kendisinden haber alamadim. Tek basina yasayan biri, ailesi Turkiyeye temelli donmus. Neyse, aramalarima cevap vermedi, mesajlarima donmedi ve gece yarisi, ailesinden birini aradim, endiselendigim ve korktugum icin. Herkes bunu arayinca sok mu oldu bilmiyorum, birden gece yarisi bana su mesaji atti: Beni bir daha arama. Ben tabiki sok oldum, bu kadar deger verdim, endiselendim, bu mu?

O gunden bugune ne bir aciklama yapti, ne de aradi ne de mesaj yazdi. Hicbirsey. Hic anlam veremedim.

Ya ben mi cok uzerine gittim? Siz olsaydiniz napardiniz? Ben o geceden sonra ona mesaj yazdim, endiselendigimi falan. Okudu ama geri donmedi.

Simdi bugun tam bir hafta oldu. Bizi tanistiran ablalara da demis: olmayacaginin farkina vardim.
Eski karısına döndü diye geçti içimden, nedense..

yazmadim zaten. yazmicam da. ama oyle kin nefret ofke doluyum ki ona.. cok zamansiz anlamsiz buldum gidisini... sadece beni bir daha arama mesajiyla kalakaldim..
Adamın hayatında biri var çok net. Bir gün yalnız kalınca arar. Serefsizden ne köy olur ne de kasaba.

Back
X