düğüne ramak kala

haklısın cnm.. Allahım doğru yoldan şaşırtmasın bizleri.. şuan canımın acısı çok derin sağlıklı kararlar alamıyorum.. nişanlımlada hiç konuşmadım.. bu saatten sonra adım atacak kişi o benim için..

Bu ne tezatlık siz buna gerçekten inanıyor musunuz?
Nişanlımı çok seviyorum o da beni çok seviyor biliyorum.
Biz bir gün uzakta duramayız en şiddetli zamanlarda bile birbirimize sarıldık.
Bunlara hala inanıyor musunuz yoksa inanmak mı istiyorsunuz?
Ağzını açıp şu terbiyesizliğe Annnee lütfen! bile diyememiş bir adam size koca olabilir mi?
Sizin haklarınızı savunabilir mi?

Bu olayı bu şekilde yutup bu evliliği yaparsanız çok pişman olacaksınız emin olun.
Giderken yüzünüze bile bakmamış ya!
Ben anasına babasına cahil der geçerim ama nişanlın için iyi düşünemem kusura bakma.
Gerçek bu..

Bu arada ben evliliğim daha 2 aylıkken eşimle büyük bir kavga etmiştim eşim yüzünden
olaya ailesini de dahil etmiştim öfkeyle.
Annemin ve onun gerizekalı kardeşinin yanında kocalığına laf ettim (haketmişti ama bana göre)
Kardeşi bana diklendi evlenmeseydin o zaman bilmem ne diye.
Benim eşim ağzını açıp kardeşine sus bile dememişti o olay benim evliliğime öyle büyük yara verdiki.
Benim haksız olduğum yerler vardı eşimin erkeklik gururunu incitcek laf etmişim bu yüzden
savunmadım diyor. Ama ben bunu hiç unutamadım.
aklıma geldikçe nefret ediyorum orada kardeşini susturmadı diye biliyor musun?
Senin ki hiç bir suçun yok yüzde yüz masumsun. Nasıl unutacaksın?

dedi zaten cnm benim.. çok yanlış konuşuyosunuz şuan benim kızım evde kalmadı dedi.

evet sakın muhatap olma.tavrın net olsun.

Valla bu kv gümbür gümbür geliyor.
Size rahat huzur vermeyecek tiplerden belli.

inanmak istiyorum haklısın

benim annem olsa aldıklarını ellerine verip gönderirdi
bu kadın ilerde sana huzur vermez,nişanlında ana kuzusu sanırım ağzını açıp 2 kelime laf etmemiş anasına.
iyi düşünüp karar ver,zor bir durum canım

Son düzenleme:

evet yaa yüzüne bakmamak ne demek.kız 2 laf konuştu diye.hangi devirde yaşıyoruz.

annemde bende bunu yapmayı çok istedik.. ama olan oldu artık..

Canım sen tabi seviyorsun, düğüne az kalmış,
belki çoğu eşyanızı aldınız ama
olması gereken ne biliyor musun
Bohçayı, yüzüğü gönderip, nişanı atmak.
Ortada bırakmak lafını yutturmak.
Bak o zaman nasıl paçaları tutuşuyor

canım herşey yapıldı alındı.. sadece davetiye nikah şekeri kalmıştı..Allah biliyor devam etmek hiç içimden gelmiyor.. çok iğrenç bir durum

canım buna cesareti yok.içinde bir umut var.bir açıklama bekliyor, bir sahiplenme bir özür.şu an göremiyor gerçeği

soyledıgın sozde hıc bısey yok ters ama ; keske söylemeseydınız sussaydınız..
Hayırlısı olsun bakalım nısanlınzıda pısırıkmıs.

canım buna cesareti yok.içinde bir umut var.bir açıklama bekliyor, bir sahiplenme bir özür.şu an göremiyor gerçeği

ne kadar da haklısın. bir açıklama bekliyorum bir umut var .. sahiplendiğini görmek istiyorum. yazarken bile ağlıyorum. o kadar yaraladı beni

ne arsız edepsiz insanlar var yahu .. huzur bozucu fesat kayınvalidelerden nefret ediyorum hayır ne geçiyor ellerine ..
düğüne bir ay kala yüzü ortaya çıkmış kayınvalidenin hakikaten..
nişanlına anlam veremedim nasıl susar sessiz kalır..
senin adına da çok üzüldüm inanki ben 1 hafta sonra 1 yıllık evli olacağım geçen sene bu zamanlardaki
stresimiz ve gerginliğimiz had safadaydı .. inan onu hatırladım şimdi..
sessiz kalmaya devam et evet çok zor biliyorum ama nişanlında bu aşamada sana sahip çıkıp çıkmayacağını
bir kez daha gösterecek .. şayet sessiz kalmazsa olumlu bir adım atarsa da kalbini dinle demek istiyorum(ki inşaAllah pişman olur)
evet kayınvaliden niyetini belli etti kötü biri ama eviniz ayrı
semtleriniz uzak ise belki aşkın ve verdiğin emeğin için birşeyler için mücadele edersin.. vazgeçmek kolay değil..

"seni ortada bırakırım" ne demek ya.... terbiyesiz kadın...
bu kadınla muhatap olacaksın, olmasan bile varlığı seni hep huzursuz edecek...
nişanlın ilk karmaşada kendini kurtarma derdine düşmüş sessiz ve pasif kalarak, üstelik belli ki o da utanmadan sana tavır yapıyor...
evlendikten sonra işler daha da değişecek, şimdi sahiplenmeyen adam o zaman bu kadın nasılsa benimle evli diyip iyice güvenecek kendine...
hakkında hayırlısı olsun ama iyi düşün, şimdi üzülürsün evet ama ileride daha fazla yara alıp çıkmakta var bu süreçten...
aklındaki soru işaretlerini hafife alma....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…