Dügünümde ablamlar beyaz elbise giycekmiş

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mia-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne cıkarsa cıksın gelın sensın , senın ısteklerın herkesten onemlı bunu unutma hıcbırzaman:34:

Evet ama bazen istedigimiz gibi gitmiyor ben söylerim gerisi onlara kalmış şimdi dügünüm için kimse kırılsın istemiyorum .

Ben uzak akraba düğünlerine bile beyaz giymem düşün abartmam bile gereksiz diye uçuş uçuş pembe olsun mavi olsun yeşil olsun açık renk olacaksa ama beyaz gereksiz:9:Kaftanda sizinle aynı olmaz mı ortamınız nasıl bilemem ama :26:

Renk olarak ben kırmızı ve elbise kabarık tarz giycem onlarda lacivet salvarlı giycek kına eski adet ya güzel bir hava olsun istedik

kırılcaklarsa kırılsınlar ,
sonra gerıye baktıgında senın pısman olmandan daha ıyı

yani güzelce dedim tamam dedi diger ablamada dicekler o da giymez öyle yakın degiliz zaten onunla şimdilik sorun kalktı ortadan yani hem düşündüm çokmu abarttım diye hemde söylemem gerekiyodu ne yapıyım :(

yani güzelce dedim tamam dedi diger ablamada dicekler o da giymez öyle yakın degiliz zaten onunla şimdilik sorun kalktı ortadan yani hem düşündüm çokmu abarttım diye hemde söylemem gerekiyodu ne yapıyım :(

tabıkı soylemen gerekıyordu
ınsan bı kere evlenıyor valla
sonradan su bu kırılmasın dıye yaptıkları ıcınde cok pısman oluyor

tabıkı soylemen gerekıyordu
ınsan bı kere evlenıyor valla
sonradan su bu kırılmasın dıye yaptıkları ıcınde cok pısman oluyor

Evet nişan kıyafetimi önemsememiştim fiyat olarakta uygun olsun diye şimdi pişmanım uzun ve canlı renk almadıgıma neyse problem deil aramızda olmustu ve kısa sürmüştü o yüzden kına ve nişan kıyafetimi içime sinmeden almıcam yada mobılyalarımı gezip dolaşmadan almıcam diger ayrıntılar bizim zevkimize kalmış bir durum ama şu beyaz kıyafet olayı dısardan bir problem onuda çözdüm hayırlısıyla dügünü atlatıp mutlu ve huzurlu yemek telasına yada ev temizligini düşünmek istiyorum en azından kafam rahat olur.

Evet nişan kıyafetimi önemsememiştim fiyat olarakta uygun olsun diye şimdi pişmanım uzun ve canlı renk almadıgıma neyse problem deil aramızda olmustu ve kısa sürmüştü o yüzden kına ve nişan kıyafetimi içime sinmeden almıcam yada mobılyalarımı gezip dolaşmadan almıcam diger ayrıntılar bizim zevkimize kalmış bir durum ama şu beyaz kıyafet olayı dısardan bir problem onuda çözdüm hayırlısıyla dügünü atlatıp mutlu ve huzurlu yemek telasına yada ev temizligini düşünmek istiyorum en azından kafam rahat olur.

haklısın canım ... her zaman kendını 1. planda tutmalısın

özellikle gelinin kardeşleri olarak giyilirse daha çok göze çarpar ve yadırganır.
kesinlikle giymesinler.
iyiki söylemişsin. niye kırılacaklar normalde de giyilmez zaten. onların düşünmesi gerek bunu.
üzülme hiç, söyle ve asla taviz verme renk mi kalmamış başka.

Bu kezde görümcemle ugraştım of ne bitmedik çilem varmış :(

ben çok saçma buldum canımmm yaa gelin sensin beyaz o gün sadece sana mahsustur. dolayısıyla ablan kardeşin beyaz gymemeli başka renk mi kalmadı canım???

söyle ikisi de gymesin canım.... hem ölyle güzen canlı renkler varki... pudra pembesi, saks mavisi, kırmızı, yeşil vs.... bi dünya renk var...

benim ablam hiç böyle bişey söylemedi bana ayrıca söylese gelin sen misin başka renk mi kalmadı diye cevap werirdim =)

ben çok saçma buldum canımmm yaa gelin sensin beyaz o gün sadece sana mahsustur. dolayısıyla ablan kardeşin beyaz gymemeli başka renk mi kalmadı canım???

söyle ikisi de gymesin canım.... hem ölyle güzen canlı renkler varki... pudra pembesi, saks mavisi, kırmızı, yeşil vs.... bi dünya renk var...

benim ablam hiç böyle bişey söylemedi bana ayrıca söylese gelin sen misin başka renk mi kalmadı diye cevap werirdim =)

O sorunu hallettikde şimdide görümcem kendi kınasında giydigi kına elbisesini gıycekmış kırmızı ve kabarık ...Dedim kimin gelin oldugu belli olmaz komik duruma düşeriz dedim bakalım offf

O sorunu hallettikde şimdide görümcem kendi kınasında giydigi kına elbisesini gıycekmış kırmızı ve kabarık ...Dedim kimin gelin oldugu belli olmaz komik duruma düşeriz dedim bakalım offf

haydaaaaaa................

bu kadarda olmaz yaniii sanki kendi ewleniyor yaaa.....

nişanlına söyle yapmasın öle bişey.... ya da kendin söyle istemem ben kırılma bana ama de, o gün bana özel de....

ya da senin yerinde olsam kınamda giydiğimi giymem herkes gördü bende düzgün bi elbise al falan de...

ayyy ne enteresanlar yahuu :47:

Son düzenleme:

haydaaaaaa................

bu kadarda olmaz yaniii sanki kendi ewleniyor yaaa.....

nişanlına söyle yapmasın öle bişey.... ya da kendin söyle istemem ben kırılma bana ama de, o gün bana özel de....

ya da senin yerinde olsam kınamda giydiğimi giymem herkes gördü bende düzgün bi elbise al falan de...

ayyy ne enteresanlar yahuu :47:

Kendi dügünlerinde anlamadılar yeniden tazelemeyimi amaçlıyolar ne :( görümcem bi tane bilezik parası vermiş bi kere giymiş şimdide giycekmiş deee nişanlım askerde valla yıprandım artık

Sen neden yıpratıyorsun kendini bırak onlar düşünsünler arkalarından neler konuşulacağını ve ne kadar komik duruma düşeceklerini. Sen gelinsin ve o günün yıldızısın. Herkes elbette geline bakacak. Geri kalan gelinlik giymedikçe senin kadar dikkat çekemez. Boşver gelip geçici. O kadar kıymetli zamanını onları dert ederek geçirme.

Kendi dügünlerinde anlamadılar yeniden tazelemeyimi amaçlıyolar ne :( görümcem bi tane bilezik parası vermiş bi kere giymiş şimdide giycekmiş deee nişanlım askerde valla yıprandım artık

anlasaymış o da kınasındayken millet güler hep ona giyerse rezil olur bu ne falan der yani....

onu bu düşünceden vazgeçirmeye çalış canım.... insan biraz anlayışlı olur yaaa........

Sen neden yıpratıyorsun kendini bırak onlar düşünsünler arkalarından neler konuşulacağını ve ne kadar komik duruma düşeceklerini. Sen gelinsin ve o günün yıldızısın. Herkes elbette geline bakacak. Geri kalan gelinlik giymedikçe senin kadar dikkat çekemez. Boşver gelip geçici. O kadar kıymetli zamanını onları dert ederek geçirme.

tek sorunlar bu olsa... bişey diyorum daha erken diyolar konuyu kapatıyolar.kuaför tanıdıgımız çok uygun fiyata yapcak dedim hayırlısı diyolar.esyaları elimizden ne kadar gelırse o kadar olur diyolar.bende dünyaları istemiyorum dügünle ilgili konuşmak istemiyolar nisanlım askerde o da farkında gelınce halletcem herseyı dıyo

anlasaymış o da kınasındayken millet güler hep ona giyerse rezil olur bu ne falan der yani....

onu bu düşünceden vazgeçirmeye çalış canım.... insan biraz anlayışlı olur yaaa........

Dedim ayy çok komik oluruz kimin gelin oldugu belli olmaz dedim düşündü kaldı giymem demedi ama ....

düğünde mi giyecek. kınanda mı? düğünde giyecekse sorun olmaz sanırım.

Back
X