Düğünüm henüz olmadı, boşansammı?

İzmiti seviyorum Rize de yapamazsınız sıkılırsınız

En harabe ev mi? Depremi yaşamış biri olarak bırak bu adamı derim.

Sen bunu bana mı yazdın sana ili mi savundum ay çok kızdım kendime şuan konuda yazdığım için .

her ilde iyi evler ve kötü evler vardır. Bunu düşünmeyecek kadar sığ bakıyor olamazsın.

Belli ki sana kötü evleri göstermiş. Sen ona odaklan bence belki de o seni istemiyor ve sen ayrıl diye eline bahane veriyor.

Sen bunu bana mı yazdın sana ili mi savundum ay çok kızdım kendime şuan konuda yazdığım için .

her ilde iyi evler ve kötü evler vardır. Bunu düşünmeyecek kadar sığ bakıyor olamazsın. Belli ki sana kötü evleri göstermiş. Sen ona odaklan bence belki de o seni istemiyor ve sen ayrıl diye eline bahane veriyor.

Ne is yapiyor orda ?

Rize de güzel evler olmalı aslında ne tarafından gösterdi size tam olarak

Kendiniz emlak sitelerinden bi bakın derim güzel projeler var deniz kenarında

Derdiniz sadece guzel ev olmamasi mi? Eger oyleyse fevri davranmak şöyle dursun, düpedüz şımarıklik yapiyorsunuz derim. Ama ben sizin yerinizde olsam es memleketinde yasamayi ztaen kabul etmem. Ki asıl sorun da bu. Hele de ailesinin sözüyle is tutan eşin ailesine yakin yere asla gitmem. Ama siz bunlari sorun etmek yerine evler kötü diyorsunuz. Cok tuhafsiniz cidden

Konu çok karmaşık .Sen izmitte kalmak mı istiyosun tam anlamadım.Başta rize olur dedin şimdi olmaz mı diyosun çözemedim ondan soruyorum.
İkinci konu nasıl boşanmayı düşünüyosun merak ettim.Dilekçede sebep ne olacak.Çekişmeli olacak çünkü.Anlaşmalı için 1 yıl şartı daha oluşmamış.

Kendisi bana oturduğu ilde çok güzel evler olduğunu söyledi. Ama değil kimse burda o ili bana savunmasın. Diğer illere bakıyorum bambaşka.
Yahu böyle saçmalık olabilir mi? Hiçbir ili savunduğum yokta şu düşünce yapınız aşırı saçma. Başka illerde bambaşka, o ilde evler harabe mi?
Her ilde iyi evde var kötü evde. Kaldı ki sadece 1 kere gittiğiniz şehir için bu kadar ön yargılı olup, çok biliyormuş gibi bunları söylemeniz saçma. Eşiniz size ucuz ucuz evleri gösteriyor diye bunu Rize'ye bağlamayın. Kaldı ki beğenmiyordunuz madem kabul etmeseydiniz o ile gitmeyi. İstediğiniz gibi bir ev tutana kadar da resmi nikah kıymasaydınız madem.
Bence de boşanın ayrıca. Eşiniz ailesinin ağzından çıkamıyor, millet ne der derdinde, siz saçma ön yargılardasınız, daha ne olacağını bilmeden kıymışsınız nikahı. İkinizde evlenecek olgunlukta değilmişsiniz aslında.

Konu sahibi il ve ilceyi karistiriyor olabilir gibi geldi bana. ilce diyecegine il diyor olabilir. Yasamak istedigi yer icin 10 dakika mesafede diyor cunku. Diger ile bitişik degilse evler zor oyle olmasi.

Konu sahibi doğru mu yaziyorsunuz?

Kendiniz baktınız mı ev sitelerinden. Arkadaşımın eşi futbolcuydu. İzmir'de lüks yerde kalıyordu bir arada rizeye gittiler ordaki evi de oldukça iyi görünüyordu. Yani her ilin illa zengini kalbur üstü kesimi var. Dolayısı ile illaki iyi evler vardır.

Konu sahibi il ve ilceyi karistiriyor olabilir gibi geldi bana. ilce diyecegine il diyor olabilir. Yasamak istedigi yer icin 10 dakika mesafede diyor cunku. Diger ile bitişik degilse evler zor oyle olmasi.

Evet ben de ilk öyle anladım. Rize merkezde yaşamak istiyor da onlar Rize'nin başka ilçesinde falan mı acaba. Bizim ilin mesela bizim olan ilçede arasan tarasan da güzel ev bulamazsın. Ama merkezde villa bile bulursun. Lüks ev illaki bulunur

Umarım öyledir, öyleyse de kendini iyi bir şekilde açıklaması lazım yoksa çok tepki alacak :)
Sanırım sinirleri fazla bozuldu, sinirden karıştırıyor her şeyi.

İstemediğim bir evde ve yerde yaşayacağıma restimi çeker giderim.
Eşim olacak kişi abisinin sözünü dinleyecek benim isteğimi reddedecek.. İlişkinizi abisi şakayla bilmem ne ile şimdiden yönetirse durumunuz vahim.
Üstünde durulmayacak bir konu değil bu konunun kesinlikle üstünde durun.

kimse burda o ili bana savunmasın. Diğer illere bakıyorum bambaşka.
Hahhahdjdhdjd tamam savunmayız sakin olun da bir şehirde her yer kötü olabilir mi? Rize’de de var gayet güzel evler. Nişanlınız gidip virane yerlerden ev bakıyor diye şehri niye b.kluyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…