Düğünüm olacak güya ama sinirimden çatlıyorum

yani ne geçti eline terbiyesizler..Rezil olduklarıyla seni üzdükleriyle kaldılar..

Bir zamanki hallerimi hatırlatın kız

bende aman büyükler, aman dikat edeyim, cevap vermeyeyim, şöyle böyle derken, iyi niyetimden yararlandılar. Nasil olsa bir gün affedeceklerime inanıyorlar, saygılı ve iyi niyetlim ya? Kindar değilim ana zor affeder biri oldugumu tahmin edemediler. Şuam canavarlaşdiracak kadar delirter beni

O yüzden dedim, dikat et ve benim başıma gelmez diye düşünme:)herzaman kendi ailenle daniş:)

Anamm ruh hastalığı gibi o ne öyle ben annemin dolabının heryerini karıştıramam o ne öyle dikkat edin anahtarın kopyasını yaptırmış bile olabilirler o derece meraklılık var çünkü peki siz birşey dediniz mi karıştırdıklarını anladığında

Merak etme bende de o evrim başladı kanumca

Şu köprüyü bi geçeyim bana ses etmedikleri saygı gösterdikleri sürece sıkıntı yok ama mühim hareketlerde ses çıkarırım hiç susma huyum da yok kendi aileme en küçük şeyde kıyameti koparıyorum el gelip beni üzecek babamın bu konuda bir yorumu var herzaman der gariban insanların başını yaktık nasıl gelin aldıklarını bilmiyorlar diye

Valla çıktım yukarıya anne bir şey söyleceğim ama yanlış anlama meraktan soruyorum dedim..benim çekmecelerimde ne aradınız..Neyi görmeyi bekliyorsunuz anlamıyorum dedim..Ayy valla ben girmedim benim haberim yok balıklara baban yem vermeye indi ben 1 kere bile gitmedim inmedim..Anne yani seninkinden farklı bir şey yok sütyen altlet iç çamaşırı yani he belki rengi farklıdır deseni farklıdır dedim..Belki kayınbirader girmiştir dedi..Bant aramış da baban duyarsa çok kızar sinirlenir dediğinde anladım zaten onun girdiğini..Hem o ara kayınbirader ile aram iyiydi söyledim annenin yaptığı terbiyesizlik ne işi var benim çamaşırlarımda dedim boşver yenge dedi..Olsa öyle bir şey söyler ben baktım diye ki yatak odasında kimse bant aramaz..Hele örtüleri kaldırıp bakmaz..Neyse boşver ama ayıp dedim..O kadar..

Yedek anahtar vardı yeni evli iken hemen hemen her dışarı çıktığımda evimi giriyordu biliyordum zaten kapıları açık bırakmasından..

Bizimkilerde ben balayındayken diğer dünürlerine açıp evi göstermişler.
Anahtarı direk aldım ellerinden.
Ayrı şehirlerde oturan insanlara yedek anahtar gerekmez dedim.
O kadar yolu habersiz gelmezsiniz herhalde dedim.
Ogün anladılar benim eltim gibi kolay lokma olmadığımı.
Çok sonra bir kaç yıl aynı şehirde yaşadık , eltime çat kapı giden kv,bana telefon edip müsaitmisin kızım demeden gelemezdi.
Adamına göre muammele demek

Son düzenleme:

Alnından Öpüyorum Arkadaşım

Taçsız prenses kadın hem meraklı hem yalancı o ne öyle eğer hala anahtarı kullanıyorsan çağır çilingiri değiştir valla kadın büyü mü yaptırdın diye düşündü de arama yapıyor ya da kendimi yaptırcak heryeri delik deşik ediyor anlamadım he ama resmen bişey aramış seninki bu ne merak ama sende iyi yapmışın yukarı çıkıp tırsmıştır azıcık

kitty helal valla iyi yapmışın diğer dünürlere göstermekte ne yani ne alaka canım, gözdağı olmuş ama artık bende öyle yapıyorum zati iyi oluyor yoksa ipin ucunu alan üsküdarı geçiyor

Son düzenleme:

Aynen canım baştan sınırları belirlemek lazım.
Verilen taviz yenilerini doğuruyor.
Saygı çerçevesinde ama net olmak lazım.

Hayırlısıyla olsun düğünün fazla takılmamaya çalış.
Geriye dönü baktıında güzel anıların kalsın.
Fazla yüzgöz olma.
Benim nişanıma da misafir gibi geldiler.
Nişan sabahı açmış ne yapayım kızım diyor.
O saattemi sorulur, yapan adam yapar zaten.

Nişan olurken orta da yoklar ama düğün olunca herşey eşit felsefesi çıkıyor yaa ona fıtık oluyorum işte

Yine de buna şükür Nişanlımla bir problemim yok İnşaallah böyle de devam eder. Çok seviyeli de değilim çok yüz göz de değilim ama damarıma bastığında pençelerim çıkıyor anlar az çok
:104:

Yok helalleşemedik.çünkü başka bir şehirde tedavi görüyordu.iyice ağırlaştığında haber verdiler gelin diye.biz gittiğimizde bilinci kapalıydı zaten.o gece de kaybettik.ama ben herşeye rağmen hakkımı helal ettim allaha havale ediyorum herkesi.

iyi yapmışsın 4344 Günahları afolur inşaallah..

arkadaşım neden istanbulda kına gecesi yapıp gelinlik giyiyorsun istanbuldaki eş dost akrabalar görsün diye değil mi bide onları çanakkaleye götürmek onların masraflarını karşılamak zorunda değilsin onlar için yapıcağını yapıyorsun zaten sen düğün yapıyorsun ev açıyorsun maddi yönden zaten bir sıkıntı onlarda yani istanbuldakilerde kendi arabalarıyla arabası olmayan otobüsle gelebilir bırak onlar düşünsün kv.denle her zaman muhattap olacaksın diğer eş dost akrabayla senede bir yada iki kez görüşcen sırf bu yüzden ne maddi yönden sıkıntıya girme hem de manevi yönden kendini yıpratma ben de gurbete gittim ama herkez kendi imkanlarıyla gelmeye çalıştı gelemeyenlerinde canı sağolsun kendini ve eşini düşün bundan sonra.

1- seninle görüşmesin, aileni arasın. yüzgöz olma. (bu önemli, anlayacaksın ilerde. aileninde seninde bır agırlıgınız olsun.)
2- persembe aksamından anan baban yanında olmadan sen nıye gıdıyorsun onlar pazar gunu gelıyor? ne işin var orda 3 gun onceden? bence sacmalık!!!
3- kv annenle gorustugunde,annen; "sizin oranın adetlerini bilmem, bizim buranın adetleri böyle. erkek tarafı arabasını otbusunu alır, mısafırlerı götürür getirir, düğün erkek tarafının meselesi, nişan ve kına kız tarafının, biz zaten burda bır düğün kadar masraf yapmıs olacagız, şehirler farklı diye" desin.
4- nişanlınla kavga etme, senın tarafında olmasını sagla. annesını şikayet etme. duygu sömürüsü yap. (evlendıgınde de kaynanan kıllık yaparsa, yanlızken ac ağzını yum gözünü, kocanların yanında da canım annecim cicim annecim yap. üstünü basını yırtıp yangıun var dıye bagırmazsa minnak degilim , sen delirme o delirsin)

Buradaki düğün değil kına ama zaten oraya götürceğimiz kişiler dayı amca hala kuzen 20 kişiyi geçmiyor. Burda gelinlik giyişimde herkes görsün diye 2.3. dereceler ve komşular için. Bir de diğer düğünde kız tarafından kimsenin olmaması beni üzer nikahım orada olacak çünkü ama hemen hemen çözüldü sayılır şuanlık

Bende madde madde cevap vereyim

1-Ah nasıl direniyorum ama kadın beni arıyor en sonunda ciyaklattı yani
2-Orda düğün 2-3 gün sürüyor. Benim yanımda benim tarafımdan 2 kişi gelicek hiç bizimkilerde yalnız yollayacak göz varmı düğün erkek tarafı adetlerine göre olunca bizimkiler pek bişi demedi
3-Annem çok yumuşak yüzlü hiç sormayın hatta sen kaynananla ne kadar dobra ve dominant konuşuyorsun diyo yahu bana
4-Nişanlımı çok özel yöntemlerimle yanımda eyledim ama ailesine çıkışmasını da bilsin zaten o annesinin huyunu biliyor az çok zaten bu gidişle yangın var diye hep beraber bağıracaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…