- Emoji Skoru
- 599
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi winnithepuu
-
Evet teşekkür ederim.Kendimi gayet iyi ifade ettiğimi düşündüğüm halde bir çok kullanıcı o parayla tatile gidin demiş ki hiç de fena fikir değil asla saçma bulmuyorum.Ama aynı şey değil işte.Benim demeye çalıştığım buydu.Yoksa elbette asıl amacım kendimi göstermek ya da organizasyonu göstermek değildi.Bana kalacak güzel anılardı.Herkes gayet güzel uygulaması mümkün fikirler vermiş düşünmekte fayda var.Bazı şeyler insanın içinde ukte kalır sizin de öyle olmuş. Bence durumlar da belli olduğu için en kısa sürede bir organizasyon yapın verin davetinizi içinizde kalmasın. Her düğün davetinde böyle hissetmemek için ben olsam bunu yapmaya çalışırdım. Gelenlerle kutlarsınız gelemeyenler de katılmaz ama siz hayalinizi gerçekleştirmiş olursunuz en azından.
Bence de, çok güzel bir fikir.Gol kenarinda bir yemek hafif canli muzik ucus ucus krem bir elbise ve fotografci bence sizi mutlu eder. Bu yaz mutlaka birseyler yapip bu konuyu asin. Bu arada en dogrusunu yapmissiniz.
Kızlar selam, ben mart-nisan tarihlerinde evlendim.Ama malum koronada her yer kapalıydı hâlâ ve ben nikâh yapmak zorunda kaldım.Oysa öncesinde gayet güzel,büyük ve şık bir salon tutmuştum çok nezihti.Ama o dönem nişanlım bayram sonrasına ertelemek istemedi.Ailesi de ertelemeye yanaşmadı.Düğün masrafından değil zamanı boşuna ötelemiş oluruz herkes erteledi erteledi bundan beter oldular bazı kişiler haftaiçi yapmak zorunda bile kaldı diye.Bir de evi tutmuşlardı boşuna mı iki üç ay kira verilecek denildi derken bizim nikâh oldu.Nikâhıma davetliler girebildi 50-60 kişi sonrasında takı da gayet açık havada oldu.Ama bu aralar salonlar açıldı ve benim bir arkadaşım da geçen gün bana haber verdi düğünüm var şu salonda diye.Çok üzüldüm çok mutsuz oldum içimden bir şey koptu sanki.Şimdi bir yanım hep eksik kalacak gibi hissediyorum.Siz ne düşünüyorsunuz? Teselliden çok beni bu konuda mantıklı düşünmemi sağlayacak yorumlar bekliyorum canlar