Korktuğum konuda tam olarak bu.. ne yapacağımı şaşırdımHaklisiniz. Bugun ev meselesi yarin baska bir konu olur abisinin vs agziyla hareket eder.
Sen bunu bana mı yazdın sana ili mi savundum ay çok kızdım kendime şuan konuda yazdığım için .Beklentim yüksek değil normal orta bi evde olur. Evet şuan benim baba evimde çok lüks onunkide. Ama harabe gibi bi evide hiç düşünmemiştim. Burdan daha önce hiç konuşmadınızmı diyenlere; TABİKİ KONUŞTUK. Kendisi bana oturduğu ilde çok güzel evler olduğunu söyledi. Ama değil kimse burda o ili bana savunmasın. Diğer illere bakıyorum bambaşka. Hayır ikimizinde durumu çok iyi maddi sıkıntımız yok. Tek sorun abisinin sarf ettiği o saçma söz(!). Zoruma gidende o. Yani harabe evi falanda geçtim artık. Neden başkasının sözüyle hareket edip bizim hayatımızı olumsuz bi şekilde etkilemesi.. bazıları konuyu çok yanlış anlamış. Sanki lüks düşkünü bi şımarık kız gibi.. alakaıs yok
Sen bunu bana mı yazdın sana ili mi savundum ay çok kızdım kendime şuan konuda yazdığım için .Beklentim yüksek değil normal orta bi evde olur. Evet şuan benim baba evimde çok lüks onunkide. Ama harabe gibi bi evide hiç düşünmemiştim. Burdan daha önce hiç konuşmadınızmı diyenlere; TABİKİ KONUŞTUK. Kendisi bana oturduğu ilde çok güzel evler olduğunu söyledi. Ama değil kimse burda o ili bana savunmasın. Diğer illere bakıyorum bambaşka. Hayır ikimizinde durumu çok iyi maddi sıkıntımız yok. Tek sorun abisinin sarf ettiği o saçma söz(!). Zoruma gidende o. Yani harabe evi falanda geçtim artık. Neden başkasının sözüyle hareket edip bizim hayatımızı olumsuz bi şekilde etkilemesi.. bazıları konuyu çok yanlış anlamış. Sanki lüks düşkünü bi şımarık kız gibi.. alakaıs yok
Ne is yapiyor orda ?Beklentim yüksek değil normal orta bi evde olur. Evet şuan benim baba evimde çok lüks onunkide. Ama harabe gibi bi evide hiç düşünmemiştim. Burdan daha önce hiç konuşmadınızmı diyenlere; TABİKİ KONUŞTUK. Kendisi bana oturduğu ilde çok güzel evler olduğunu söyledi. Ama değil kimse burda o ili bana savunmasın. Diğer illere bakıyorum bambaşka. Hayır ikimizinde durumu çok iyi maddi sıkıntımız yok. Tek sorun abisinin sarf ettiği o saçma söz(!). Zoruma gidende o. Yani harabe evi falanda geçtim artık. Neden başkasının sözüyle hareket edip bizim hayatımızı olumsuz bi şekilde etkilemesi.. bazıları konuyu çok yanlış anlamış. Sanki lüks düşkünü bi şımarık kız gibi.. alakaıs yok
Korktuğum konuda tam olarak bu.. ne yapacağımı şaşırdım
Konu çok karmaşık .Sen izmitte kalmak mı istiyosun tam anlamadım.Başta rize olur dedin şimdi olmaz mı diyosun çözemedim ondan soruyorum.Ben İzmitte yaşıyorum, eşim ise Rizeden. 3 ay sonra düğünümüz var, resmi nikahımız kıyıldı. Düğünümüze 3 ay kalmasına rağmen biz hala ev tutmadık. Beyefendi illaki kendi ilinde yaşamam istiyor(!) fakat yaşadığı ildeki evlerin hepsi kötü, ben bine aşkın kilometre ona gelmeyi kabul ediyorum fakat o şuan yaşadığı yere 10 dk uzakta olan biyerde yaşamayı kabul etmiyor. O gıcık kaynımın salaklıkları yüzünden. Abisi "sırf karın istiyo diye başka yerdemi kalıcaksın" diye şakaya vurması yüzünden. Evet tek sorunumuz bu.. bu söz için gidip en harabe evde yaşamak istiyor. Bense kabul etmiyorum ve ilerleyemiyoruz. Buyüzden boşanmak istiyorum. Hatta dilekçe bile yazdım fakat göndermedim henüz. Sizce fevrimi davranıyorum yoksa haklımıyımm? Siz olsanız ne yapardınız..
Yahu böyle saçmalık olabilir mi? Hiçbir ili savunduğum yokta şu düşünce yapınız aşırı saçma. Başka illerde bambaşka, o ilde evler harabe mi?Kendisi bana oturduğu ilde çok güzel evler olduğunu söyledi. Ama değil kimse burda o ili bana savunmasın. Diğer illere bakıyorum bambaşka.
Yahu böyle saçmalık olabilir mi? Hiçbir ili savunduğum yokta şu düşünce yapınız aşırı saçma. Başka illerde bambaşka, o ilde evler harabe mi?
Her ilde iyi evde var kötü evde. Kaldı ki sadece 1 kere gittiğiniz şehir için bu kadar ön yargılı olup, çok biliyormuş gibi bunları söylemeniz saçma. Eşiniz size ucuz ucuz evleri gösteriyor diye bunu Rize'ye bağlamayın. Kaldı ki beğenmiyordunuz madem kabul etmeseydiniz o ile gitmeyi. İstediğiniz gibi bir ev tutana kadar da resmi nikah kıymasaydınız madem.
Bence de boşanın ayrıca. Eşiniz ailesinin ağzından çıkamıyor, millet ne der derdinde, siz saçma ön yargılardasınız, daha ne olacağını bilmeden kıymışsınız nikahı. İkinizde evlenecek olgunlukta değilmişsiniz aslında.
Evet ben de ilk öyle anladım. Rize merkezde yaşamak istiyor da onlar Rize'nin başka ilçesinde falan mı acaba. Bizim ilin mesela bizim olan ilçede arasan tarasan da güzel ev bulamazsın. Ama merkezde villa bile bulursun. Lüks ev illaki bulunurKonu sahibi il ve ilceyi karistiriyor olabilir gibi geldi bana.ilce diyecegine il diyor olabilir. Yasamak istedigi yer icin 10 dakika mesafede diyor cunku. Diger ile bitişik degilse evler zor oyle olmasi.
Konu sahibi doğru mu yaziyorsunuz?
Korktuğum konuda tam olarak bu.. ne yapacağımı şaşırdım
Umarım öyledir, öyleyse de kendini iyi bir şekilde açıklaması lazım yoksa çok tepki alacak :)Konu sahibi il ve ilceyi karistiriyor olabilir gibi geldi bana.ilce diyecegine il diyor olabilir. Yasamak istedigi yer icin 10 dakika mesafede diyor cunku. Diger ile bitişik degilse evler zor oyle olmasi.
Konu sahibi doğru mu yaziyorsunuz?
İstemediğim bir evde ve yerde yaşayacağıma restimi çeker giderim.Ben İzmitte yaşıyorum, eşim ise Rizeden. 3 ay sonra düğünümüz var, resmi nikahımız kıyıldı. Düğünümüze 3 ay kalmasına rağmen biz hala ev tutmadık. Beyefendi illaki kendi ilinde yaşamam istiyor(!) fakat yaşadığı ildeki evlerin hepsi kötü, ben bine aşkın kilometre ona gelmeyi kabul ediyorum fakat o şuan yaşadığı yere 10 dk uzakta olan biyerde yaşamayı kabul etmiyor. O gıcık kaynımın salaklıkları yüzünden. Abisi "sırf karın istiyo diye başka yerdemi kalıcaksın" diye şakaya vurması yüzünden. Evet tek sorunumuz bu.. bu söz için gidip en harabe evde yaşamak istiyor. Bense kabul etmiyorum ve ilerleyemiyoruz. Buyüzden boşanmak istiyorum. Hatta dilekçe bile yazdım fakat göndermedim henüz. Sizce fevrimi davranıyorum yoksa haklımıyımm? Siz olsanız ne yapardınız..
Hahhahdjdhdjd tamam savunmayız sakin olun da bir şehirde her yer kötü olabilir mi? Rize’de de var gayet güzel evler. Nişanlınız gidip virane yerlerden ev bakıyor diye şehri niye b.kluyorsunuz?kimse burda o ili bana savunmasın. Diğer illere bakıyorum bambaşka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?