• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dugunum icimde kalir mi?

iki kere mevlütlü düğüne gittim fenalık geldi yeminle cenazemi düğün mü belli degil.. sıkıldım yarıda bıraktım gittim... sonra ilahi okuna bir düğüne gittim canlı ilahi vardı ve çok güzel söylüyorlardı bide dini konular hakkında soru sorup bilen misafirlere hediyeler veriyorlardı hayatımda en güldüğüm eglenediğim düğün oldu okadar sevdim ki bende mi öyle yapsam dedim ama sevgilim davullu zurnalı halaylı istiyo :36:

tam da bunu diycektim, keşke tek sorun düğünün olacak olsa ;)

Yeni gordum kizlar.hayatim boyunca sizin deyiminizle mutaasip insanlarla yasamiyacagim.dinine uygun yasamaya calisan biri olarak bu.bana mutluluk verirdi.dugun sorunuda halloldu zaten oyunsuz sanat muzikli filan iki aileyide mutlu edecek yol.bulundu cok sukur.icimdede kalmiyacak emin oldum sagolun yorumunuz icin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iki kere mevlütlü düğüne gittim fenalık geldi yeminle cenazemi düğün mü belli degil.. sıkıldım yarıda bıraktım gittim... sonra ilahi okuna bir düğüne gittim canlı ilahi vardı ve çok güzel söylüyorlardı bide dini konular hakkında soru sorup bilen misafirlere hediyeler veriyorlardı hayatımda en güldüğüm eglenediğim düğün oldu okadar sevdim ki bende mi öyle yapsam dedim ama sevgilim davullu zurnalı halaylı istiyo :36:

:):) bende ilk kendi dugunumde gorecem bu gidisle bizde ortayolu bulduk konustuk hallettik.size de mutluluklar dilerim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X