slm yeni gelin adayları kader ortaklarım... neler yapcaz konusalım.ayrıca ben bu sektörün içinde olduğum için elimden geleni yapmaya hazırım. farklı önerilerle fikir alışverişi yapabiliriz...
ben busektörün içindeyim gölbaşında çalışıyorum.insanlar 1yıl önceden rezervasynlarını yaptırıyor.son aylara kalınca yer bulmakta sıkıntı yasıyorlar.istedikleri tarihlerde bulamıyolar yada hafta içi yapmaya mecbur kalıyorlar. bence senin mekan ayarlama zamanın gelmiş.çünkü herşey mekanla bağlantılı gelinlik makyaj hepsi mekana göre ayarlanır. çalışmalara başlamalısın.sevgiler
sanırım istanbuldasın keşke ankarada olsaydın ben yardımcı olurdum sana. bizim mekan ankaranıın en seçkin mekanlarından ve burda mükemmel düğünnler oluyo fiyattada yardımcı olurdum..
düğünün güzel olsun istiosan güzelbir mekan bul maddiyat için istemediğin bir yerde yapma ve çok sıkı bir pazarlık yap. hafta içi olsa farkedermi senin için? hafta içi olunca fiyatlar çok dşüyo ve son anabırakma mekan işini pahalı olur.önceden ayarla adamlar bu bu saatten sonra yer bulamaz demesinler öyle düşünürlerse indirim yapmazlar. hafta içi yapman fiyatı değiştirebilir. tabi orda sistem nasıl bilmiorum ama önce hafta sonu fiyatıı konus sonra hafta içini sor farka bakarsın kararını verirsin
bunlar bir kere yaşanan şeyler içinde kalcaksa yap derim tabi maddi imkanına bağlı birazda.Allah korusun bu maddi sebeplerden çok huzursuzluk yasayıp ayrılan oluyo. imkanlarınız ölçüsünde ortak kararlar verirseniz sıkıntıda olmaz. sokakta düğün yapanda var en lüks mekanlarda yapanda var kimi zaman sokaktakinin düğünü daha güzel olabiliyo adamlar eğlenmeyi biliyosa yer mekan farketmiyo.
eğer salon düşünüyorsanız gönül davet e bi bakın derim... benim düğünüm kısmetse 2013 te yani var daha .. ama bende şöyle bi piyasa araştırması yapiim dedim. düğün salonları arasında hem uygun fiyat hem iyi kalite gibi gözüküyor.. ama yine de sizde bi bakin derim...