Düğünü ertelemeli miyim

Bir konuyu anlatmak ne kadar zor olabilir ya? Biraz konuyu açıkça, duzgun sekilde anlatın ki doğru yorumlar alasiniz. Ne bilelim adam mi gıcık siz mi gereksiz alınganlık yaptınız.

Kızlar sorun her kavgada benim alttan almam,benim suyuna gitmem,hep benim ezilmem…
Ondan dolayı artık patladım…çok ağlıyorum ne yapacağımı bilemiyorum

Kendisi çok dik kafalı inatçı biri
Sürekli ben alttan alıyorum sürekli suyuna gidiyorum ve yoruldum artık
Valla tatlım en yakınından babam inatçı dik başlı ben ne dersem o hep kendi dediği tek ben varım dünyayı ben yarattım kafalarında hayat geçmiyor hadi ben evlendim ama anneme kız kardesime hayat geçmiyor çünkü bunun birde çocuğu var ilerde çocuk olcak ben böyle bir evde büyüyen çocuk olarak yapma kendinile de özellikle gelecek çocuğa yapma ne anlatırsan nedersen de dediğim dedik kendini de ilerde olacak cocugada yapma annem onca yıl çocuk biz varız diye çekmiş çekmiş katlais susmuş şimdide zaten bunca zaman çekmişim napim değip susuyor yani kısa ve net iyi düşün taşın kararını ver ne kendini ne o gelecek çocuğu hayatını maf etme 32 yaşındayım ama gecmiyo dün gibi zor böyle bir insanla yasamak

Kızlar sorun her kavgada benim alttan almam,benim suyuna gitmem,hep benim ezilmem…
Ne yapacaksınız , ayrılacaksınız tabi ki.
Sürekli sizin alttan aldığınız ilişkinin sonunda böyle ağlama, sızlama olur.
Evlenirseniz de iyice hasta olursunuz.

Şok şey söyleyip hiçbir şey söylememek. Hanımefendi hep alttan alıyormuşsunuz ya, örneğin neyi alıyorsunuz? Dik kafalıymış ya mesela ne yapıyor? Hoşunuza gitmeyen şakalar neler ne diyor? Somut/net bir örnek yok mu biz vahiyle mi anlicaz adam napıyor diye? daha önce de kavga ediyormuşsunuz buraya konu açmışsınız (bunu da diğer üyelerin yazdıklarından çıkardım) ve yazdıklarınızdan da çok bunalmış görünüyorsunuz (sizden tek anladığım bu). İlişkilerle ilgili genel yorumum şu; ilişki böyle bir şey olmamalı, sürekli ekstra çaba isteyen ve ittirme kaktırmayla ilerleyen, insanı yoran bir şey. aksine sizi dinlendiren huzur veren büyüten ve kendi akışında olan bir şey olmalı. Hayat zaten yeterince zor sevgilim/eşim beni daha çok zorluyorsa neden sevgilim/eşim olsun ki

Ay ben pes ettim. İnsan bi, şundan şu oldu, o şöyle dedi ben böyle dedim diye bir tane örnek veremez mi gerçekten? Benim çıkarımım su ana kadar üyenin kendisi sorunlu. Karşıdaki kisiye de meramini böyle anlatıyorsa ondan oluyordur.

Valla ne kavgası ettin diye sordum iki defa söylemedin. Sebebini bilmeden neyini yorumlayacağız.

Bir konuyu anlatmak ne kadar zor olabilir ya? Biraz konuyu açıkça, duzgun sekilde anlatın ki doğru yorumlar alasiniz. Ne bilelim adam mi gıcık siz mi gereksiz alınganlık yaptınız.
Çok büyük kavga etmişler benim anladığım

Üyenin eski konularını okudum şimdi geçen seneden beri sorunlu bir ilişki yaşıyormuş, sürekli konu açmış zaten hatta cinsel ilişkiye zorlamış sevgilisi bekaretini vermiş pişman olmuş bir dolu sorunlu olay. Sürekli ayrılıp barışıyorlar.

her kavgada

niye kavga ediyorsunuz peki?
biriniz x mekanda gidelim dedi öbürünüz yok mu dedi
biriniz annemi ara dedi öbürünüz neden mi dedi

dünya görüşünüz mü farklı, siyasi duruşunuz, hayata bakışınız ömrünüzden beklentiniz mi farklı
harcama/kazanma/eğlenme anlayışlarınız mı farklı

bacım ne bilelim sen mi gıcıksın o mu hödük?

Dün beni aradı yine tartıştık çok büyük kavga ettik…
Bana söylediği sözleri unutamam ömrüm boyunca…
Ailesi devreye girdi hemen barıştırmaya uğraştı vs..
Aynısı tanıdığım birinin başına gelmişti. Bu ilişkiye bir şans daha verin diye aileler müdahale etmişti. Engelle iletişimi kes sakın dinleme demiştim. Neyse ki dediğimi yaptı da toksik ilişkiyi bitirdi. Artık sağlıklı bir ilişkisi var

Konu sahibi tonla cumle kurup hicbirsey anlatmiyorsun
Örnek; çürük cikti cürük cikti diyorsun
Ne diyoruz
Elma mi armut mu demiyorsun yani ilgincsin
Sen boyle tuhafsan normal hayatta da karsindakini cildirtirsin bilemedim karsi tarafi da dinlemek lazim sana saka yollu ne dedi cok mu miymiysin dedi oyle dediyse hakli yani..
Sen yureklice suraya herseyi yazsan millet sana asla evlenme diyecek ondan yazmiyorsun zaten
Biri cikip "canim olur dugun oncesi bosver takma evlenince duzene girer" dese siteden cikip gideceksin cok belli

Artık aileler tanıştı ya da bir yola girdik diyerek evleniyorlar. Sonra da pişmanlık, boşanma çabaları. Böyle çok olay var. Siz de onlardan biri olmamak için yol yakınken bitirin
Çoğu yaş geçiyor, yeni birini bulamam, nişan attım diyemem, kötü de olsa aman bir ilişkim evliliğim kocam olsun kafasıyla evleniyorlar…

Çoğu yaş geçiyor, yeni birini bulamam, nişan attım diyemem, kötü de olsa aman bir ilişkim evliliğim kocam olsun kafasıyla evleniyorlar…
Sonra da genelde ya çocuğum oldu çocuk büyümeden boşanmam zor olur ya da aile evine dönemem deniliyor. Tabi bir insan evlendikten sonra da toksikleşebilir bu umarım olmaz ama herkesin başına gelebilir. Ama balık baştan kokuyorsa en başından yolları ayırmak lazım ki böyle durumlara gelmenin biraz önüne geçilsin. Yoksa yaşanacağı varsa her türlü toksik olaylar yaşanıyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…