Düğün düğünlerde farklı şeyler hakkında bilgi istiyorum kızlar

88kelebek88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
1.286
11
66
Yalova
düğünde farklı bişey yapan ya da fikri olan var mı mesela havai fişek çok sıkıcı artık hiç bir farklılığı yok her düğünde oluyo kimse şaşırmıyo artık insanların umrunda bile olmuyo ben çok daha farklı dikkat çekici bişeyler olsun istiyorum ama aklıma hiç bişey gelmiyo

şu sıralar çin balonu mu ne onlar moda. yazın arkadaşlar kalp şeklindeki balonlardan havaya saldılar. güzel oldu. aklıma başka fikir gelmio. benimnki orduevinde olcak o yüzden farklı bir şeyler yapılamaz büyük ihtimal biz dansa gitmeyi planlıyoruz. en azından misafirler aynı şeyleri izlememiş olurlar, değişik bir dans görürler. aşağıdaki adresi buldum, görsel olarak oradan bakabilirsin.
hayırlı olsun :)
in Balonu | Dnyann Yeni Elence Trendi | in Balonlar

tavsiyen için teşekkür ederim canım ama ben bunu daha önceden bi düğünde görmüştüm çok güzel gelmedi bana bi tanıdık kır düğünü yaptı orda ilk maket pasta getirdiler içinden 4-5 tane beyaz güvercin çıkardılar bu benim çok hoşuma gitti ama ben etrafımda daha önceden kimsenin yapmadığı farklı bişey olsun istiyorum ama çok zor galiba ama aklıma gelirse senin için bişeyler yazarım

Bence düğünde akılda kalıcı olan sizin güvercin uçurmanız ya da havayi fişekler patlatarak romantizm yaşamanız değildir. Düğünü güzel kılan güler yüzünüz, farklı ikramlarınız ve eğlencesidir. Ben düğünümden çok endişeliydim ama düğün salonunda olmasına rağmen konuklarımın hepsi memnun ayrıldı. Farklılığımız düğünün disko müzikleri ile bar havasında geçmesi, eşimin kendine has dansları ve düğün sonunda kahve ikramıydı. 7 den 70 e herkesin ayakta oynuyor olması beni çok mutlu etti hiç oturmadım. Ya ne biliyim kasmayın kendinizi böyle şeylerle...

haklısın canım büyük ihtimalle de düğünüm çok kalabalık olucak bilmiyorum nasıl olucak ama eşim çok güzel olucak diyo inşallah öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…