- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi seyrekyagmur
-
hiç kusura bakmasın, düğün erkek tarafın olduğu için ve düğüne gelinin ailesi gitmek durumda kaldığı için, bir otobüs tutumak zorundalar.
YANİ MASRAF YAPIYORLARDA BİR OTOBÜS MASRAFINIMI KARŞILAYAMIYORLAR.. insan buna çekinir, yok size düşüyor yok bilmem kime.. allah allah..
relax olun, düğüne gelemezsem evleneem doğal olarak dersin, çekilirsin! :) ailem düğüne böylelikle gelemezler, onlar gelmezse bende EVLENMEM de nışanlına..
o onlara söylicektir.
öncelikle arkadaşım hayırlı olsun. bunlar hem güzel hem de sıkıntılı zamanlar. ayrıca ben kendi kardeşimden biliyorum kayınvalidedin seni sürekli aramasını engelle, yoksa hayatı burnundan getirir. sen bunları nişanlınla konuşmalısın bence, daha iyi anlatırsınız kendinizi birbirinize.
ama kızma bana da anlamadığım bir şey var. şimdi tamam düğün orada hani anne babana belki onlar tutmalı otobüsü ama halana, teyzene niye otobüs tutuluyor ben anlamadım. benim de düğünüme istanbul dan mardin den bolu dan gelenler oldu. herkes kendi geldi, yani sen niye düğüne gelenlerin otobüsü için ağız eğiyorsun kv ye. he ama annen baban kardeşin bilmem ne onları bilemem tabi.
kolay gelsin sana, biraz rahat olmaya çalış ve kv yi aradan çek, nişanlına söyle senle o muhatap olsun. kardeşim öyle çekiyor ki sana anlatamam.
öncelikle sakin ol...
neden seninle konuşuyo bunları ailenle konuşması daha mantıklı değilmi..
yada oğluna söylesin siz aranızda karar verin..
kızlar dertliyim, sinirliyim o derece yani..
Eylül de nasip olursa düğünüm var. Ben istanbulda erkek tarafı çanakkale de oturuyor.
Bizim kayınvalide de biraz tezcanlı ve baskın ve bayaa bayaa da cahilll hadi cahil olabilir ama cahil bilmişliği var
Şöyle ki iki tarafın ilk düğünleri. Devamlı herşeyi benle konuşuyor hergün arıyor kına da salonu kim tutacak,bigün arıyor ev almayın şimdi, bigün arıyor devlet dairesi memur arıyormuş gir. her önüne gelen giriyor yaaa kpss den daha geçerli onun söyledikleri
Perşembe burada pazar orada düğün olacak. Perşembe burada kına olacak ama gelinlik giyicem ve salonum tutulcak bunu hadi kız tarafı olarak yapacaz. ben yapmam dedi zaten.
Onlar istanbula gelirken otobüs tutucaklar kendileri için. sonra akşam beni de götürücekler yanımda arkadaşımla yani diğer güne 2 gün kala. nikahım pazar günü çanakkale de olacak. ve haliyle benim 1.derecelerim de pazar günü otobüsle gelecek ailemle beraber.
Tutmuş arıyor bugün biz kendimize de otobüs tutuyoruz sizinkini ödemeye gücümüz yetmez kızım diyor. Mahalle de bi arkadaşı da il dışına vermiş kızı onlar kendi ödemiş güya. Birde büyükşehir belediyesi veriyor araştır diyor tamam da. Adetlerle ilgili herşeyi öderim diyor kapı sandık vs.ama otobüs biz tutmazmışız kız tarafı tutarmış diyor.oldu buradaki herşeyi biz mi yapıcaz yani ben anlamadım sinirimden ölüyorum yardım edin kızlarr
Amin teşekkür ederim :) Normal de gamsız olmaya çalışırım unuturum bile patavatsız sözleri ama çok birikti devamlı olunca sinir patlaması yaşadımPeki siz şimdi nasılsınız kv ile konuşuyor musunuz o günlerden
Saçmalık..İşlerine geldiler mi örf adet bilirler..Bunu da bilsinler o zaman erkek tarafı tutar..Ben antalya dan İstanbul a geldim çeyiz kamyonunu bile biz ödeyecektik laf yaptılar abim de yerim lan kardeşimin çeyizinin parasını veririz ölmedik dedi..ama eşim izin vermedi..saçmalık değil de ne bunlar..
canım ben kv yi düğünden 2 ay sonra kaybettim.ama yaşasaydı da konuşurduk galiba.çünkü hala da etraftan benimle ilgili söylediği sevimsiz şeyler duyuyorum.kendi kendime sinirlenip oturuyorum.dediğim gibi fazla takma.çünkü bunlar gelin kv arsında her zaman oluyo ve kendini yıpratmaktan başka bi işe yaramıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?