bılmıyorum canım ınan bılmıyorum .20 dakıka aramızdakı mesafe..çiftçilik yapıyor ailesı tamam işlerı yoğun ama şimdi bıttı sayılır işlerı bıze tanışma isteme söz ve nişan öncesi zorunlu olarak geldı bşka yok.kı nişanlım merkezde yaşıyor oğlunada gelmıyor kızı da geldığınde gelıyor sözde oğlunun işerini yapıcakmış o arada bıle anneme gıdıp 30 dakıka oturamaz mı ...nişanlımın babaannesıde nişanlıma oğlum annen nıye böyle yapıyor ayıp değil mi insanlar emrak edıyordur dıyor ama k.valıdeye laf enlatılmıyor...
Valla ben ufak tefek pürüzler haricinde çok sıkıntı görmüyorum, ben görmüyorum annem çok şey görüyor ama ben görmemezlikten geliyorum sanırım biraz polyanacılık oynuyorum umarım kabak sonunda bana patlamaz...
Benim kayınpederim herşeyinizi ben yapıcam dedi maalesefki bizim birşey yapmamıza izin vermiyo durum böyle olunca elinkolun bağlanıyo keyiflerini bekliyorsun işte bu durumda annem devreye giriyo haklı olarak..neden hala ev tutmadılar, neden mobilyaları almadılar, neden şöyle neden böyle,,Sonra benim polyanam devreye giriyor e işte daha erken mobilyalarda ev tutulunca falan vs vs.
Bizim dünürler arasında ilk zamanlar biraz inatlaşma olduğu için pek paslaşma yok aramaz sormazlar gerçi kayınvalidemin yapısı gereği de uzak tutar kendini herşeyden..Nişanlımın evinede 1 sene içinde en fazla 3 kez gitmişimdir gerek duymam yani gitsemde başlarına koyarlar gitmemi çok ister ama ben bu sefer uzat tutmayı seçiyorum kendimden özellikle işte böyle düşe kalka gidiyoruz bakalım nefret ettiğim kimse yok çok şükür sorun etsem edecek sorun çokta ben etmiyorum ne hikmetse...İnanamadığım bir dinginlik var üzerimde ara ara essede yine sindiriyorum...Son 2 ay 1 hafta 3 gün ozamana kadar itekleye itekleye varırız inşallah
cnm bazı aileler böyle ablamın eski nişanlısının aileside böyleydi annem ameliyat olduğunda bile gelip gitmediler işleri çok yoğunmuş uzakmış falan filan bir saatlik yolu gelip gidemediler annem rahmetli oldu ona bile gelmediler (yazık anacığım dünürlük nedir bilemeden gitti oysaki o kadar hak ediyordu ki) ee en sonun da ne oldu 8 senelik ilişki bitti.
Nişanlınızla mutluysanız, nişanlınızın karakterine güveniyorsanız hiç dert etmeyin bu saydığınız konuları.
Kötülük olmadığı sürece önemsenmeyecek durumlar bunlar.
İnsanda biraz kendi mutluluğunu bozuyor bence böyle olumsuz düşüncelerle.
Biraz mutluluğa izin vermek lazım.
Etrafı dinleyip, okuduklarınızdan etkilenmeyin.
Hayat çok kısa..
canm pekı sız sureklı gıdıp gelıyomusunuz?
anlamadım canım .eğer bızım onlara gıtmemızden bahsedıyorsanız kvalıdem bızı hıç davet etmedığınden hıç gitmedık onalra
mesela abımın nişanlılığında aileler arkad gıbıydı ve hala öyle.bızde kız tarafı el üstünde tutulur..
hmm anladım evet onu kastettım. yani bu durumda sız davet edıyosunuz onlar gelmıyor mu?
onların hep işi varıdr yoğundurlar.artık bende gelın buyrun bıze demıyorum 2 haftadır acıkca....annemlerde rahat artık onalrda takmıyor ya da bana caktırmıyorlar
hmm anladım canm. evlenınce mutlu olun da gerısı bos bence takmamaya calısın.
bence erkek ailesi değişiyor nişandan sonra aynı sorunu bende yaşıyorum çünkü kayınvalidemin dediği laf kulaklarımda çınlıyor hala kına için abiye alamam boğazıma kadar borca bulandım nişanda aldığımı giyiver hemde annemin yanında dedi bunu ya bunu bir söyleme şekli edebi vardır kızım kusura bakma alacak durumum yok nişandaki elbiseni giyebilir misin dese tamam derim ve kim ne derse desin her erkek anası gelini kıskanıyor
düğüne az bir süre kaldı iyice gerildik bu stres fena yapıyor insanı sonumuz hayır olsun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?