herşeyi kolayca unutup eskisi gibi olabileceğim bir konu değil cnmnişanlımın beni sevdiğini biliyorum bende seviyorum onu. gereğini kısa sürede yapacağım üzme kendini daha fazla dedi.ben seni kimseye ezdirecek biri değilim benimle ilgili böyle korkulara kapılma lütfen dedi. o evde ömrümü seninle geçiricem ben annme ve babamla değil dedi.. ama ben bahsettiğiniz koşullar sağlanmadan devam edemem. çok inciticiydi yaşananlar. ailem benim arkamda ben nişanı atsam tabiki her aile gibi üzülürler fakat asla bana sırt çevirip sorgulamazlar kararrımı.
bu yazıya niye cevap vermek istedim biliyormusun tam bir sene önce tam bu zamanlarda evlendim eşimle. düğünü 1 2 hafta vardı yoktu ayrılmaya karar verdim o da bende. tek sebebimiz aileler arasındaki uyum sorunuydu. eşim zor bir çocukluk ve gençlik dönemi geçirmiş. o nedenle bende tıpkı senin gibi nerde ne ucuzsa ne uygunsa onu yaptım. senin yanında bilezik konuşulmuş yine. bana almaya gittikleri bilezikleri ben düğünümde koluma takılınca gördüm. yine ses etmedim. seçtiğim istediğim eşyalar en uyduruk kıytırık şekilde geldi seçtiğim beyaz eşyalar bile istediğim şekilde gelmed. ben de eşimde ses çıkartamadık çünkü başımızda babamız yoktu ve sen de bir ben de birden fazla kaynana vardı çünkü annemizde yoktu.
bugün geldiğim noktayı söyleyim sana yaşadığım onca sinir krizleri yaşadığım eve adım atmama isteği,bir haftalık bebeğini kaybetme duygusu,eşinin baba tarafından nefret etme psikolog psikiyatri tedavisi ve ilaçlar...
benim psikolojim farklı bir aile kültürüne dayanamadı şimdi tutunacağım tek kolum da eşim kaldı. bütün bu süreç içinde ailesine karşı beni korumasaydı asla ayakta kalamazdım. hala yanındaysam onun sevgisinden ona olan güvenimden orda duruyorum. 1 sene içinde sindiremediğim çok şey oldu ama eşim hala her daim yanımda . yaptığım yanlışta da doğrudada. eğer sende şimdi ki nişanlının her zorluğunda seni her daim koruyacağını düşünüyorsan hiç düşünme aksini, ama eşinle ilgili tek bir şüphen varsa uzak dur. en dayanılmazı baş yastığındaki adamın bile sana sırtını dönmesi.
Allah yardımcın olsun...
Son düzenleme: