- Konu Sahibi emmagoldman
Kizlar erkek arkadasimin ailesi asiri muhafazakar insanlar yani bende bi sene once kendi istegimle tesetture girdim ama benim ailem kendine musluman diyebilecegim tarzda acik insanlar.simdi onun abisi evlenicek kendi ailelerine uygun biriyle ve dugunleri yemekli ilahili falan olacak haremlik selamlik falan.tabiki saygi duyuyorum onlarin karari ama.erkek tarafinin adetine gore oluyormusya dugun erkek arkadasim bizimkinin de boyle olabilecegini soyluyor ortayol buluruz vs diyor ama benim ailem akrabalarim hic boyle bisey gormediler yani sok olucak herkes bende guvenemiyorum kina gecemde bi yertutup muzikli oynamali gonlumce bisey yapayim diyorum ama bu hem maddi hemde misafirlerim nasil gelecek nasil olacak vs beni dusunduruyor.ona goree kavusmamiz onemli ama burda nisan yapamadigi icin uzulen arkadasi gorunce ben de uzulur muyum icimde kalir mi diye dusunmeye basladim.fikri olan boyle bisey yasayan var mi? Yorumlarinizi bekliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben yaşadım.
Nişanım eğlenceli oldu, sonrasında da yemeğe gittik çok eğlendik.
Düğün haftası eşimin dayısı vefat etti, eşim ve kardeşleri tanımıyordu ama aile komple toplanıp kınama gelince arkadaşlarım dahil oynayamadık.
Düğünümde son anda mevlütlü oldu. Avantajlarından biri; dış çekimi aynı gün yapmıştık, düğünde sürekli oturduğumuz için dolayısıyla dinlendim.
Düğün çok içimde kalmadı sadece arkadaşlarımın düğünlerini görünce biraz burukluk yaşıyorum benimki planladığım gibi olmadı diye.
Ama kınam çok berbat geçti, o içimde yara işte.