Düğünüm var ama dans etmeyi, oynamayı hiç beceremiyorum

Topuklu ayakkabı ile denemeyi unutmayın. :) Bir de hareketlere takılmaktan ziyade müziğe ayak uydurmak önemli. Müziği dinleyin ve kendinizi bırakın bu nasıl oynanıyor diye düşünmek yerine. Misal ben bilinçli olarak doğru oynamaya çalıştığım anda elim ayağım karışıyor donup kalıyorum bir süre, olmuyor.

Aman ya en kötü ileride izler güler geçersiniz. :))

Çok takıyorum kafaya sanırım :) Kendimi müziğe bırakmayı öğrenmem lazım :)

Vallahi ben kocamın yüzüne bakınca istemsizce işve cilve yapmıştım düğünde. İlginç bi şekilde oynuyorsun. Hayatım boyunca hiçbir düğünde oynamadım. Kınada oynadığımda 1 elin parmağını geçmez. Ama gel gör ki kınamda düğünümde oturmadım. O ilk danstan sonrası çorap söküğü gibi geliyor. Hiç korkma :)

kızlar yakın zamanda düğünüm var, oynamayı çok istiyorum çok seviyorum oynayanları izlemeyi falan ama ben hiç beceremiyorum :KK43: senkronizasyon sorunum var kollarım bacaklarım hiç müziğe uymuyor ritme ayak uyduramıyorum çok komik gözüküyorum :d
normal dans olsun, oryantel,roman havası olsun ankara havası olsun hiç birini yapamıyorum ya hareketlerim uyumsuz ve komik oluyor, şöyle narin narin oynamak istiyorum düğünümde kınamda:d
mesela bazı insanlar var çok güzel oynayamasalar bile her tür müzikte basit hareketler de olsa güzel ayak uyduruyolar.

Nasıl öğrenebilirim güzel dans etmeyi :)? Gelinlikten zaten bacak hareketlerim çok belli olmucak ama mesela bazı düğün videolarında görüyorum kollarını ellerini çok güzel oynatan kadınlar var işveli işveli :d onu da beceremezsem diye korkuyorum nerden öğreniyolar nasıl yapıorlar o el kol hareketlerini :)) Dans dersi alalım dedik ama en az 5-6 kez gitmemiz gerekiyor ve düğün zamanı o kadar çok masraf oluyor ki ona bütçe ayıramadık
Bende yeni evlendim ve oynamaktan hic haz etmem bana kalsa nikah ve kucuk bir eglence yeterdi ama esimle farkli sehirlerden oldugumuz icin 4 gun dugun oldu nerdeyse kendi dugunumden biktim :) 1 gun daha olsa gitmezdim heralde :KK70:

Vallahi ben kocamın yüzüne bakınca istemsizce işve cilve yapmıştım düğünde. İlginç bi şekilde oynuyorsun. Hayatım boyunca hiçbir düğünde oynamadım. Kınada oynadığımda 1 elin parmağını geçmez. Ama gel gör ki kınamda düğünümde oturmadım. O ilk danstan sonrası çorap söküğü gibi geliyor. Hiç korkma :)

ay inşallah bende öle olurum :D

Bende yeni evlendim ve oynamaktan hic haz etmem bana kalsa nikah ve kucuk bir eglence yeterdi ama esimle farkli sehirlerden oldugumuz icin 4 gun dugun oldu nerdeyse kendi dugunumden biktim :) 1 gun daha olsa gitmezdim heralde :KK70:

nee 4 gün mü ay insan bıkar ya:olamaz:

İçinden geldiği gibi sallan,alkış çırp. :KK68:
En mutlu sensin o gün oynamayı bilmesen de nolur ki. :KK68:

Öyle tabi ama güzel oynasam da fena olmaz :)

Çok takıyorum kafaya sanırım :) Kendimi müziğe bırakmayı öğrenmem lazım :)
Hayırlı uğurlu olsun, çoooook mutlu olun inşaallah.
Dans etmeyi öğreneceğim diye strese girerseniz öğrenemezsiniz, müsait olduğunuz da ve boş kaldığınızda hareketli müzikler açın, el ve ayak hareketleri yapmaya uğraşmak yerine müziği hissedin, müzik size dans etmeyi öğretecektir.

Ben de kendi kınama düğünüme kadar hiç oynamadım. Hatta kınamda da pek oynamadım. Ama düğün günü kafama dank etti galiba, coştum istemsizce.

Babam arada bir gelip azıcık otur kızım diyordu, utandı herhalde o kadar hevesli evlenmemden:KK70:

Ankara’nın bağlarını ve erik dalını çalsınlar bol bol, farkında olmadan oynarsınız.

Normalde ben de hiç oynayamam. Spor salonunda oryantal dersi var. Oraya gittim bi kere. Allahım bu ne kazmalık demiştir hoca:KK70:

Back
X