Düğünü ertelemeli miyim

Merhaba kızlar nasılsınız
Son 1 haftadır hayatımın en kötü dönemlerinden birini geçiriyorum
erkek arkadaşımla çok büyük kavga ettik ama çok büyük…
Benim rahatsız olduğum yapma dediğim davranışları ısrarla bana yapmaya devam etti…
Ve ben sürekli alttan alan taraftım her konuda…
Ben patladım kızlar çok büyük patladım…basit meseleler büyüdü büyüdü büyüdü gözümde ve ben çok fena patladım…
Onu her yerden çıkardım whatsapptan engelledim sadece telefondan engellemedim…
Dün beni aradı yine tartıştık çok büyük kavga ettik…
Bana söylediği sözleri unutamam ömrüm boyunca…
Ailesi devreye girdi hemen barıştırmaya uğraştı vs..
Bugün sabah mesaj attı nasılsın günaydın diye..
Sonra aradı..hastaydım ben hastalığımı sordu annemi sordu..
Bana söylemek bir şey var mı dedi..ben de yok dikkat et kendine dedim…
Öyle kırgındım ki kızlar çok kırgındım…
Şimdi perşembe günü yüz yüze gelip konuşacağız…
Ne yapmalıyım…temmuzda nikahımız vardı ben ne yapmalıyım…
Kavganın etkisiyle mi bitirmek istiyorum yoksa sakin kalıp beklemeli miyim…
Çok kırgınım kızlar çok mutsuzum
Evlenme tabiki

Merhaba kızlar nasılsınız
Son 1 haftadır hayatımın en kötü dönemlerinden birini geçiriyorum
erkek arkadaşımla çok büyük kavga ettik ama çok büyük…
Benim rahatsız olduğum yapma dediğim davranışları ısrarla bana yapmaya devam etti…
Ve ben sürekli alttan alan taraftım her konuda…
Ben patladım kızlar çok büyük patladım…basit meseleler büyüdü büyüdü büyüdü gözümde ve ben çok fena patladım…
Onu her yerden çıkardım whatsapptan engelledim sadece telefondan engellemedim…
Dün beni aradı yine tartıştık çok büyük kavga ettik…
Bana söylediği sözleri unutamam ömrüm boyunca…
Ailesi devreye girdi hemen barıştırmaya uğraştı vs..
Bugün sabah mesaj attı nasılsın günaydın diye..
Sonra aradı..hastaydım ben hastalığımı sordu annemi sordu..
Bana söylemek bir şey var mı dedi..ben de yok dikkat et kendine dedim…
Öyle kırgındım ki kızlar çok kırgındım…
Şimdi perşembe günü yüz yüze gelip konuşacağız…
Ne yapmalıyım…temmuzda nikahımız vardı ben ne yapmalıyım…
Kavganın etkisiyle mi bitirmek istiyorum yoksa sakin kalıp beklemeli miyim…
Çok kırgınım kızlar çok mutsuzum
Evlenmeden böyleyse evlenince nasil olur sizce? Ayrilin.

Böylesi ile hayat mı geçer? Sakın düzelir diye düşünmeyin. Erkekler sadece değişmiş gibi yapar asla değişmezler. Ama siz yine de buradaki kimseyi dinlemeyip evleneceksiniz. O yüzden bizi yormasanız mı?

Kızlar sorun her kavgada benim alttan almam,benim suyuna gitmem,hep benim ezilmem…
Ondan dolayı artık patladım…çok ağlıyorum ne yapacağımı bilemiyorum
merhaba canım benim de böyle bi ilişkim vardı evliliğe giden ama nişanlanmamıştık, o kadar cok verdim ki kendimden hep alttan aldım, çok inatcıydı, çok ruhsuz romantik olmayan odun gibi biriydi ve cok cok kavga ederdik. Çok yakın zamanda ilişkimiz boyunca aldatıldığımı öğrendim. Çok üzüldüm yıprandım ama pişmanlığım daha önce bitirmemek oldu. Aldatılana kadar ne kadar uyumsuz olduğumu hep göz ardı etmişim. Sadece kendine değer ver, neyi hakettiğini neyi sevdiğini iyi düşün. Bu hayata bir kere geliyosun ve başka bi versiyonunu yaşamicaksın. Erkekler aslında o kadar da karmaşık kafa patlatıcak canlılar değiller cok basitler malesef ki. Eğer mutsuzsan bu nettir mutsuzsun ve mutsuz ediyor. Ben hep sanmışım canım. Sen de sanma. Lütfen objektif ol ve kendini harcamayacağın güzel bir karar al.

Düğünü erteleyince duzeliyor mu kirk yillik
degismeyen kisilik ? Biraz iradeniz olsun sizi sevgiliyken boyle hissettiren kisi evlenince nasil hissettirir acaba? Dunyada tek o adam yok basin gitsin tekmeyi sonra gurur duyarsinis kendinizle

Bu fragman filmi az çok tahmin edersin ona göre kararını ver inan evlenince değişmiyor daha kötü oluyor bazı şeyler

Büyük ihtimal düğünü ertelemeyeceksin bu zamana kadar bu kadar olay yaşamışsın sevgilinle o zaman ayrılmamışsın şimdi hiiiç düğünü ertelemezsin.
Ama söyleyeyim nişanlın olacak düdük seni ilişkiye zorlamasında ayrılmalıydın. Bu tacizdir.

Aklında soru işareti varken evlenilmez.toplum baskısı engel oluyor genelde sakın böyle bir hataya düşme millet bir konuşuyor iki hooop bitti gitti.ateşe atma kendini

Back
X